Symbian Belle Skin SPB Shell For S60v5

çok harika oldu muhtesem eline sağlık fakat sisteme mod yapabiliryim bunu

Tepkiler: 007yasar

mturkpx

Üye
arkadaşlar bende arkaplan uyarısı verdi şimdi ben ne yaparsam duvar kağıdını arkaplan da o oluyor

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende arkaplan uyarısı verdi şimdi ben ne yaparsam duvar kağıdını arkaplan da o oluyor
istersen her bi sayfaya telfonunda tam boyut olarak acılan resimleri resim cercevesi olarak ekleyip en altaki kagıt büyük secenegini secerek her sayfayı farklı duvar kağdı yapabilirsin ama telefon kasıyor o zamanda..

----------Eklendi @ 16:38:25 ---------- Yazıldı @ 16:36:26 ----------

çok harika oldu muhtesem eline sağlık fakat sisteme mod yapabiliryim bunu
o konuları bilmiyorum bilseydim tele cfw yükleyebilirdim

SBP Shell 2 haftalık deneme sürümü olduğu için sorun olurmu

KayraBey

Üye
Programın tescil kodunu araştırıp uygulayın çok basit.

5800 XM'de mükemmel ötesi çalışmakta

Tepkiler: 007yasar
bu uygulamayı açmadan ev ekranı belle gibi olmuyomu

Ya süper ama tek eksiği yan döndürünce karmakarışık oluyor alttaki navibar Çok büyük bir problem değil paylaşan arkadaşa teşekkürler

EDIT: Yaşam stili ev ekranının duvar kağıdını nasıl değiştirebilirim?

007yasar

Üye
    Konu Sahibi

Galeriden duvar kagıdı yapıcaksın herhangi bir fotoyu. ya da her sayfa farklı olsun diyosan telfonun tam boyutlarında bir fotorafı resim cercevesi olarak ekliycen görünümü degistirden en altaki kagıt büyük secenegini işaretleyip o sayfyı widgetleri resmin üstne atarak düzelticen biraz zahmetli...

Yok her sayfa farklı olmasa da olur deneyip yazacağım teşekkürler

EDIT: Galeriden duvar kağıdı ayarlayınca profesyonel ev ekranının duvar kağıdı değişiyor. Yaşam stili hala bulutlu kuşlu değişmedi Başka yolu yok mudur?

007yasar

Üye
    Konu Sahibi

yaşam sitilinin oldugu sayfada sağ üst köseye biraz basılı tut sonra oradan arka planı değiştire gir indirdiğin dosyanın icindeki fotorafı arka plan olarak ayarla

kardeşim dosya bozuk diyor rompatcer yamalarınıda kapadım bi çôzùmù yok mu ya