SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

mamşk

Üye
arkadaşlar ben en başta takılıyorum antivirüs programını yüklerken "yüklenemiyor. Yerleşik birleşen" hatası veriyo ne yapmalıyım yardım acilll

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar ben en başta takılıyorum antivirüs programını yüklerken "yüklenemiyor. Yerleşik birleşen" hatası veriyo ne yapmalıyım yardım acilll
üst konudaki fp2 ler için olan hack yöntemini dene..

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

nester77

Üye
saol arkadas

- - - Eklendi - - -

oldu ermtda jdmerj

- - - Eklendi - - -

oldu ermtda jdmerj

• Beğen

enDLess256

Üye
Dostum Allah razı olsun oldu sonunda ... :oke:

• Beğen

JungleMaster

Üye
bu hackleme hakkında bir sorum var. Hackledikten sonra telefonda yan etkiler falan oluyormu. şarjın hızlı bitmesine(bi gün bile dayanmamaması),bluetooth sorunu vb. önceki telefonda hackleme yapmıştım bunlar gibi sorunlar ortaya çıkmıştı.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu hackleme hakkında bir sorum var. Hackledikten sonra telefonda yan etkiler falan oluyormu. şarjın hızlı bitmesine(bi gün bile dayanmamaması),bluetooth sorunu vb. önceki telefonda hackleme yapmıştım bunlar gibi sorunlar ortaya çıkmıştı.

Sadece telefondaki gizli dosyalara erisim icin bir işlem ve imzasiz uygulama yukleyebilirsin...
Baska bir marifeti yok olumlu yada olumsuz :)

seymen0426

Üye
cok saol c7 başarlı

• Beğen

svip2

Üye
harfiyen uygulamadım, kendi bildiklerime göre hareket ettim, sizden sadece 2. patches dosyasını ve verdiğiniz sys\bin dosyası içindeki instalserver.exe dosyasını aldım. sonuç:

Nokia E7-00 Belle Refresh sürüm: 111.040.1511 başarılı bir şekilde hacklendi :oke:

yalnız bu işlere ilk defa bulaşacak arkadaşlara tavsiyem, yazılanları sırasıyla ve harfiyen yapın

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve yaren_dede
TheOldBros

TheOldBros

Üye
ya ben eklentilere ulaşamıyorum sorun mu var acaba

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş telımı tekrar hackleme yapmak ıstıorum eklentılerını ındıremıom hata dıor tekrar yuklermısın yada yuklu bı httpp

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar konu sahibine mesaj attım, en kısa zamanda sorun düzelir, sitedeki yapılan değişiklikten olsa gerek ama yakında düzelecektir :oke:

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
teşekürler 5 dakkada hack yaptim çook teşekkür ederim

username37

Üye
Kardeş linkler çalışmıyor

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Sikayet edin dostum ben ediyorum ama kaale alan yok belki siz.sikayet ederseniz zahmet edip konuyla ilgilenirler

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: tat1994, asigsasi ve yaren_dede

tat1994

Üye
Yaren kardeş pathces inmiyor eklenti bozulmuş bir el at gözünü seveyım... :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tat1994
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Adamın Dibisin. (y)yaren kardeş o ekteki patches klasörünü xpoleri tekrar uploand ed ermisin ?

Dostum eklemek sorun degilde konudaki dosyalar zaten eklenti ve konuyla ilgilenilmiyor o yuzden bekliyorum acaba umursayan bir yonetici linklerle ilgilenecekmi?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt