Kurtuluş40 Emekli Yönetici Konu Sahibi bafralı53' Alıntı: allah razi olsun kardesim supersin saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim iyi kullanimlar
bafralı53' Alıntı: allah razi olsun kardesim supersin saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim iyi kullanimlar
pomak2010 Üye bn signed yaptım ama çalışıyormu bilmiyorum buyrun deneyin. LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bn signed yaptım ama çalışıyormu bilmiyorum buyrun deneyin. LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kalelioguntr Üye çok güzel bi uygulama teşekkürler eksik olan tek şey gördüğüm kadarıyla video hazırlarken fotoğraflara geçiş efekti eklenmiyor efektler eksik ...
çok güzel bi uygulama teşekkürler eksik olan tek şey gördüğüm kadarıyla video hazırlarken fotoğraflara geçiş efekti eklenmiyor efektler eksik ...
askisla Üye merhaba benim düzenleme programı çalışmıyor. bunu yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
merhaba benim düzenleme programı çalışmıyor. bunu yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
yaren_dede Üye askisla' Alıntı: merhaba benim düzenleme programı çalışmıyor. bunu yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Cihaza hard format atarsan cihazdaki silinir ondan sonra burdakini yukliyebilirsin.
askisla' Alıntı: merhaba benim düzenleme programı çalışmıyor. bunu yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Cihaza hard format atarsan cihazdaki silinir ondan sonra burdakini yukliyebilirsin.
infazcı-konan Üye nokia 808,de sorunsuz çalışırmı ona göre yükleyeceğim millet hacksiz olan telefonlarada çıkmadımı bu pro
nokia 808,de sorunsuz çalışırmı ona göre yükleyeceğim millet hacksiz olan telefonlarada çıkmadımı bu pro
DJ_KAFADAR Üye benim tel 701 normal düzenleme de sadece video da kesme var. Ben sesi de değiştirmek istiyorum . Bunu yükledim normal i de gitti buda çıkmadı ne yapmam lazım
benim tel 701 normal düzenleme de sadece video da kesme var. Ben sesi de değiştirmek istiyorum . Bunu yükledim normal i de gitti buda çıkmadı ne yapmam lazım