Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bende simdi germany anna war belleye gecsem bi sorun olurmu ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes bi de cogu kişi dead flash degilde direk refurbishle yapms hiç bi sorun yok dyolar...dead flash zorunlumu

----------Eklendi @ 18:55:57 ---------- Yazıldı @ 18:54:17 ----------

kardes gececem de bi anlayamadm ki nasıl yapıldıgını...bazı arkadaslar dead flashla yapms bazıları normal yolla :bilmm :hmmm

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Dead flash zorunlu değil. Ben de normal yolla flashladım herhangi bir sorun olmuyor.

Ama flash atmadan önce hard format atmanı ve hafıza kartındaki kişisel bilgileri yedekleyip, hafıza kartına da format atmanı tavsiye ederim.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tamam kardes sağolasın

portakalmıyım

Üye
Arkadaşlar ben pr1.2 den Belleye geçmek istiyorum. Ovi777 nin arkadaşın tavsiye ettiği sürümü kurucam fakat
en başta verilen;

dosyası nedir buda mı kurulması gerekiyor? Bana yapmam gereken işlemleri kısaca söyleyebilirmisiniz hiç flashlama yapmadım daha önce.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Hayir, onu kurmak gerekmiyor. Custom FW istemeyenler icin o degistirilmemis Belle versiyonu. Sen direk Ivo777'yi kurabilirsin.

WebStyle

WebStyle

Üye
Arkadaşlar ben pr1.2 den Belleye geçmek istiyorum. Ovi777 nin arkadaşın tavsiye ettiği sürümü kurucam fakaten başta verilen; dosyası nedir buda mı kurulması gerekiyor? Bana yapmam gereken işlemleri kısaca söyleyebilirmisiniz hiç flashlama yapmadım daha önce.
Daha once hic flash atmamis arkadaslara kesinlikle tavsiye etmem önce basit olarak telefona nasil flash atilir onu ogrenin derim. Bana kalirsa 14.02 sürümünü indirip orcun arkadasimizin anlattigi yontemle telefonunuzu flashlayip kendiniz gelistirin cunku belle kurulumu normal flasha göre biraz daha farkli.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ben 1.mesajda ki 2. video ya göre yaptm tekrar anna yükledi anlamadm wala :ehe

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Anna dosyalarini Belle dosyalari ile degistirdin mi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ewt kardes degiştirdm 2. kez denedm yne anna oluyo ben anlamadm ki...videoda ki gbi phoneix de degstrdm flashladm ama anna atıp duruyo :bilmm

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Belle dosyalarini ayri bir yere al. Ve normal flash atmayi dene o zaman. Degistirmede bir problem var. Ya da Belle diye Anna dosyalari ile degistirip flashliyorsun.

----------Eklendi @ 22:50:27 ---------- Yazıldı @ 22:49:41 ----------

Ama Anna'dan Belle'ye geciyorsan, ilk videodaki gibi flashlamani oneririm. 2. video Belle'de update yapmak istersen ise yarar.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes 2. videoya göre yaptm ben ama olmuyo anna yüklüyo tekrar degstryorum dosyaları eminim

mersin112

Üye
slm arkadaşlar, bende bugün belleye geçmek istedim lakin beceremedim. daha önce flash deneyimim var denildiği şekilde yaptım lakin olmadı. telefon açılıyor siyah ekranda nokia yazısı açılıyor orada kalıyor. açıp kapama tuşunda titreşimle tepki veriyor telefon. ki normalde böyle bi şekilde olduğunda dead flash attığında düzeldiğini bilirim lakin bi türlü düzelmedi. bi tavsiyesi olan varmıdır ? aşağıdaki gibi sayım devam ediyor sonunda ise başarısız oldu die hata veriyor.

Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21
Waiting for communication response: 20
Waiting for communication response: 19
Waiting for communication response: 18
Waiting for communication response: 17
Waiting for communication response: 16
Waiting for communication response: 15
Waiting for communication response: 14
Waiting for communication response: 13
Waiting for communication response: 12
Waiting for communication response: 11
Waiting for communication response: 10
Waiting for communication response: 9
Waiting for communication response: 8
Waiting for communication response: 7
Waiting for communication response: 6

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet senin icin. Navifirm'e gerek yok. Orada Scandinavia yazan yere tikla, mediafire linki var onda. Ordan indirebilirsin. Sana olan seyin aynisi bana da oldu. Bu sekilde rahat cozdum.

mersin112

Üye
Evet senin icin. Navifirm'e gerek yok. Orada Scandinavia yazan yere tikla, mediafire linki var onda. Ordan indirebilirsin. Sana olan seyin aynisi bana da oldu. Bu sekilde rahat cozdum.

bu dediğin yer tam olarak nerede üstad.

buldum hocam konudaymış :))

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Link bu -->

Üst Alt