Panik yapmana gerek yok. Geçen gün bende de telefon hiçbir tepki vermiyordu. Bir yemek molası verdim, telefonu PC ye taktım gördü.
Sen dediğim gibi bilgisayarını yeniden başlat. USB kablosunu farklı bir girişe tak. Ve Flasha başlamadan önce 8 saniye güç düğmesine bas, 3 kere titresin.
Dediklerini yapacağım ancak usb kablosunu söküp mü 8 saniye güç düğmesine basacağım?
Evet şuan eline al telefonu 3 kere titreyene kadar güç düğmesine basılı tut. Sonra Phoenix programından Refurbishe bas ve telefonu bilgisayarına bağla.
İlk zaman oldu şimdi telefon 8 değil 16 saniye bekliyorum yine titremiyor. Hiç tepki vermiyor. :S

Tamam sen az bekle en iyisi. Bazen böyle oluyor bende de. Git kahve iç çay iç yemek ye bir şeyler yap zaman geçsin biraz![]()
@WebStyle
Hic ugrasma. Once Scandinavia ile downgrade et. Sonra temiz temiz Belle kur. Hem telefonu nasil kurtaracagin konusunda da tecrube kazanmis olursun. Telefon cokmese bunu onermezdim ama nasil olsa cokmus.
ve bambaşka birşey oldu bu v3.0 dan çok farklıymış. Şimdi telefon bilgisayar oldu işte
aynen dediğin gibi hocam pc yi yeniden balattım. Başka usb girişine bağladım. Sonra Phoenix 'i açıp gereli işlemlri yaptım 15 dk kadar bekledim. Sonra 10 saniye kadar basılı tuttum ama yine tepki vermedi bende Refurbishe basıp hemen teli pc ye bağladım kendi kendine flashı attı şimdi açıldı inceliyorum. Yardımın için tekrar teşekkürler..Gecmis olsun.
Geçmiş olsun hocam.
Bende normal calisiyor. Neden 3.0 kurdun? 3.2'yi kursaydin.
Degistiriyorum. ilk mesaja olan 3.1'i yukle. 3.2'nin scroolunda bir problem var iyi calismiyor.
evet 2. videoya gore 3.1'e donebilirsin.
arkadaslar ben ivo 3.1 atcam da sorunlar varmı acaba yükleyen arkadas warsa eger anlatabilirmi? eger iiyse yüklüycem bakalım insallah
Bir hard reset at istersen, pilin bitmesi normal degil.