Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Telefon şimdi kökten gitti :D hiç açılmıyor. Hey Allah daha önce hiç dead flash atmamıştım. Keşke normal yükleme yapsaydım..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Panik yapmana gerek yok. Geçen gün bende de telefon hiçbir tepki vermiyordu. Bir yemek molası verdim, telefonu PC ye taktım gördü.

Sen dediğim gibi bilgisayarını yeniden başlat. USB kablosunu farklı bir girişe tak. Ve Flasha başlamadan önce 8 saniye güç düğmesine bas, 3 kere titresin.

WebStyle

WebStyle

Üye
Panik yapmana gerek yok. Geçen gün bende de telefon hiçbir tepki vermiyordu. Bir yemek molası verdim, telefonu PC ye taktım gördü.

Sen dediğim gibi bilgisayarını yeniden başlat. USB kablosunu farklı bir girişe tak. Ve Flasha başlamadan önce 8 saniye güç düğmesine bas, 3 kere titresin.

Dediklerini yapacağım ancak usb kablosunu söküp mü 8 saniye güç düğmesine basacağım?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Dediklerini yapacağım ancak usb kablosunu söküp mü 8 saniye güç düğmesine basacağım?

Evet şuan eline al telefonu 3 kere titreyene kadar güç düğmesine basılı tut. Sonra Phoenix programından Refurbishe bas ve telefonu bilgisayarına bağla.

WebStyle

WebStyle

Üye
Evet şuan eline al telefonu 3 kere titreyene kadar güç düğmesine basılı tut. Sonra Phoenix programından Refurbishe bas ve telefonu bilgisayarına bağla.

İlk zaman oldu şimdi telefon 8 değil 16 saniye bekliyorum yine titremiyor. Hiç tepki vermiyor. :S

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
İlk zaman oldu şimdi telefon 8 değil 16 saniye bekliyorum yine titremiyor. Hiç tepki vermiyor. :S

Tamam sen az bekle en iyisi. Bazen böyle oluyor bende de. Git kahve iç çay iç yemek ye bir şeyler yap zaman geçsin biraz :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@WebStyle

Hic ugrasma. Once Scandinavia ile downgrade et. Sonra temiz temiz Belle kur. Hem telefonu nasil kurtaracagin konusunda da tecrube kazanmis olursun. Telefon cokmese bunu onermezdim ama nasil olsa cokmus.

WebStyle

WebStyle

Üye
@WebStyle

Hic ugrasma. Once Scandinavia ile downgrade et. Sonra temiz temiz Belle kur. Hem telefonu nasil kurtaracagin konusunda da tecrube kazanmis olursun. Telefon cokmese bunu onermezdim ama nasil olsa cokmus.

Evt ilkleri yaşamak iyidir :d şimdi son kez daha bir deneme yapacağım. Eğer olmazsa dediğin gibi Scandinavia ile geri dönüp tekrar belle ye dönüş yapmayı deneyeceğim..

----------Eklendi @ 21:23:24 ---------- Yazıldı @ 21:12:46 ----------

Oh sonunda açıldı tel :D ve bambaşka birşey oldu bu v3.0 dan çok farklıymış. Şimdi telefon bilgisayar oldu işte :ehe aynen dediğin gibi hocam pc yi yeniden balattım. Başka usb girişine bağladım. Sonra Phoenix 'i açıp gereli işlemlri yaptım 15 dk kadar bekledim. Sonra 10 saniye kadar basılı tuttum ama yine tepki vermedi bende Refurbishe basıp hemen teli pc ye bağladım kendi kendine flashı attı şimdi açıldı inceliyorum. Yardımın için tekrar teşekkürler..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Geçmiş olsun hocam.

WebStyle

WebStyle

Üye
Geçmiş olsun hocam.

Sağol hocam teşekkürler..

----------Eklendi @ 23:45:39 ---------- Yazıldı @ 22:04:31 ----------

Arkadaşlar bu arada birşey fark ettim. 3.0 sürümünde menüler de aşağı yukarı gezerken dokunmatik çalışmıyor gibi sanki orası pek stabil değil. Sağ'da çubukla aşağı yukarı gezebiliyorum menüleri..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bende normal calisiyor. Neden 3.0 kurdun? 3.2'yi kursaydin.

Degistiriyorum. ilk mesaja olan 3.1'i yukle. 3.2'nin scroolunda bir problem var iyi calismiyor.

WebStyle

WebStyle

Üye
Bende normal calisiyor. Neden 3.0 kurdun? 3.2'yi kursaydin.

Degistiriyorum. ilk mesaja olan 3.1'i yukle. 3.2'nin scroolunda bir problem var iyi calismiyor.

Pardon hocam 3.0 demişim 3.2 v kurulu ve evt ne yazık ki problemli bir sürüm. Peki 2.video ya göre eski v dönüş mümkün mü?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
evet 2. videoya gore 3.1'e donebilirsin.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar ben ivo 3.1 atcam da sorunlar varmı acaba yükleyen arkadas warsa eger anlatabilirmi? eger iiyse yüklüycem bakalım insallah

WebStyle

WebStyle

Üye
evet 2. videoya gore 3.1'e donebilirsin.

Evet şu anda 3.1 v geçtim. Ancak işlemci hızını mı yükselttiler bilmiyorum gerçi su gibi şarj yiyor.. 3.2 sürümü 1 günde şarjı bitirdi. Anna da 5-6 gün rahat gidiyordu..

----------Eklendi @ 15:20:52 ---------- Yazıldı @ 15:19:54 ----------

arkadaslar ben ivo 3.1 atcam da sorunlar varmı acaba yükleyen arkadas warsa eger anlatabilirmi? eger iiyse yüklüycem bakalım insallah

Şimdilik bir problem yok gibi herşey stabil. 1.mesaj da 2.video ya göre anna'nın üzerine update yapabilirsiniz. Ya da dead flash yöntemi ile belleye geçiş sağlayabilirsiniz..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bir hard reset at istersen, pilin bitmesi normal degil.

Üst Alt