Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
dead phone flash at. En saglikli oyle kuruluyor. Gormeden nerede hata yaptigini bu sekilde anlamak zor.

ilk sayfada vermiş olduğun yeni dosyaları indirip flaşladım tşklerrr dead phoneyle fakat yavaşladı sanki ya tlfon önceki bana daha hızlı geliyodu

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurmadan once yaptiklarimi anlatayim belki yardimci olur. Telefondan hafiza kartini cikartiyorum. Sonra hard format atiyorum. Sonra dead phone flash ile flashliyorum, ve hersey iyi guzelse hafiza kartini geri takiyorum. Kesinlikle program back uplarini geri yuklemiyorum. Sadece kontak listesi mesajlar v.s geri yukluyorum.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ben kurmadan once yaptiklarimi anlatayim belki yardimci olur. Telefondan hafiza kartini cikartiyorum. Sonra hard format atiyorum. Sonra dead phone flash ile flashliyorum, ve hersey iyi guzelse hafiza kartini geri takiyorum. Kesinlikle program back uplarini geri yuklemiyorum. Sadece kontak listesi mesajlar v.s geri yukluyorum.

+1 :oke:

• Beğen
Tepkiler: acayipbirisi
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaja nicesoni_ash'in Delight Belle'si eklenmistir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ivo yu mü delight mi kurayim arkadaşlar hangisi daha kullanışlı?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Delight daha kisisellestirilmis. Duvar kagidi v.s kendisine gore mesela. Ivo'nun ki daha sade. Madem kurmaya karar verdin. Bence once Delight'i kur bir bak begenirsen onda kal. Begenmezsen Ivo'yu kurarsin.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
tsk ler söylediğin gibi kurayim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
tsk ler söylediğin gibi kurayim
delight kurdum ilk önce sonra ivo yu ivo daha iyi gibi bence fakat nasil bi flash oldu anlamadim telin icinde hicbirsey silinmedi ve belle duvar kagitlari yok böylemi olmasi gerekti?

karasahinemre

Üye
bende de bi resimlerim gitti gerisi duruyodu duvar kağıtları vardı ama

eRdaL.

eRdaL.

Üye
demekki tam kapsamli flash atamiyoruz phonex in hangi versiyonu ile atacagiz bu yüzden olabilir mi?

karasahinemre

Üye
2011 le kurdum ben hata verdi 25 ten geri saydı usb yi çıkar tak dedi taktım bi baktım tel şarj oluyo açtım açıldı kapattım phoenix öyle olunca yarıda sağlam çalışıyo :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Daha onceki mesajlarda soyledigim gibi, hard resetten sonra dead phone flash attigim icin hersey ucuyor bende. İlk mesajdaki 2. video gibi flashlarsaniz, tum programramlariniz v.s. kalir, hicbiri silinmez. Ancak onda eski surumden kalan herhangi birseyin sistem stabilitesini bozmayacagi garantisi yok. Ben mesela ivo777 3.1 i temiz kurdum bundan sonra oda 3.1 uzerine gelistirmeler yapacak, eger gerekirse 2. videodaki gibi flashlayacagim.

karasahinemre

Üye
flight orjinal belle çıktığında bana dead flash attırcan bak unutma daha önce hiç atmadım :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
çok basit, bir video hazirlar koyarim 2 dklik is ;)

phoenix'i no connection moda alacaksin. Producti kendin sececeksin. Telefonu kapatip USB'ye baglayacaksin. Sonra menuden flash firmware i tiklayip gelen pencerede dead phone flashing i secip refurbish'i tiklayacaksin. Orjinal belle cikana kadarrrrr sen cozersin bu isi :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu belle sadece n8 için mi vaar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet sadece N8 icin.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:( sağol
c7 için varmı ya da ne zaman çıkar biliyormusun

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
C7 icin yok, yakinda da pek cikacagini sanmiyorum.

lewent2020

lewent2020

Üye
türkçeleştirme çalışması yapan arkadaş yokmu yaw yada şu arabdan rica etsek bi el atsa türkçeye :)

karasahinemre

Üye
n8 fw test telefonu gibi geliyo bana sonuçta dg yapılabiliyo

Üst Alt