ayni duruma geldi dead oldu kendi kendine acildi bnmki.d sende de cin annasi var deni? Ben kac kez dead attim simdi kullaniyom idarelik. Mesaj da gonderilmiyo suan.Telefonu Öldürdüm ve Kendine Gelmiyor Dead Flashda Yapıyorum Asic CMT: Verifying communication to device... diye birşey geliyor Sonra Bunun için 25 Saniye Bekliyor ve USB Takılı Değil ior Çıkartıp Takıp Retry Diom Ve Bu Seferde Telefon Flash Moduna Geçirilemiyor Hatası Veriyor :S Lütfen Yardım !
Telefonu Öldürdüm ve Kendine Gelmiyor Dead Flashda Yapıyorum Asic CMT: Verifying communication to device... diye birşey geliyor Sonra Bunun için 25 Saniye Bekliyor ve USB Takılı Değil ior Çıkartıp Takıp Retry Diom Ve Bu Seferde Telefon Flash Moduna Geçirilemiyor Hatası Veriyor :S Lütfen Yardım !
ayni duruma geldi dead oldu kendi kendine acildi bnmki.d sende de cin annasi var deni? Ben kac kez dead attim simdi kullaniyom idarelik. Mesaj da gonderilmiyo suan.
yüklemeye değerscreenshotlar da buyrun versiyon flan
![]()

allah razi olsun kardesum sabahtan beri merak ettigim kismi aciklamisin. Ben once hepsini sildim sonra add deyip yaptim 5-10 kez deaf flash attim olmadi. Sadece bunu yazcaklar onu da karmasiklastirip sil degistir deyip geviyolar. Bu arada web operayi aratmicak gibibeyler. önce anna ve belle dosyalarını atın products'a. Annada 6 dosya bellede 4 dosya olması lazım indirdiğiniz cfw lere göre değişir önemli değil anna ve belleyi atın productsa. İyi dinleyin ciddiyim. Sonra fw updateye girip annayı seçin. ardından altta refrubishin altında solda options var. tıklayıverin ona sonra da anna uda sını tıklayıp edite basıp belle uda sını seçin. geriye kaldı 3 tane klasör. Yani bizim değiştirmemiz gereken. Buarada bu işlemi dead phone filan yapmadan yapıyoruz bildiin scan product'a tıklayıp yapın.normal flashlar gibi.. sonra geriye kalan annanın core , rofs2 ve rofs3 dosyalarını belleninkilerle edit yaparak değiştirdiğiniz zaman kalan dosyaları silin. 4 tane değiştirdiğimiz dosya kalsın orda. sonra OK deyip flashlayın. bukadar basit. dead phone flan gerek yok. anlamadıysanız yardımcı oliyim bekliyorm

@Devildare66 izin verirsen senin nasil yapilir linkini ilk mesaja senin adinla ekliyeyim.