Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
geri dönüşü varmı acaba birde sıkıntıları nedir...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Telefonu Öldürdüm ve Kendine Gelmiyor Dead Flashda Yapıyorum Asic CMT: Verifying communication to device... diye birşey geliyor Sonra Bunun için 25 Saniye Bekliyor ve USB Takılı Değil ior Çıkartıp Takıp Retry Diom Ve Bu Seferde Telefon Flash Moduna Geçirilemiyor Hatası Veriyor :S Lütfen Yardım !

nonamex

Üye
Yukleyenler ne diyor ? hala yavas mi ? yoksa yuklemeye deger mi ?

Utku

Utku

Üye
şaka mı bu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Telefonu Öldürdüm ve Kendine Gelmiyor Dead Flashda Yapıyorum Asic CMT: Verifying communication to device... diye birşey geliyor Sonra Bunun için 25 Saniye Bekliyor ve USB Takılı Değil ior Çıkartıp Takıp Retry Diom Ve Bu Seferde Telefon Flash Moduna Geçirilemiyor Hatası Veriyor :S Lütfen Yardım !
ayni duruma geldi dead oldu kendi kendine acildi bnmki.d sende de cin annasi var deni? Ben kac kez dead attim simdi kullaniyom idarelik. Mesaj da gonderilmiyo suan.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi

Scandinavia versiyonu ile flashlamayi dene. Sabit konularda var.

Devildare66

Üye
yüklemeye değer :) screenshotlar da buyrun versiyon flan :)

Uploaded with

Uploaded with

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@Devildare66 izin verirsen senin nasil yapilir linkini ilk mesaja senin adinla ekliyeyim.

adela

Üye
ayni duruma geldi dead oldu kendi kendine acildi bnmki.d sende de cin annasi var deni? Ben kac kez dead attim simdi kullaniyom idarelik. Mesaj da gonderilmiyo suan.

çin annasının üstüne yüklenmiyormu?

_ardaa

_ardaa

Üye
yüklemeye değer :) screenshotlar da buyrun versiyon flan :)

teşekkürler, ilk yüklemeyi başaran sensin sanırım ama kurcaladın mı hiç? alfa sürümü olsa gerek bu yada beta sorun çıkardı mı?
yazılım versiyonu 22.14 diyor Anna versiyonu:hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
beyler. önce anna ve belle dosyalarını atın products'a. Annada 6 dosya bellede 4 dosya olması lazım indirdiğiniz cfw lere göre değişir önemli değil anna ve belleyi atın productsa. İyi dinleyin ciddiyim. Sonra fw updateye girip annayı seçin. ardından altta refrubishin altında solda options var. tıklayıverin ona sonra da anna uda sını tıklayıp edite basıp belle uda sını seçin. geriye kaldı 3 tane klasör. Yani bizim değiştirmemiz gereken. Buarada bu işlemi dead phone filan yapmadan yapıyoruz bildiin scan product'a tıklayıp yapın.normal flashlar gibi.. sonra geriye kalan annanın core , rofs2 ve rofs3 dosyalarını belleninkilerle edit yaparak değiştirdiğiniz zaman kalan dosyaları silin. 4 tane değiştirdiğimiz dosya kalsın orda. sonra OK deyip flashlayın. bukadar basit. dead phone flan gerek yok. anlamadıysanız yardımcı oliyim bekliyorm
allah razi olsun kardesum sabahtan beri merak ettigim kismi aciklamisin. Ben once hepsini sildim sonra add deyip yaptim 5-10 kez deaf flash attim olmadi. Sadece bunu yazcaklar onu da karmasiklastirip sil degistir deyip geviyolar. Bu arada web operayi aratmicak gibi:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
arda onu diyorum anna versiyonu bu işte bir iş var siz anna v21 yüklemiştiniz bu v22

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sayfa yukleeme cok iyi. Sadece kaydirma opera kadzr olmamis ama ama cok guzel

_ardaa

_ardaa

Üye
Yalnız Belle'yi sızdıran eleman bile tam nasıl yüklendiğini bilmiyor sanki, diğer tarafta ki konuda adam gibi yüklemeyi başarabilen kişi sayısı çok az bu da ilginç geldi:hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu sanki CFW gibi duruyor orjinal Belle değil gibi beni halen düşündürüyor:hmmm

KEMAL_ANK

Üye
adım adım dosyalar(anna-belle dosyaları) nereden indirilecek linkleriyle beraber verilmeli.dosyalar indirildikten sonra telefona ilk yapılacak olay nedir,dosyaları önce bilgisayarda mı açacağız yoksa telefona atıp da mı açacağız,resimli ve anlatımlı bir şekilde detaylıca bir konu başlığı açılamaz mı arkadaşlar? yoksa yapılacak en küçük bir hata telefonun belki de kullanılamaz duruma gelmesine sebep olabilecek.bu işi iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz lütfen...

_ardaa

_ardaa

Üye
Sonunda Anna navifirm de gözüktü, bence bekleyin önce orjinal Anna yükleyin sonra üstüne Belle yükleyin.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
sonunda bende yukledim belle yi harika bisey gibi gorunuyor:)

Üst Alt