FlighTAiR
Üye
-
Konu Sahibi
-
baksana bu sen RM-596 dosyasını doğru yazdın değilmi? ''-'' işaretini dahi yazman lazım..program dosyalarında nokia klasöründe product ın içine yapıştırıyorsun sonra içine bu indirdiğin scandinavia dosyalarını atıyorsun.. teli pc ye bağla. eğer açık bağladıysan kapa teli.. şarj olması önemli değil. sonra ordan no connection ı seçiyorsun ok? ardından file sekmesinden scan product değilde open product deyip orda RM-596 yı seçiyorsun. ardından flashinge basıyorsun
----------Eklendi @ 00:59:35 ---------- Yazıldı @ 00:57:16 ----------
abi yapabilmen lazım bu flaşı.. valla ben bu cahilliğimle bu şansızlığımla yaptım..
hadi bakalım hayırlısı bi tanışın reel olaraksenden daha cahil ve bahtsızlarda varben
ya bende bi kazmalık var yada bu nokia usb rom driverının bana bi garezi var
yine olmadı , yine aynı hatayı verdi
ben flight abiyle tanışıcam; tel bile bunu istiyor
abi hangi güne ayarlama yapim
sen söyle ona göre gelicem yanına
teamviewr kullanın abi.. duyduğuma göre en iyisi oymuş bu uzaktan bağlanma pclere bağlanmada.. türkçe dilde var..Sen yorulmadan buraya ben uzaktan bilgisayarina baglanip deneyeyim diyorum. Var mi sende logmein ya da benzeri bir yontem?
Sen yorulmadan buraya ben uzaktan bilgisayarina baglanip deneyeyim diyorum. Var mi sende logmein ya da benzeri bir yontem?
merhaba arkadaşlar, bu konuyada yazmak zorunda hissettim kendimi kusura bakmayın lütfen. belki burada derdime derman bulurum umarım
sorunum şu; telefonuma ( N8 ) belle yüklemek istiyorum. dosyalarını, programlarını gerekli ne varsa bilgisayara indirdim. flashlama işlemine başlıyor pc ve doğal olarak telefonum kapanıyor ve benim sorunum burada başlıyor. telefon kapanınca pc görmüyo ve flashlamayı bitirmiyor. 2 dk sonra falan telefonum kendi kendine açılıp normal çalışmaya devam ediyor.
flashlama esnasında ( programları kaldırıp kurdum ve tekrar denedim ) NOKİA USB ROM diye bi driver yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükliyemiyor.
sanırım bunu yüklediğim zaman sorunu çözeceğim.
bu derdime derman olabilecek bi yardım bekliyorum arkadaşlar
şimdiden teşekkürler
hadi bakalım hayırlısı.. meraktan yatamıyorum ne olcak fırfırın tel diye..baglanmam icin gereken bilgileri ozelden atar misin o zaman?
selam abımhadi bakalım hayırlısı.. meraktan yatamıyorum ne olcak fırfırın tel diye..buraya yorum yapmayı unutmayın lütfen, gelişmelerden haberdar olmak istiyorum sabah kalkınca okuyacağım.. yatıcam valla şimdi..
diğer yerdende takip ediyorum.. evet atamamşısınız , xp li pc ile bile olmamışselam abımhala atamadım flashı sanırım benım pc de sorun var aksama bıde xp yuklu pc de denıcem ınsallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?