FlighTAiR Üye Konu Sahibi Biraz sabredin. Yabanci forumdaki deneyenler bir gorus belirtsinler. Ondan sonra biz el atalim.
Dampierre Üye what the hell !! hemen indiriyorumm ----------Eklendi @ 20:54:46 ---------- Yazıldı @ 20:51:21 ---------- ben indiriyorum direkt olarak deneyeceğim sonuçları yazarım
what the hell !! hemen indiriyorumm ----------Eklendi @ 20:54:46 ---------- Yazıldı @ 20:51:21 ---------- ben indiriyorum direkt olarak deneyeceğim sonuçları yazarım
FlighTAiR Üye Konu Sahibi Flashladiktan sonra hala Anna oldugunu soyleyenler var. Ben bekle derim Belle'yi sizdiran cocuk, Mevcut, Anna dosyalari ile cektiklerinizi yer detgistireceksiniz diyor. 4 Dosyayi.
Flashladiktan sonra hala Anna oldugunu soyleyenler var. Ben bekle derim Belle'yi sizdiran cocuk, Mevcut, Anna dosyalari ile cektiklerinizi yer detgistireceksiniz diyor. 4 Dosyayi.
karasahinemre Üye yanlış yapmayın flashlamayı anna çıkıyomuş garip bi flashlama yöntemi var çözemedim
Esendağlı Üye karasahinemre' Alıntı: aha anna varmış içinde Genişletmek için tıkla ... Desene nokia nın annasını bellemişler de öyle piyasaya sürmüşler
karasahinemre' Alıntı: aha anna varmış içinde Genişletmek için tıkla ... Desene nokia nın annasını bellemişler de öyle piyasaya sürmüşler
karasahinemre Üye oguzk582' Alıntı: bu link daha sağlıklı gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynı link
oguzk582' Alıntı: bu link daha sağlıklı gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynı link
mcnpl4 Üye Esendağlı' Alıntı: Desene nokia nın annasını bellemişler de öyle piyasaya sürmüşler Genişletmek için tıkla ...
Esendağlı' Alıntı: Desene nokia nın annasını bellemişler de öyle piyasaya sürmüşler Genişletmek için tıkla ...
RedColt Üye had ibeyler yükleyin belleyide bizde bakalım.. ama çok güzel duruyor wireless düğmesi özellikle
FlighTAiR Üye Konu Sahibi Belle'yi hacklemeye calismis, hackledigi dosyayi paylasmis, becerememis. Bakalim orjinallerini paylasacak mi?
Belle'yi hacklemeye calismis, hackledigi dosyayi paylasmis, becerememis. Bakalim orjinallerini paylasacak mi?
karasahinemre Üye beyler varsa bayanlar bu adamlar hackli versiyonu tam beceremeden upload etmiş olabiliriz diyolar orjinal versiyonu paylaşacak gibi
beyler varsa bayanlar bu adamlar hackli versiyonu tam beceremeden upload etmiş olabiliriz diyolar orjinal versiyonu paylaşacak gibi
mcnpl4 Üye karasahinemre' Alıntı: enee salaklar yanlış dosya paylaşmış dağılın Genişletmek için tıkla ... ff ne diyo peki? Bende tcell internet ve sinirli baskasitelere birsem paket bitcek..
karasahinemre' Alıntı: enee salaklar yanlış dosya paylaşmış dağılın Genişletmek için tıkla ... ff ne diyo peki? Bende tcell internet ve sinirli baskasitelere birsem paket bitcek..
Esendağlı Üye FlighTAiR' Alıntı: Belle'yi hacklemeye calismis, hackledigi dosyayi paylasmis, becerememis. Bakalim orjinallerini paylasacak mi? Genişletmek için tıkla ... Ne yani bu dosya belle değilmi?
FlighTAiR' Alıntı: Belle'yi hacklemeye calismis, hackledigi dosyayi paylasmis, becerememis. Bakalim orjinallerini paylasacak mi? Genişletmek için tıkla ... Ne yani bu dosya belle değilmi?
pRime. Üye Bu arada kuran olursa kızmasın sorunlarına telefonun. Daha alpha sürümü bu bir sürü bug çıkar. Demedi demeyin.
Bu arada kuran olursa kızmasın sorunlarına telefonun. Daha alpha sürümü bu bir sürü bug çıkar. Demedi demeyin.
karasahinemre Üye ya da flashlayanlar yanlış klasöre atıp flashlamış az bekleyin ----------Eklendi @ 21:07:33 ---------- Yazıldı @ 21:05:39 ---------- dosya isimlerini değiştirin dediler RM-596_111.010.0606_13.01_MEA_A_79u_prd.rofs2.fpsx RM-596_111.010.0606_79u_prd.core.fpsx RM-596_111.010.0606_C04.01_MEA_1_79u_prd.rofs3.fpsx RM-596_111.010.0606_U07.01_79u.uda.fpsx
ya da flashlayanlar yanlış klasöre atıp flashlamış az bekleyin ----------Eklendi @ 21:07:33 ---------- Yazıldı @ 21:05:39 ---------- dosya isimlerini değiştirin dediler RM-596_111.010.0606_13.01_MEA_A_79u_prd.rofs2.fpsx RM-596_111.010.0606_79u_prd.core.fpsx RM-596_111.010.0606_C04.01_MEA_1_79u_prd.rofs3.fpsx RM-596_111.010.0606_U07.01_79u.uda.fpsx