Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Konu Sahibi
ilk mesajda Ivo777'nin son CFW'sinin linki guncellendi. Isteyen oradan cekebilir.

arkadaşlar belle yüklü n8'imin ekranında üstte "i" harfi simgesi çıktı..kullanım klavuzundan simgelerle ilgili bölüme baktım ama bu simgeyi bulamadım..anlamı nedir acaba bilen var mı?

pRime.

Üye
arkadaşlar belle yüklü n8'imin ekranında üstte "i" harfi simgesi çıktı..kullanım klavuzundan simgelerle ilgili bölüme baktım ama bu simgeyi bulamadım..anlamı nedir acaba bilen var mı?
info anlamına gelen i harfi o simge ama neden orda durduğunu anlamadım.

marsoy

Üye
yeniyi bi türlü yükleyemedm ne yaptıysam hata verdi malesef sorun nedir acaba arkadaşlar

_ardaa

Üye
O notifications olabilir gelen bildirimler için falan

arkadaşlar bellede gps uydu işaretı cıkmıyor bende sızde nasıl?

Konu Sahibi
Daha yeni versiyonu yuklemedim, eski versiyonda bende de cikmiyor.

o işaret kendi kendine yok oldu arkadaşlar.ne olduğunu anlamadım ama bildirimlerle alakalı değildi eminim

marsoy

Üye
ilk mesajda Ivo777'nin son CFW'sinin linki guncellendi. Isteyen oradan cekebilir.

kardeş bize bilgi verebilrmisin bu yeni dosyaları indrdim fakat sürekli eror veriyo soruyorum arkadaşlara malesef onlar kafayı annayla bozmuş

Konu Sahibi
Nerde nasil bir error aliyorsun?

marsoy

Üye
kurmaya başlayınca tlfon kapanıyo fakat tlfonu görmüyo bidaha phonex sonra error diyip kapanıyo tlfonuda 3 defa titretmedn açılmıyo nerde hata yapıyorum sence ?

Konu Sahibi
dead phone flash at. En saglikli oyle kuruluyor. Gormeden nerede hata yaptigini bu sekilde anlamak zor.

Tepkiler: marsoy
opera 11 neden kurulmuyor anlamıs degılım?

Arkadaşlar bu 1. mesajdaki linkler son dosya linklerimi onlardan yüklesem bir sorun çıkmaz değil mi?

ivo777 v3.1 çıkmış.bellenin nasıl işletim sistemi olduğunu görün.resmen uçmuş adamlar

evet sımdı ıvonun yenı versıyonun yukledım tema geçişlerı felan harıka cok guzel stabıl web ucmusya bıde şu opera 11 çalışşsa tadından yenmez ıphone ve galaksy 2 ye uygulama açtık takoşturdum ıkısıde kıtlendı

bırde su windows uygulamarını açacak olması symbıanın keyfıme keyf kattı

Konu Sahibi
ilk mesajdaki linkler gunceldir.