Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Konu Sahibi
Hayır once downgrade yapman gerek. Sabit konularda mevcut.

Belle de türkçe klavye ve oyun sorunları çözüldümü?

Konu Sahibi
Turkce klavye, ok. Oyun oynamadigim icin, onun durumunu bilemiyorum.

mirza42

Üye
sevgili arkadaşlar bunun türkçesi hala çıkmadımı ya? süper bi işletim sistemi ve hızlı da. tek türkçe olmaması kafama takılıyor. ingilizcem var sorunsuz kullanıyorum ama sanki tlf yurtdışından gelmiş gibi oluyo. karizma gitti yaf. anna daha iyi diyen varsa ona döneyim.

----------Eklendi @ 13:00:55 ---------- Yazıldı @ 12:55:31 ----------

arkadşlar bnm n8 imde kapalı konumda sarja takınca dokunmatik çalışmıyor. sarjdan çıkarıp tekrar kapayıp açmak gerekıo telefonu böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?
kardeş şarj aletini değiştir. bazı şarj aletlerinin voltajdanmıdır nedir, öyle sıkıntı veriyor. bende de oldu. mecburiyetten bi şarj aleti almıştım orjinali evde kalmıştı falan, o ucuz şarj aleti hatta orjinal die sattıkları 20-30 tllik şarj aletleri kilitliyor dokunmatiği, bazen de 3e basıyon kare yazıyo.

BL@DE02

Üye
flightair kardeşim çok sağol yardımların için phoenix sürümündenmiş 2010 la yaptım biraz önce direk yeni cfw li klavyeli hackli sini kurdum belle üstüne oldu eyw tekrardan

.eRCaN.

Üye
arkadşlar bnm n8 imde kapalı konumda sarja takınca dokunmatik çalışmıyor. sarjdan çıkarıp tekrar kapayıp açmak gerekıo telefonu böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?

Orijinal şarj aleti kullanın.

Yan sanayi şarj aletlerinin çoğu bu sorunu meydana getiriyor.

BL@DE02

Üye
kardeş klavyeyi de alarak flashladımda bu klavyeyi türkçeye nasıl dönüştürcez hala aynı bende klavye bi değişiklik yok ??

----------Eklendi @ 14:50:39 ---------- Yazıldı @ 14:49:08 ----------

bu arada hacklenmemiş de :S myexploreri kurmaya çalıştım sertifika hatası verdi flashı 2. videodaki gibi yaptım restore diyerek sonuç başarısız aynısı

belle ise mesaj yazma menüsünde en altta sağda 3 cizgi üst üste olan yerden en altta writing language kısmından yazma dilini türkçe yap olur :-*))

mirza42

Üye
bu ne zaman türkçe olur?

marsoy

Üye

arkadaşlar bişe danışacam şimdi ben annaya geri dönmek istemiyorum fakat belle sürümü gelince normal oviden günecelleştirebilcekmiyim tlfonumu veya tlfon hacklandimi?

facebookta yer bıldırımı yapabılıyordum annada opera yukluydu ama bellede yapamıyorum opera yuklenmıyor cunkı opera 11 kendı browserındada cıkmıyor gps desteklıymıor sanırım browserı bılgısı olan varmı?

Konu Sahibi
bellede sadece ilk sayfada bulunan, java olmayan opera versiyonu yuklenebiliyor. Ya da mini olan java versiyon.

ylmzak

Üye
arkadaş benim n8 de 24.1 yüklü ona nasıl belle yüklüyeceğim? sizin gösterdiğiniz sürüm olmuyor.

Konu Sahibi
once downgrade sonra belle deneyebilirsin. Downgrade sabit konuda var.

Suyaka

Üye
C7 için belle hayâl mi şu an için, ßetanın ßetasının ßetasının âlfası da olsa fark yapmaz : ))

Konu Sahibi
C7 icin henuz sizan birsey yok.

BU e7 Desteklermi Ona Yukleyeblrmiym

Konu Sahibi
hayir desteklemez.