Symbian Belle güncellemesi ve Oyunların kaybolması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaptansharp

kaptansharp

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle güncellemesi ve Oyunların kaybolması
Öncelikle forumda araştırdım ama malesef bir çözüm bulamadım.Sorunum tam olarak şöyle;

Bir kaç gün önce telefonumu symbian belleye güncelledim.daha önce mevcut olan oyunlardan sadece angry birds tekrar mevcut.halbuki bir çok oyun vardı.bu oyunlar gözükmüyo0r ama 'Depo Hafızası'nda halen yer kaplamakta.Bunların tekrar gözükmesi için ne yapmam gerekiyor?Ne gibi bir işlem yapmam gerek?

Not: Dili ingilizceye çevirdim ama olmadı.

fayzteck

fayzteck

Üye
Oyunları tekrar kurmaktan başka çaren yok kardeşim.Belle yüklenmesi sırasında çogu oyun yüklü gibi gözüküyor fakat hiçbiryerde yok.en iyisi oyunlar silinmişken *#7370# yapıp sistem temizlemek.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen kardeşim bi soft format atıcan sonra oyunlarını tekrar kurucan

kaptansharp

kaptansharp

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :S peki sistem temizlemek derken 'Depo Hafızası'nı biçimlendirmek mi yoksa telefona format atmak mı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
sen softu at sonra depoyu da temeizle yedeklerini al

kaptansharp

kaptansharp

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları tekrar kurmaktan başka çaren yok kardeşim.Belle yüklenmesi sırasında çogu oyun yüklü gibi gözüküyor fakat hiçbiryerde yok.en iyisi oyunlar silinmişken *#7370# yapıp sistem temizlemek.

*#7370# olayı tam olarak nasıl bir şey? tamamen telefona format atmak anlamına mı geliyor? yoksa depo hafızasına format mı ? bu konuda acemiyim.Lütfen rica etsem biraz daha ayrıntı verirmisin :)

----------Eklendi @ 01:23:17 ---------- Yazıldı @ 01:21:32 ----------

sen softu at sonra depoyu da temeizle yedeklerini al

O saydığın işlemleri nasıl yapacağımı bilmiyorum ki dostum :) ben bu konuda cahilim.ayrıntı lazım mümkünse.

fayzteck

fayzteck

Üye
Dostum rehbere gir ve seçeneklerden tüm rehberi işaretle ve kartvizit kopyala seçeneginden hafıza kartını seç eger soru sorarsa evet de.(eger tüm rehber sim kartına kayıtlı ise böyle bir işleme gerek yok) daha sonra telefon hafızasındaki gerekli olan müzik,resim,uygulamalar ne varsa hafıza kartına at.daha sonra hafıza kartını çıkarıp numara arama yerinde *#7370# tuşla ve istenilen kilit koduna eger değiştirmediyse 12345 yaz ve ekrana gelen uyarılara tamam de.telefon kendi kendine kapanıp açıldıkdan sonra istedigin oyunu,uygulamayı yükle.eger istersen hafıza kartındaki verileri yedekleyip hafıza kartınıda biçimlemeni öneririm.

kaptansharp

kaptansharp

Üye
    Konu Sahibi
Dostum rehbere gir ve seçeneklerden tüm rehberi işaretle ve kartvizit kopyala seçeneginden hafıza kartını seç eger soru sorarsa evet de.(eger tüm rehber sim kartına kayıtlı ise böyle bir işleme gerek yok) daha sonra telefon hafızasındaki gerekli olan müzik,resim,uygulamalar ne varsa hafıza kartına at.daha sonra hafıza kartını çıkarıp numara arama yerinde *#7370# tuşla ve istenilen kilit koduna eger değiştirmediyse 12345 yaz ve ekrana gelen uyarılara tamam de.telefon kendi kendine kapanıp açıldıkdan sonra istedigin oyunu,uygulamayı yükle.eger istersen hafıza kartındaki verileri yedekleyip hafıza kartınıda biçimlemeni öneririm.

peki bu işlemden sonra symbian belleyi tekrar mı kurmam gerek yoksa sadece uygulama ve oyunları mı kurrmam gerek ?

SilentOne

SilentOne

Üye
ya tekrar kurmak sana kalmış ama istersen tekrar kur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
belle kurman şart degil belle artık gömüldü telefonuna en güzeli soft format üstüne kartı biçimlendir mis gibi tertemiz olur belleden önce yapsaydın keşke ben yapmıştım bellede söylenen sorunların hiç birini yaşamadım :)

kaptansharp

kaptansharp

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar sayenizde hallettim.sağlıcakla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt