CilginTurk1
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi şey rica edebilirmiyim? cfw de kullandığın temaları ve de ev ekranlarını atabilir misin? cfw den kaldıracam da kullanmyıorum. ama cfw cok güzel sadece temalar bi de ev ekranlarını istemiyorumatabilir misin?
Sen Sadece Cfw De kullandığın Temaları Ve Belle Tsunami Ev ekranını sis olarak Ver Ben Ayıklarım. Rica Etsem Temaları Verir misin ama CFW de kullandıklarını Gömülmüş olanları yaniEv ekranıni mı kaldırcan ? Ne kullancan o zaman ? Temaları kaldırman için sileceğin dosyalari atarım. Arayüz programımı kullanıyorsun?
bu arada erkan5441 yok artık mesaj olarak atacaksan buna atarsın_Sen Sadece Cfw De kullandığın Temaları Ve Belle Tsunami Ev ekranını sis olarak Ver Ben Ayıklarım. Rica Etsem Temaları Verir misin ama CFW de kullandıklarını Gömülmüş olanları yani
Ellerinize sağlık videolu anlatım çok güzel olmuş zira daha önce dead phone olayını beceremiyordum.CFW yi henüz tam test etmedim kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım.
- - - Eklendi - - -
hocam kullanıyorum da web tarayıcı kendiliğinden atıyor.mesela yer imlerinden birini seçiyorum kapanıyor,adres yazıp ok işaretine tıklıyorum yine kapanıyor.
- - - Eklendi - - -
hocam tekrar kurdum sorun çözüldü anlatımı aynen yapmamıştım
- - - Eklendi - - -
tarayıcı düzelmemiş hata veriyor orijinale dönecem yine güncelleme gelir hatalar düzelirse tekrar kurarım çünkü baya bi hoşuma gitti
maalesef atıyor siteyle ilgili değil yer imlerinden herhangi birini seçince veya adres çubuğuna adresi yazıp ok işaretine tıklayınca atıyorNasil atar ya ? Ben suanda kullanıyorum. Hangi sitelere giriyon ki ? Tekrar yukle kardesim.
- - - Eklendi - - -
bu arada kusura bakmayın fw yi ancak cumaya yetiştirebilirim. Mezuniyet filan yoğunum bu aralar
Kardeş güncellemene daha çok var mı ?
usta dediklerini aynen uyguluyorum ama böyle bi hata alıyorum ? Neden acaba cevaplarsan sevinirim _?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
büyük merakla takip ediyorum inş güncellemede gelir ilkini kullanıyorum cok guzel ama bi sorun war videolarda play ileri geri tuşlarının yeri degisk gozukuyo onuda duzeltebilirsen cok guzel olur simdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?