Symbian Belle [c6 Proxm] V.8 [20.09.2013]

eren366

Üye
Tekrardan Teşekkürler.

Tepkiler: Umur dağlar
    Konu Sahibi
şifre Kaldırıldı

eren366

Üye
@Hikmet366 Benim Arkadaşım Telinede Yüklesene Çok İstiyor

eren366

Üye
Tekrar Teşekkürler Arkadaşım Çok Begendi oda Teşekkür Ediyor..

eren366

Üye
Yok Kardeşim CFW De Hata Yoq Süper Bir Çalışma

lamos

Üye
Hikmet kardes emegine saglik uğrasmıs yapmıssın yalnız bir sikayetim olacak, karsıdan gelen aramalarda telefonum bir kere calıyor arayanın ismini bir kere söylüyor ve direk titresime geciyor ne ses var ne seda mp3 te ve kendi orjinal zil seslerinde denedim aynı hatayı aliyorum buna bir bakabilirmisin rica etsem. Simdiden kolay gelsin. Bir ikincisi bu 2. ana ekrana widget koyamıyormuyuz yapabiliyorsak nasıl olacak anlatırmısın.

Tepkiler: Umur dağlar ve hikmet366
    Konu Sahibi
Ekrana Dokundun An Ses Gider Tuş Kilitini Açıncada Ses Gider Böyle Ayarlanmış Bir şey 2. Ci Ekrana Widget Ekleyemiyorsun Çünki Ram Sıkıntısı Var Ondan Böyle Bir Şey Yoq Hiç Bir CFW De Yoq

lazye

Üye
2.ev ekranına ram yetersizliğinden dolayı widget eklenmiyo değil.2.ev ekranı diye birşey yok zaten... İçeri gizle diyo...

eline saglık usta yapmışsında ne yazıkki telefonu elden çıkardım N8 için olurmu bu işlemler teşekkürler

veysbaba

Üye
Tek kelimeyle mükemmel bundan önce nerden baksan en az 15 20 cfw deişmişliğim var ama bu cfw hepsinin önünü kesti tek kelimeyle süper nerden baksanız 20 gün oldu kullanıyorum tek hata yyokk helal olsun diyorum

Konu Sahibi
Tek kelimeyle mükemmel bundan önce nerden baksan en az 15 20 cfw deişmişliğim var ama bu cfw hepsinin önünü kesti tek kelimeyle süper nerden baksanız 20 gün oldu kullanıyorum tek hata yyokk helal olsun diyorum

Güle Güle Kullan