muratay_35 Üye n8 için güncelleme geldimi ürün kodu 059D576 pc başında değilim bir bakabilirmisiniz teşekürler
anatolia28 Üye Konu Sahibi arkadaşlar kesin olarak belle türkiye ye geldi, suiteden yükleyemeyenler suit programını kaldırıp tekrar yüklesinler sorun hallolacak. Hayırlı olsun
arkadaşlar kesin olarak belle türkiye ye geldi, suiteden yükleyemeyenler suit programını kaldırıp tekrar yüklesinler sorun hallolacak. Hayırlı olsun
relling Üye Yülledim süper çalışıyo akıcı bi şekilde c6-01e çok yakıştı bide Sanırım nokia c6-01e öz oğul muamelesi yaptı
Yülledim süper çalışıyo akıcı bi şekilde c6-01e çok yakıştı bide Sanırım nokia c6-01e öz oğul muamelesi yaptı
rock_1723 Üye N8 BELLE güncellemesi tamamlandı ... arkadaşların dediği gibi NOKİA SUİT i kaldırıp tekrardan kurun güncellemeyi görüyor ...
N8 BELLE güncellemesi tamamlandı ... arkadaşların dediği gibi NOKİA SUİT i kaldırıp tekrardan kurun güncellemeyi görüyor ...
anatolia28 Üye Konu Sahibi suiteden yükleyemeyenler suit programını kaldırıp tekrar yüklesinler sorun hallolacak
relling Üye performans bende arttı daha akıcı telefon bekleme olmuyo menüye geçişde o kadar uygulama varkende
ravenas Üye Ya beyler bana geldi c6-01 için nokia suite'den güncelle dedim yazılım güncellemesini yüklemeye hazırlanıyor diyor 2 dakikadır öylece bekliyo normal mi acaba
Ya beyler bana geldi c6-01 için nokia suite'den güncelle dedim yazılım güncellemesini yüklemeye hazırlanıyor diyor 2 dakikadır öylece bekliyo normal mi acaba
relling Üye c6-01lerin hepsine gelmiş olması lazım görünmeyenler nokia suiteyi kaldırsın tekrar yüklesin o zaman görünür.
c6-01lerin hepsine gelmiş olması lazım görünmeyenler nokia suiteyi kaldırsın tekrar yüklesin o zaman görünür.
anatolia28 Üye Konu Sahibi sonunda yükledik cihazlara beklediğimize değdiğini düşünüyorum süper oldu telefon