.Murat. Üye MaRJiNaL45' Alıntı: baştan bende de görmedi nokia suite kaldırdım tekrar yükledim telefonu taktım dank diye uyarıyı hemen verdi Genişletmek için tıkla ... aynısını bende yaptım az önce yinede tık yok
MaRJiNaL45' Alıntı: baştan bende de görmedi nokia suite kaldırdım tekrar yükledim telefonu taktım dank diye uyarıyı hemen verdi Genişletmek için tıkla ... aynısını bende yaptım az önce yinede tık yok
MaRJiNaL45 Üye şans demekki ama daha yükle demedim genellikle ilk yükleyenlerde bazen bir şey oluyor anna gibi
Bberkan40 Üye MaRJiNaL45' Alıntı: baştan bende de görmedi nokia suite kaldırdım tekrar yükledim telefonu taktım dank diye uyarıyı hemen verdi Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum aynısını yaptım ve oldu.
MaRJiNaL45' Alıntı: baştan bende de görmedi nokia suite kaldırdım tekrar yükledim telefonu taktım dank diye uyarıyı hemen verdi Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum aynısını yaptım ve oldu.
relling Üye 059c260 içinde çıkmış nokia suiteyi kaldırıp kurunca görünüyor görünmeyen arkadaşlar böyle yaparsa görünüyor
059c260 içinde çıkmış nokia suiteyi kaldırıp kurunca görünüyor görünmeyen arkadaşlar böyle yaparsa görünüyor
MaRJiNaL45 Üye 3 kişinin telefonu güncelleme sırasında ölmüş sanki vaz geçtim gibi ama daha önce 5800 3 sefer güncelleme geldiğinde yüklediğimde böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım
3 kişinin telefonu güncelleme sırasında ölmüş sanki vaz geçtim gibi ama daha önce 5800 3 sefer güncelleme geldiğinde yüklediğimde böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım
Makale_Helvetia Üye temizden flash attım navifirm ile şimdi kurcalıyorum hayet güzel olmuş beklediğimize değdi sanırım
fLuke! Üye relling' Alıntı: 059c260 içinde çıkmış nokia suiteyi kaldırıp kurunca görünüyor görünmeyen arkadaşlar böyle yaparsa görünüyor Genişletmek için tıkla ... Suit'i kaldırıp yükleyince görüyor mu güncellemeyi? benimkide 059c260 TAMAM GÖRDÜ ŞİMDİ
relling' Alıntı: 059c260 içinde çıkmış nokia suiteyi kaldırıp kurunca görünüyor görünmeyen arkadaşlar böyle yaparsa görünüyor Genişletmek için tıkla ... Suit'i kaldırıp yükleyince görüyor mu güncellemeyi? benimkide 059c260 TAMAM GÖRDÜ ŞİMDİ
mehmetemin90 Üye sonuda n8 e geldiiii Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonuda n8 e geldiiii Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
akçatlı Üye Yükleyenler belle hakkındaki düşüncelerini yazabilirmi Yüklesemmi yüklemesemmi kararsızım
nadir_89 Üye fatih982' Alıntı: neler var bi yazın merak ediyoz yaw Genişletmek için tıkla ... biraz kurcalayalımda yazarız
fatih982' Alıntı: neler var bi yazın merak ediyoz yaw Genişletmek için tıkla ... biraz kurcalayalımda yazarız