N8 e gelmedi henüz ama çok yakındır gelmesi
Batuhan Apatay Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu ne gençler. Benim oviyede gelmedi.
nadir_89 Üye aldemirfatih' Alıntı: ahanda geldi : 059c38 li bişey di benim no Genişletmek için tıkla ... sonunda geldi 059c383 mü neydi galiba
aldemirfatih' Alıntı: ahanda geldi : 059c38 li bişey di benim no Genişletmek için tıkla ... sonunda geldi 059c383 mü neydi galiba
Bberkan40 Üye BaTuu '' Alıntı: Ya okula gitcem gelsin artık. Ayrıca Belle için whats app var mı ? Genişletmek için tıkla ... var
BaTuu '' Alıntı: Ya okula gitcem gelsin artık. Ayrıca Belle için whats app var mı ? Genişletmek için tıkla ... var
iatis Üye meg1ddo' Alıntı: N8 (059d954) gelmedi mi yaw, ben dışardayım bakabilir misiniz bi zahmet ... Genişletmek için tıkla ... Henüz yok dostum.Benim kod da aynı.
meg1ddo' Alıntı: N8 (059d954) gelmedi mi yaw, ben dışardayım bakabilir misiniz bi zahmet ... Genişletmek için tıkla ... Henüz yok dostum.Benim kod da aynı.
man20 Üye benim tel n8 ürün kodum 059D576 daha gelmedi banada. Zaten gelsede hemen yüklemicem 1-2 gün sora yüklicem.
benim tel n8 ürün kodum 059D576 daha gelmedi banada. Zaten gelsede hemen yüklemicem 1-2 gün sora yüklicem.