tıkladım kardeşim ve en başa döndü yine 15 dk kaldı yerine gelince kapandı telefon işin tuhaf tarafı kendisi klosör oluşturmuş symbian belle die telin içine nasıl yapacam bi beceremedim gitti ya
tıkladım kardeşim ve en başa döndü yine 15 dk kaldı yerine gelince kapandı telefon işin tuhaf tarafı kendisi klosör oluşturmuş symbian belle die telin içine nasıl yapacam bi beceremedim gitti ya
noki_bellenin içinde .config circus communites-log hpaint gibi klosörler var hafıza kartı yokki telde 3 aşamaya gelince direk 15dkya gelior kendisi ve usb kopma sesi olurya onun sesi gelior ve geri usb takma sesi gelior ve sürekli böyle oluyor ama telefonda açılma olmuyor sadece yeşil kırmızı yerleri yanıyor ve yukardada şarj olurken olduğu gibi ışık yanıp sönüyor sonra işte bağlantı koptu hatası gelince telefon acılıor tmm dediğimde yine en başa dönüp telefonu baştan kapatıyorr
kardeslerım update çalısıyor fakat dılı ıngılızce kurdu benımkıne telefonu yurt dısından almıstım sımdıde pc suıte baglanmıyo telefon pc onarıp yapıoyorum baglanıyor ama çok fazla hata war nasıl duzeltıcem bılmıorum telefon update ederken hıc bısı yapmayın bıtene kadar
öviyı tamamıyla kaldır ve nokıa turkıye sitesınden uyumluluk ve ındirmedekı talımatları oku ordan ındır tekrar bır aksılık var güvenlık duvarıyla ilgili muhtemelen
öviyı tamamıyla kaldır ve nokıa turkıye sitesınden uyumluluk ve ındirmedekı talımatları oku ordan ındır tekrar bır aksılık var güvenlık duvarıyla ilgili muhtemelen
Yok kardeşim dediklerinin hepsini yaptım pcden kaldırdm nokiadan indirdim pcde güvenlik duvarını antivrüsü fln kaldırdım ona rağmen kalıor orda başka win7 li pcde denemek şart oldu yinede çok tşkler yardımların için