ya güncellemyi suilteden yapıcak arkadaşlar o sırada telefona dokunmasınlar bna 5 tane çağrı 9 tane sms geldi dokunmadım bile tıkır tıkır hatasız yükledi
ben kaç kere denedim bir kez bile dokanmadım ama sürekli 3.aşamada kalıyor 15dk kaldı dıyor sonrada bağlantı koptu gibisinden uyarı veriyor bu nasıl iştir ne saçma iş yapıyorlar anlamıyorum
kaç usb noktasına soktum kabloyu ama bana mısın demiyor.nokia servisine götürdüm bugün ama onlarda yurt dışı garantıili olduğu halde bakamıyoruz deyip gönderdiler.ilk aşamada galakss s2 alacağım
kaç usb noktasına soktum kabloyu ama bana mısın demiyor.nokia servisine götürdüm bugün ama onlarda yurt dışı garantıili olduğu halde bakamıyoruz deyip gönderdiler.ilk aşamada galakss s2 alacağım
ewet yedeklemeyi yapıyorum 3.aşamaya geçiyor ve hemen 15dk kaldı uyarısı verıyor.sonrada hoparlörden bağlantı kopup geri bağlanıyor tarzında ses geliyor temassızlık varmış gibi sanki.ama çözemedim birisi yardımcı olursa gerçekten çok sevineceğim
ewet yedeklemeyi yapıyorum 3.aşamaya geçiyor ve hemen 15dk kaldı uyarısı verıyor.sonrada hoparlörden bağlantı kopup geri bağlanıyor tarzında ses geliyor temassızlık varmış gibi sanki.ama çözemedim birisi yardımcı olursa gerçekten çok sevineceğim
arkadaşım yedeklenenlerı gerı yuklerken herkeste hata verıyor mesela ben format attım hafıza kartını biçimlendırdım 20 dakıkada sorunsuz yuklendı hicbir sorun yok