BL@DE02
Üye
Bende kurtulusun belle si yüklüydü suit e bağladım cihaz yazılımını yeniden yükle dedim şuanda 287 MB lık dosyayı indiriyor.
Kurtulus un bellesinin üzerine yükleme yapar mı Acil cevap.......????
evet yapıyor suitten aynı versiyonu yeniden yükle diyosun 287 mb dosyayı indiriyo sonra yedekliyo ve yüklüyo tekrar yedeklerini tele kurup bitiriyo herhangi bi format da atmadım telefona
----------Eklendi @ 20:07:53 ---------- Yazıldı @ 20:06:51 ----------
telefonum hazır canavar gibi
Arkadaşlar ben kurtuluş40 belleden orjinale döndüm nokia suitten tekrar versiyonu yükle dedim nokia başarmış manyak derecede hızlı kurtuluşun cfw sinden kat kat daha iyi geldi bana adamlar olabilecek en stabil hale getirmiş yok böyle bişey ana ekranda sayfalar arası geçişte bukadar hız olacağını tahmin etmiyordum yorumlara bakarak Telefonum N8 menülerdeki kaydırmada sonderece güzel nokia tebrikler gayet başarılı olabilecek en stabil versiyon daha iyisi olamaz ^^
----------Eklendi @ 19:39:58 ---------- Yazıldı @ 19:37:49 ----------
bunu beğenmeyenler (n8 için konuşuyorum) kendilerini sorgulayıp çatıya çıksın intihar içintabi bu beğendiğim şeyler menü geçişleri ve telefonun stabilitesi daha flv videoları felan denemedim varsın olmasın şuan çok beğendim yüklemeyi düşünmüyordum çünkü nokia ya güvenimiz bitmişti ama olay bu
Anladık çok beğenmişsin orijinal sürümü ama iki dk'da Kurtuluşun cfw'sinide satıvermişsin. Kurtuluşu tanımam etmem ama adam uğraşmış didinmiş sana, bana birşeyler sunmuş. Neden böyle bir atağa kalktım bilmiyorum ama bir haksızlık sezdim tutamadım kendimi. Yakıştıramadım.
What should I do if the update to Nokia Belle stops or Nokia Suite loses connection to the phone in the middle during updating?1.5 saatir 4.adımda kaldı fişi çekiyorum artık
What should I do if the update to Nokia Belle stops or Nokia Suite loses connection to the phone in the middle during updating?
First wait a bit longer (approx. 15 mins) to see if the update resumes in the meantime and only if nothing happens, please do the following:
Disconnect the USB cable from your phone
Press your phone’s power button for about 10 seconds
Reconnect the USB cable
Wait for the installation to continue
(Alintidir)
166 mb gördü bende güncelleme.200 Küsür olması gerekmiyor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?