Symbian Anna'yla ilgili~

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weesel

weesel

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna'yla ilgili~
Ya biraz baktım ama bahsedildiğini göremediğimden konu açma gereği duydum, belki benim gibi düşünenler vardır. Symbian Anna güncellemesini yükledim yüklemesine ama hiç mi hiç beğenmedim... Eskisinden daha da fazla kasıyor açıkçası. Neyse, uzun lafın kısası Anna falan istemiyorum. Yeniden eskisine dönmek için ne yapmam gerek?

spartuas

spartuas

Üye
sabit konulardan bulabilirsin. Ayrıca hiç kimse kasma ile şikayet etmedi. Telefonu yedekle hafıza ve depo hafızanı biçimlendir. Hard ve soft format çak telefona bak bakıyım kasma oluyor mu :oke:

• Beğen
Tepkiler: iatis
weesel

weesel

Üye
    Konu Sahibi
Ya sorun o değil ben Anna'yı beğenmedim. Süper hızda bile olsa istemiyorum, o derece yani...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
belleyi tavsiye edbilirim arkadaşım forumda var türkce ivo 777 galiba ben kullanıyorum güzel olmuş ama şunuda bil daha sonra geri dönmek zor oluyor yani annaya yada eski sürüm pr 1 falan

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Zor fln değil emin ol pr 1 e dönmek belleden daha kolay oldu benim için. O yüzden belleyi denemeden sakın dönme . iPhone isteyen ben belleden sonra bu isteğimden vazgeçtim öyle söyleyeyim :) pr 1 e dönmek istiyorsan en yukarıda sabit konuda var. İskandinav fw sini indirio flashlayıcaksın ardındanda pr 1.2 nin türkiye sürümünü indirip flashlarsın biter ;)

ozgurde

Üye
flashla aradaki farkı göreceksin.
kim ne derse desin eskisinden çok daha iyi.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
anna da kasma falan yok, flashlayıp tekrar kur bi istersen.
ayrıca N8 kullananlar için Belle var, arkadasın telefonu c6-01.

bucali2

Üye
flashla dediginiz işlem nasıl yapılıyo acaba. flash ladıktan sonra yine orjinal yazılım yükleyebilir miyim

septisist

septisist

Üye
bu flash C7 için oluyor mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt