Symbian annadan belleye sorunsuz güncelledim Artık İnternetten Videoar AÇILMIYORRRR YARDIM !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Symbian annadan belleye sorunsuz güncelledim Artık İnternetten Videoar AÇILMIYORRRR YARDIM !!
Arkadaslar symbian annadan belleye Sorunsuz şekilde güncelledim ama dün internete girdim wlandan fakat hiçbir videolar artık açılmıyor bu sorunu yasan baska kimse varmı yardımlarınızı bekiyorum...

kelooo

Üye
eğer youtubeden bahsediyorsan sitede sorun var ondan açmıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben anlamadım bu işten bişe kimi bende acılıyor diyo bende acılmıyo diyo ben bakmamıştım korktum acılmıcak diye youtube girdim 2-3 tane video izliyim dedim hiç takılmadı bile hemde operatörden baglandım agzım acık kaldı öyle görünce :D

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Dostum neden böyle oluyor ozaman bende anlamadım annaya geri döncem mecburen heralde pf
ben anlamadım bu işten bişe kimi bende acılıyor diyo bende acılmıyo diyo ben bakmamıştım korktum acılmıcak diye youtube girdim 2-3 tane video izliyim dedim hiç takılmadı bile hemde operatörden baglandım agzım acık kaldı öyle görünce :D

atakan25

atakan25

Üye
sırf bu video sorunu yüzünden yüklemek istemiyorum

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
şimdi girdim youtubede sorun kalktı artık izleniyor rokettubeye gene girmiyor :hmmm

----------Eklendi @ 19:06:11 ---------- Yazıldı @ 19:05:31 ----------

Pardon giriyor fakat videoyu açtığımda altta süre doluyor faket görüntü gelmiyor ilerlemiyor yani
şimdi girdim youtubede sorun kalktı artık izleniyor rokettubeye gene girmiyor :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum neden böyle oluyor ozaman bende anlamadım annaya geri döncem mecburen heralde pf
valla anlamadım bi soft format dene istersen hemen karamsara baglamayın ben belledigim zaman oviden bişey inmiyordu soft format attım düzeldi belki bu da düzelir bende acılıyor videolar bazı kişilerdede acılıyor ama bazılarındada acılmıyor

V/RS

V/RS

Üye

----------Eklendi @ 19:06:11 ---------- Yazıldı @ 19:05:31 ----------

Pardon giriyor fakat videoyu açtığımda altta süre doluyor faket görüntü gelmiyor ilerlemiyor yani

rokettube ?? :naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
ya sizin telefonlar da bir problem var yada bnde 50 tane flv denim hepsini açtı rokettubedekileride açtı bu arda site güzelmiş hatta re...tube yide açtı bide bn suiltten güncelledim

tycoon_gs

Üye
çoğu siteden video izleyebiliyorum.
Orjinal belle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt