Symbian Anna'da ev ekranı sayısı artacakmıydı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna'da ev ekranı sayısı artacakmıydı ?
Benim bildiğim sadece s^3 anna ya yeni ikonlar ve performans artışı gelecekti.

bellede 5-6 ev ekranı olacagı söyleniyordu ama bu foto herşeyi değiştiriyor

dikkat ederseniz e6da 4 ev ekranı var ne iştir bu ?

blackbird48

blackbird48

Üye
asparagas

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sanmıyorum öyle bi şey olsaydı X7 dede gösterirlerdi....
Spekülasyon yaratmak amacıyla yayılmış bi görüntüdür diyorum..

Devildare66

Üye
heheloy

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
e6 nin ekranına daha az kısayol vb. şeyler eklenebildiği için 4 taneye çıkarmıştır. diğer modellerle eşit olsun diye

_ardaa

_ardaa

Üye
dün online e6 testi yaptım orda tane ev ekranı vardı ama e6'ya özel çünkü ekranı daha küçük tek ekrana konabilen simge sayısı da küçük olduğundan daha fazla ev ekranı var.

akinorta

Üye
dün online e6 testi yaptım orda tane ev ekranı vardı ama e6'ya özel çünkü ekranı daha küçük tek ekrana konabilen simge sayısı da küçük olduğundan daha fazla ev ekranı var.

arkadaşım öyle bi yorum yağmışsın ki " orda ... tane ev ekranı vardı" kaç tane diye düşündüm, mesajın devamını okuyunca 4 diye düşündüm doğru mu :)) :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve emreipekci
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
_ardaa

_ardaa

Üye
klavye biraz sorunlu bazı tuşları bazen basmıyor orda 5 tane ev ekranı var demek istedim, kalvyenin azizliğine uğradım:oke:

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
klavye ha ! klavye .d tamam tamam

_ardaa

_ardaa

Üye
ben nokia c3 kullanıyorum klavyede hiç bir sorun yok 300 liralık telefonda sıfır sorn varsa , yaklaşık 1000 liralık telefondada sorun olacagını sanmıyorum

bu benim yazdığıma cevap ise ben bilgisayar klavyesinden bahsediyordum

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
klavye derken yanlıs anlamısım :d sorry man :d: bu arada 5 tane var haa vay be :) wave2de 11tane ev ekranı var n8de 3 tanecik sinirim bozuluo koysan ne olacak sanki

Starsley

Belle ile gelicek tahminen daha fazla ev ekranı..

serkanet

Üye
ne kadar saçma bi konu silinmiş olamazmı seçeneklerden yeni ev ekranı diyince gelmesi veya gitmesi mümkün değilmi yoksa :)

emreipekci

emreipekci

Üye
performans artışı öncelikle olsunda ev ekranı falan bunlar sonra olsa da olur. hani şöyle arada bekliyor yavaşlıyorya işte onlarda olmasa bu symbian a bişe olmaz zannımca.:evet:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
gene değişen fazla bişey olmaz o kadarda heveslenmeyin

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar symbian anna da 5 ev ekrani olacak,tabi annaninne zaman gelecegi bizlere maglum önümüzdeki aylar,arkadaslar ben size sunu söyleyim hangi yabanci siteye baktiysam hep temmuzdan asagi demiyorlar hazirani es gecin.

kaynak:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ekranı küçük diye daha fazla ev ekranı tezi doğru gibi o yüzdendir 3.5" ekranların heycanlanmasına pek gerek yok :)

uribaju

uribaju

Üye
bana 3 taneside yetiyo daha fazla olursa ramden çalacak şarjı bitirecek vs.. abartmaya gerek yok bence ..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ben 2 ye dusurdum millet 5 den bahsedio

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt