symbian anna yı belle ye nasıl cevırırim

Sponsorlu Bağlantılar

Filinta44

Üye
    Konu Sahibi
symbian anna yı belle ye nasıl cevırırim
s.a arkadaslar bende nokıa 500 var anna 011.033 surum yuklu bunu belleye nasıl cevırırım yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekürler

jetblacklife27

Üye
500 ün orjinal belle firmware dosyasını bul phoenix le flash at daha detaylı anlatırım da mobilim şu anda

yaren_dede

yaren_dede

Üye
nokia suit ile yazılım güncellemesi yapabilirsin

Filinta44

Üye
    Konu Sahibi
peki orjinal firmware dosyasını nerdem bulabilirim link verirmisin kardesım

- - - Eklendi - - -

bu arada yardımcı oldugunuz ıcın tesekurler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
suit ile neden güncellemiyorsun?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
350 filandi heralde unuttum Şimdi ama suit ile güncelle en son sürüm ve yenilikler çıhazina yüklenecektir :)

Filinta44

Üye
    Konu Sahibi
kardesım bıde nokıa 500 un dokunmatik hassasiyetini daha arttırabilirmiyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
cfw bölümüne bir bak kendine uygun bir cfw bulabilirsin belki :)

Filinta44

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kardesım bıde nokıa 500 un dokunmatik hassasiyetini daha arttırabilirmiyim

öncelikle:menü>ayarlar>dokunma girişi>dokunmatik ekran kalibrasyonu bölümünü açıyoruz. (kalibrasyonu herkes bilir fakat ben kalibrasyonu nasıl yapmanız gerektiğini anlatıcam)
dokunmatik ekran kalibrasyonu;dokunmatik ekranı kendi dokunuşunuza göre ayarlamaktır.bunun için, telefonu baş parmağımızla kullanıyorsak baş parmağımız, işaret veya diğer parmaklarımızla kullanıyorsak o parmaklarımızı kullanmamız gerekir. (genelde herkes benim gibi baş pamağını kullanır)
kalibrasyona başlarken;parmağımızla hedefin ortasına odaklanıyoruz ve ekrana olduğunca hassas bir dokunuş sergileyerek dokunuyoruz. sonraki 3 adımı da aynı şekilde yaparak kalibrasyon ayarımızı yapıyoruz. bu anlattıklarımı deneyin, değişimi siz de fark edeceksiniz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
öncelikle:menü>ayarlar>dokunma girişi>dokunmatik ekran kalibrasyonu bölümünü açıyoruz. (kalibrasyonu herkes bilir fakat ben kalibrasyonu nasıl yapmanız gerektiğini anlatıcam)
dokunmatik ekran kalibrasyonu;dokunmatik ekranı kendi dokunuşunuza göre ayarlamaktır.bunun için, telefonu baş parmağımızla kullanıyorsak baş parmağımız, işaret veya diğer parmaklarımızla kullanıyorsak o parmaklarımızı kullanmamız gerekir. (genelde herkes benim gibi baş pamağını kullanır)
kalibrasyona başlarken;parmağımızla hedefin ortasına odaklanıyoruz ve ekrana olduğunca hassas bir dokunuş sergileyerek dokunuyoruz. sonraki 3 adımı da aynı şekilde yaparak kalibrasyon ayarımızı yapıyoruz. bu anlattıklarımı deneyin, değişimi siz de fark edeceksiniz.

iyide nokia 500 de dokunmatik uyarlama varmı parmakla?

- - - Eklendi - - -

o bahsettiğin 5800 da filan oluyordu

Filinta44

Üye
    Konu Sahibi
kardesım kalıbrasyon benım telde yok

MaxipmaN

Üye
kapasitif dokunmatik telefonlarda olmaz o ayar gerek duyulmuyor 5800 resistifti onun zamanında kaldı o cfw en iyi çözüm

Filinta44

Üye
    Konu Sahibi
cfw nasıl yapcam kardesim

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:D 5800 sandım :D

Üst Alt