tuzluca76
Üye
-
Konu Sahibi
-
Reset Derken Telefonu Kapatın Açın Sadece. n000k Belkide Flash'ında Bir SOrun Olmuştur. Pr 1.2 de Yokken Anna Flashı Attıkdan SOnra Böyle Olduysa Downgrade Yapıp Birde Pr 1.0 da Biraz Dur Eğer Şarjda Yine Sorun Varsa Bataryanı Değiştir Eğer Problem Devam Ederse Anna Yerine Birde Belle Kurmayı Dene Bellede Şarjda Çok Stabil Olmuş. Nsado826 Temalarda Zaten Smartİnstaller Sorunu Olmuyor. Temaları Uygulama Yöneticisinden Kaldır Ve Telefon Hafızasına Yüklemeyi Denen000k Telefonun İngilizcedeyken ProgramlarınGözüküyorsa Ana Ekrana Kısayol Widgeti Ekle Ve Kısayolu Gözükmeyen Tüm Programları Oyunları O Widgete Ekle Ardında Türkçe Yapıp Bir Bak Belki Olabilir.
Telden güncelledim forumdaki konudan orjinal anna yı indirip flashladım olmadı olmadı hala dil sorunu var farkındadır herhalde nokia çoğu kişide var kısa sürede gereğini yaparlar umarım ..
@n00k çoğu millet kullanıyordu onları eskiden bence uyumsuzluk qt de ama
arkadasim biz yurtdisindan katilanlar olarak zaten biz bu sorunu ilk gunden beri bagiriyoruz ama sesimizi duyan yok.bana oyle geliyorki cin anna'sini ilk turkceye ceviren birisiyim o sorunu biz asamadik bence bizim yaptimiz yani cin annasina caktimiz E7 turkce dil kodunu nokiada yapmis surmus piyasaya daha hala bir cozum bulamadilar bizde bulamadik.QT yazilimiyla ilgili desek bazi programlar kuruluyor.sadece QT tabanli programlar online yani yukleme yaparken internete baglanan programlar hata veriyor.smart instal problem var turkce dilinde internete baglantiya izin vermiyor.insallah bulurlar.Ama ben sahsim olarak nokia'yi mail yagmuruna tutuyorum iki gune bir ariyorlar halledicez diyorlar daha tik yok anlamadim gitti.bari yazilimi bana verseler iki gunde cozerim.Telden güncelledim forumdaki konudan orjinal anna yı indirip flashladım olmadı olmadı hala dil sorunu var farkındadır herhalde nokia çoğu kişide var kısa sürede gereğini yaparlar umarım ..
formdasim bak bende bir belle kullanicisi olarak navigasyon olmazsa olmazlarimdandir.bende navigasyon sygic aura yukluydu ayni sorun bendede vardi DISK ERROR hatasi aliyordum ama ben ne yaptim sende benim gibi hafiza kartina yuklemisin anlasilan komple siliyorsun E hafizaya tekrardan kuruyorsun okadar turkce dilindeyken.seninki olmazsa sygic aura'yi kurmani tavsiye ederim aktivasyon yok kod yok ugrasma hem daha guzel nerden bulcam diyorsan burdan:http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/sygic-aura-maps-3d-v11-03-25713-world-maps-turkce-signed-528738.htmlbelle kullanıyorum ndirive navigasyon yüklüydü telefonumda neyse komple format attım heryere tekrar kurdum programı fakat türkçede iken hata verdi
daha sonra ingilizceye aldım çalıştı program aktivasyonu felan yaptım ama tekrar türkçeye alınca gene hata veriyor sadece ingilizcede açılıyor nasıl halledicem bu sorunu
Arkadaşlar,Üst Konu: Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır) yönteminden sonra bu olumsuzluk ortadan kalkar mı acaba?Deneyen varmı ?@n00k çoğu millet kullanıyordu onları eskiden bence uyumsuzluk qt de ama
Arkadaşlar,Üst Konu: Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır) yönteminden sonra bu olumsuzluk ortadan kalkar mı acaba?Deneyen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?