haqanguven
Üye
Türk CFW'ler varken yabancı CFW'lere destek vermiyorum. TR dil eklemek basit fakat sonradan yapılan Türkçe dil desteği olmayan modlar can sıkıcı olmaya başlıyor. Daha şimdiden mesajlarda hata ile karşılaşmışsınız. Şimdi bende bu CFW'yi geçici olarak kullanıyorum. Pek beğenmedim. Tema ve efekti dışında.
mesajlarda ne gibi sorunlarla karsılastın birader
Türk CFW'ler varken yabancı CFW'lere destek vermiyorum. TR dil eklemek basit fakat sonradan yapılan Türkçe dil desteği olmayan modlar can sıkıcı olmaya başlıyor. Daha şimdiden mesajlarda hata ile karşılaşmışsınız. Şimdi bende bu CFW'yi geçici olarak kullanıyorum. Pek beğenmedim. Tema ve efekti dışında.
içinden temayı ve tema efektini çıkarıp başka bir yazılıma atarak kullanmak en mantıklısı. fontu da güzel aslında ama kendi web browserında sorun çıkarıyor.
Yeni yapacağımız CFW'ye rompatcher bile gömmeyeceğiz. Olan gereksiz bileşenleride kaldıracağız. Çok güzel bir versiyon olacak. İnşallah buradaki CFW'yi unutturacak.
furkan kardes bu fwnn blesenlerini kullanp fw yapsanz bence yararlı bir paylasm olur begenen arkadaslarımız cogunluktablesen drken görsel ve ekran vidget vs
----------Eklendi @ 21:53:55 ---------- Yazıldı @ 21:52:42 ----------
bide msjlar aclmyr dyen arkadas fw ye turkce sohbet ve klavye modlarını atıp denesn sorun kalmaz bence
kardes ınq halnde sorunsuz da dil emtegre edınce skntı olablr hard format at sen bi.
attm kardsm ama dùzelmedi. Mesajlara giriyo atiyo hemen.
..Tamam kardes modlayalablrsen yp iste
..
tamamdır kardeşim çalıştı mesajlar... şuana kadar sorunda görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?