Symbian Anna Program Sorunu TESPITLERIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeah_yeah

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna Program Sorunu TESPITLERIM
ARkadaşlar Anna Yazılımını Hard Format Atıp Yükledim maşallah taş gibi olmuş :) sorun yok fakat ovi mağazadaki bazı yazılımlar sorun yaratıp yüklenmiyor...

tespit ettiğim 1 şey var o da bu program ek bileşenler kurulmasını gerektirebilir uyarılı programların hiçbiri kurulmuyor aynı sorunu yaşayan var mı ? m

esela bu yuzden ücretsiz youtube downloader kuramıyorum picobrothers'in yazılımı veya sevimli köpek söylediklerini tekrar eden veya hamster :) sorun yazılımın programlarla uyumsuzluğu diye tahmin ediyorum....

EK OLARAK TV PROGRAMLARI: kanal D olsun STAR olsun CNN Turk olsun ... canlı yayını açarken tam ekrana oturmuyor goruntu ve programlar sorun yaratıyor ... tek sorun yaratmayan izlesene uygulaması oldu sorun yok onda bazı video lar yine tam ekran açılmasa da kapatılabiliyor diğer tv kanallarının ki sıkıntılı bazen kapatabiliyorsun bazen kapatamıyorsun uyuz bir durum yani zaten 4:3 lük yayın yaptıklarını biliyorum ama eski yazılımda tam ekrana oturuyordu.... TRT nin programında sorun yok...

yasincik

Üye
aynı sorun bende de var

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
bende de var araştırdığıma göre qt ile ilgili bir sorun türkçe dil kullanıldığında uyumsuzluk gösterdiğinden kaynaklıymış güncelleme çıkarılmasını beklemek gerekiyormuş duyduğum kadarıyla ama farklı bir çözüm bile varsa paylaşırsa seviniriz

badokaptan

Üye
telefonun dilini ingilizce olarak değiştirin. ozaman ovi de kurulmayan programlar kuruluyor. ben denedim oldu.

xelat

Üye
Telefonun dilini ingilizce ye çevirin istediğiniz uygulamayi yükleyin, sonra tekrar türkçe diline dönün rahat rahat kullanın...

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
Telefonun dilini ingilizce ye çevirin istediğiniz uygulamayi yükleyin, sonra tekrar türkçe diline dönün rahat rahat kullanın...

Arkadaşım türkçe diline dönüldüğü zaman program menüden ve uygulama yöneticisinden kalkıyor programı ancak inglizce iken kullanbilirsiniz.Ayrıca dil ingilizce olunca ovi'den türk tabanlı programlar da kalkıyor bildiğim kadarıyla en basitinden sinemalar uygulaması inglizce ovide yok

yeah_yeah

Üye
    Konu Sahibi
sonuç itibariyle arkadaşlar bu sorun çözülecek mi yani dili ben şimdi ingilizce yapsam türk programları kaybolacak mı TRT veya CNNtürk mesela ? böyle bir durum varsa bu çok saçma sen her dile destek vermeden nasıl böyle bir yazılım çıkartıyorsun anlamıyorum ki yani şikayet köşesi falan yok mu bu NOkia ne yapmaya çalışıyor bi anlasam :S ayrıca symbian anna sürümü nokia nın sitesinde son sürüm farkli diyor bendeki sürüm daha yüksek onu da çözemedim :S

bartinli8387

bartinli8387

Üye
ingilizceyede donse yuklemıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt