hotboy_ist
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum birsürü bug war.. mesela widgedler.. anlatmakla bitmez.. telefon her açıldıında ovi çıkıyo hani şu "Hadi Başlayalım" olayı.. anna yüklyceksen inglzcesni ykle. pek fark yk zaten telefnunu biliyosundur umarım? wirelesste de problem ckyo kullandıkca manuel düzeltmen gerekyo.. ağustosun 15ine 20sne kadar sabret derim.. yarın downgrade yapıp annayı beklycem bende.. işlerim aksıyo abi email gelince uyarmıyo o derece.. çok hızlı anna tamam da orjinal diil yani buglu anasini satim veya ben beceremedim.. şu split screen mod harika bşey ama annada yokms galba bi arkadas eklemsti söylemsti bana @özgrr galba.. blmyrm neyse iyi geceler iyi forumlar..
*Hocam yeni dil dosyaları ile tüm buglar ortadan kalktı. Artık o karşılama ekranı Türkçe seçili iken de bir defa çıkıyor ve kayıt yapıldıktan sonra bir daha sormuyor, hiçbir widget sorunu kalmadı, wifi türkçe ve hiçbir şekilde menüye atma yok. Birtek sıkıntı kaldı. Qt hala Türkçe iken yüklenmemekte. O konuyu araştırıyorum. Bi çözüm bulduğum an burada paylaşım yapacağım. Dileyen olursa Qt olayını çözemesek bile paylaşırım. Saygılarımla..
*
Bu arada senin Türkçe Eklediğin Rofs İvo777 CFW si mi? değilse ona Türkçe türkçe yapman mümkün mü?
Direkt olarak ivo777 üzerine yaptım hocam. Yalnız rompatcher yazılımdan silindi. Onu tekrar ekleyip koyacağım siteye birazdan
Sen koy bizde biraz uğraşıp yükleyelimbakalım sorunu ne QT ingilizceye geçince yükleniyormu ?
Türkçe Çin N8 annası yüklesen bile telefon dilini ayarlardan ingilizce yaparsan QT yükleniyor. Sonra yine Türkçe yaparsın dili
yazma ekranı nasıl ?
Türkçe karakterler mevcut. (Ğ, Ş, İ gibi) bunun yanında ekran dikey klavye modunda kendini klavyeyle entegre ediyor. Herhangi bi sorun yok hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?