Symbian Anna güncellemesi beklentilerinizi karşıladı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Anna güncellemesi beklentilerinizi karşıladı mı ?

• Evet, karşıladı

Kullanılan: 60 70.6%
  • Hayır, karşılamadı

Kullanılan: 25 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    85

ager34

Üye
Tamam teşekkürler resmi olarak ovi suite de nezaman çıkacak çünkü birkaç gün önce ovi suite 3.1.1.85 sürüm güncellemesi ve n8 de ovi store güncellemesi geldi herhalde altyapı hazırlıyorlar

önemli değil resmi ovi güncellemesi hakkında ne yazıkki kesin bir tarih yok bu konu hakkında forumda kesin olmammakla beraber tarihler verilmiş durumda beklemekten başka çare yok derim ben.

WebStyle

WebStyle

Üye
ozaman herkez zevkine uygun yazılımı tercih etsin nedeyim bazılarıda ovi store lerde sorun yaşıyor ben euro2 almanya dg yükledim şuana kadar hiçbir hata ve sorunla karşılaşmadım gayet stabil çalışır durumda ayrıca ovi storeden program kurabiliyorum

Bende sorun yaşamadım. Sistem gayet stabil o konu da bende birşey demiyorum zaten. Tek yakındığım beğenmediğim dediğim olay bu web tarayıcısı. Neyse yeni güncellemeler ile bazı eksiklikleri giderirler umarım.

talhayar

talhayar

Üye
akıcılık ve performans bakımından çok iyi olmuş. benim de istediğim biraz hızdı zaten. annayı ilk yüklediğim haliyle bir sürü uygulama yükledikten sonraki hali aynı. hala güzel performans veriyor. başarılı olmuş =)

Utku

Utku

Üye
hayır

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
bana guncelleme gelmedıgı ıcın beklentımı karsılamadı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: cihatyılmaz

cihatyılmaz

Üye
bence dusmustur bile sen bir daha kontrol et, hemen hemen butun dunya yukledi... bir Turkiye mi kaldi yahu :( bu arada guncellemelerde hala sorun var, benim ovi store resmen acilmiyor anna'dan sonra, hayret vallahi, hayret...

kardeşim şimdide kontrol ettim türkiye gelmedi hala ayrıca ovide de yok almanyayı yada uk i yklicem ama daha önce navifirm le ykleme yapmadım o yzden beklicz artık bu arada benm tel dark grey n8

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Hocam turkiye surumunu bekle derim. Alman surumunde saat sorunu var.

karasahinemre

Üye
aynen iletim raopları 1 sa geriden geliyor otomatik zaman güncelleştirmeyi kapatın

cardanadam

cardanadam

Üye
ben orjinali bekliyorum öyle naviyle falan uğraşamam telefondan güncellerim----------Eklendi @ 01:41:38 ---------- Yazıldı @ 01:40:01 ----------onun için oyumu kullanmadım gelsin kullanayım ondan sonra oy kullanacam

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Henüz kullanmak nasip olmadı... oyumuzu sonra veririz.. (h)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben orjinal anna kullanıcısı olarak türkce kullanırken hic memnun degilim bazı programlar telefon dili türkceyken kurulmuyor kurulsada sistem hatası veriyor.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi

emre00693

Üye
Bence gayetde güzel karşıladı. Şu an İngilizce olarak kullanıyorum ve çok da memnunum.

pRime.

pRime.

Üye
Anket herşeyi gösteriyor...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
cardanadam

cardanadam

Üye
ben orjinal anna kullanıcısı olarak türkce kullanırken hic memnun degilim bazı programlar telefon dili türkceyken kurulmuyor kurulsada sistem hatası veriyor.
arkadaşım hem başka ülkenin güncellemesini yüklüyorsun hemde türkçe kullanırken memnun değilim diyorsun hem sabredemiyorsun hemde beyenmiyorsun bekle türkçeyi kur gör bakalım sorun kalıyormu çok hırpalıyorsunuz telefonları çok

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG ve veliahht
Türe

Türe

Üye
evet yasanan sorunlar germany fw vs. ler yuzunden yasanmakta yani bence . oviye dusunce tekrar guncelledigimizde duzelecegini dusunuyorum :oke:

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Almanya yazılımında saat sorunu mu var bana mı öyle geliyor ? GMT+3 olması gerekirken GMT+2 gözüküyor o yüzden otomatik güncellemeye alınca yanlış gösteriyor saati..

hakancoban

hakancoban

Üye
Ben N8 kullanıcısı olarak aylardır Annayı bekliyorum.Telefon aldığım günden beri batarya süresi ve kamerası dışında beklentilerimin hiçbirini karşılamadı sayılır.Özellkle web tarayıcısı ve telefondaki kasılmalardan dolayı telefonu aldığım günden itibaren Annayı,Anna ile de sorun çözülmezse HTC tarzı bi cihazla değiştirmeyi düşünüyorum.Umarım cihaz değiştirmek zorunda kalmam.Türkiye gibi bi pazara neden bu kadar geç verilecek Anna onu da anlamış değilim açıkçası...

rafet383838

rafet383838

Üye
suanda nokıa ovıye bagladım telımı surum 0.22.14 dıe cıkıyo guncelleme anlamadım gıttı

----------Eklendi @ 01:57:40 ---------- Yazıldı @ 01:54:52 ----------

telefonda buldu guncellemeyı

WebStyle

WebStyle

Üye
suanda nokıa ovıye bagladım telımı surum 0.22.14 dıe cıkıyo guncelleme anlamadım gıttı

----------Eklendi @ 01:57:40 ---------- Yazıldı @ 01:54:52 ----------

telefonda buldu guncellemeyı

Almanya anna sürümünü mü kullanıyorsun?

Üst Alt