Symbian anna güncelleme 1/2 yüklenmiyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
ya varya ne flash biliyorum ne dead phone felen bozulursa kalırım ortada..

risqkrt

risqkrt

Üye
soft format attım 50 saattir beyaz ekran gözüküyo açılmadı telefon :S

RedColt

RedColt

Üye
bu kadar beklettir aman sorun olmasın bahanesiyle eee.. Foruma bi girdim herkesin bi sorunu var.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bende yüklendi de :D telefon kapanıp açılacak dedi tmm dedim açıldı telefon açılması hatalı diyo satıcınızla görüşün diyo :)

öyle yapcam ben de en temizi öyle de uğraşmayım belle gelene kadar demiştim :) bakalım nasıl olacak

WebStyle

WebStyle

Üye
soft format attım 50 saattir beyaz ekran gözüküyo açılmadı telefon :S

Normalde en fazla 5dk içinde açılması lazım. Biraz daha bekleyin bakalım. Umarım yazılıma zarar vermemişsindir..

risqkrt

risqkrt

Üye
tmm ya açıldı ve sorunumda halloldu 2/2 yüklendi :D

size tavsiyem önce hafıza kartını biçimlendirin sonrada soft format(*#7370#) atın ve güncelleyin

Uruloki

Uruloki

Üye
ya biraz daha bekleyecem ben format atmam açıkcası

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben hard format attım bi de biçimlendirecem iki hafızayı da sonra flash :)

eremer

Üye
(1/2 ve 2/2) bende de yüklenmiyordu. Soft format (*#7370#) attım. Tel açılınca ovi kayıt ekranı açıldı. Kaydı yaptıktan sonra, wireless a bağlanıp (1/2 ve 2/2) güncellemelirini başlattım. Sorunsuz indirip, kurdu 10 dk gibi bi zamanda. Şimdi karıştırmaya başlıyorum annayı :)

RedColt

RedColt

Üye
ya biri tam olarak ne yapmamız gerekeni yazabilir mi :) soft fprmat atıp sonra mı yükleyelim.. Telefondan mı yapmak daha sağlıklı bilgisayardan mı

eremer

Üye
ya biri tam olarak ne yapmamız gerekeni yazabilir mi :) soft fprmat atıp sonra mı yükleyelim.. Telefondan mı yapmak daha sağlıklı bilgisayardan mı

arkadaşım benimki ovi suitten yüklemedi. indirdi dosyayı fakat yüklemede hata verdi.Ben aynen şöyle kurdum.
1. Anna yı telden wireless la indirdim (27mb) lık dosyayı. kurdum. Daha sonra ovi suitten de, telden de 20-30 defa denedim ama (1/2 ve 2/2) güncellemelerini kuramadım.
2. Soft format attım ve güncellemeleri wireless üzerinden tekrar başlattım, hiç hata ya da duraksama olmadan kurdu.(10dk sürdü ama)

Not: formattan sonra güncellemeleri ovi suit üzerinden yapmayı denemedim ama.

RedColt

RedColt

Üye
arkadaşım benimki ovi suitten yüklemedi. indirdi dosyayı fakat yüklemede hata verdi.Ben aynen şöyle kurdum.1. Anna yı telden wireless la indirdim (27mb) lık dosyayı. kurdum. Daha sonra ovi suitten de, telden de 20-30 defa denedim ama (1/2 ve 2/2) güncellemelerini kuramadım.2. Soft format attım ve güncellemeleri wireless üzerinden tekrar başlattım, hiç hata ya da duraksama olmadan kurdu.(10dk sürdü ama)Not: formattan sonra güncellemeleri ovi suit üzerinden yapmayı denemedim ama.
yanılmıyorsam güncelleme 200mb küsürlük değilmi neden 27 mb?

eremer

Üye
yanılmıyorsam güncelleme 200mb küsürlük değilmi neden 27 mb?

ovi suit ve nokia software updater la denemiştim. 2 sinde de 272 mb lık bi dosya indiriyo. yanlış hatırlamıosam. ama kurulmda hata verdi hep. telden deneyince 27 mb çıktı. sonrasında güncelleiştirmeler çıkıyor 4 adet. onlarla beraber toplamda 100 mb civarı birşey oluyo. ama neden pc de 272 onu bende merak ettim. :)

RedColt

RedColt

Üye
ovi suit ve nokia software updater la denemiştim. 2 sinde de 272 mb lık bi dosya indiriyo. yanlış hatırlamıosam. ama kurulmda hata verdi hep. telden deneyince 27 mb çıktı. sonrasında güncelleiştirmeler çıkıyor 4 adet. onlarla beraber toplamda 100 mb civarı birşey oluyo. ama neden pc de 272 onu bende merak ettim. :)
en iyisi ilk pc den deniyim olmazsa telefondan yaparım :)

emre2574

emre2574

Üye
valla teli yedekledım ben beklıyorum yarın yuklerım :D

Uruloki

Uruloki

Üye
softwarw updater tüm yazılımı indirip kuruyor ondan öyle

uribaju

uribaju

Üye
bende alman annası olmasına rağmen yazılım gunc. Programında 2tane güncelleştirmesi gördü biri 7 diğeri 1mb civarlarında onları başarıyla kurdum ardından nokia communicator diye birşey gelmiş widget olarak .herneyse bnm anlamadığım bu güncelleştrmeler sadece tr annasına gelmedimi benm alman annası ama benimle aynı dutumda olan başka biri var mı?

yusufgungor

Üye
Pardon ya bu anna sını ne zaman kvk veya genpa lardan yüklettirebileceğiz bilen varmı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
yha su güncelleme ile 1 tane program geldi ne o bir türlü çözemedim onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt