bende yüklendi detelefon kapanıp açılacak dedi tmm dedim açıldı telefon açılması hatalı diyo satıcınızla görüşün diyo
![]()
bakalım nasıl olacaksoft format attım 50 saattir beyaz ekran gözüküyo açılmadı telefon :S
ya biri tam olarak ne yapmamız gerekeni yazabilir misoft fprmat atıp sonra mı yükleyelim.. Telefondan mı yapmak daha sağlıklı bilgisayardan mı
yanılmıyorsam güncelleme 200mb küsürlük değilmi neden 27 mb?arkadaşım benimki ovi suitten yüklemedi. indirdi dosyayı fakat yüklemede hata verdi.Ben aynen şöyle kurdum.1. Anna yı telden wireless la indirdim (27mb) lık dosyayı. kurdum. Daha sonra ovi suitten de, telden de 20-30 defa denedim ama (1/2 ve 2/2) güncellemelerini kuramadım.2. Soft format attım ve güncellemeleri wireless üzerinden tekrar başlattım, hiç hata ya da duraksama olmadan kurdu.(10dk sürdü ama)Not: formattan sonra güncellemeleri ovi suit üzerinden yapmayı denemedim ama.
yanılmıyorsam güncelleme 200mb küsürlük değilmi neden 27 mb?

en iyisi ilk pc den deniyim olmazsa telefondan yaparımovi suit ve nokia software updater la denemiştim. 2 sinde de 272 mb lık bi dosya indiriyo. yanlış hatırlamıosam. ama kurulmda hata verdi hep. telden deneyince 27 mb çıktı. sonrasında güncelleiştirmeler çıkıyor 4 adet. onlarla beraber toplamda 100 mb civarı birşey oluyo. ama neden pc de 272 onu bende merak ettim.![]()

en iyisi ilk pc den deniyim olmazsa telefondan yaparım![]()