Symbian Anna Firmware(Nokia C7) Yükledim Resimler ve Ayrıntılar İçeride

Sponsorlu Bağlantılar

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Arkadaşlar v3'te sanırım Java sisteminde bir sorun var, Java uygulamalarını ve NFC olduğu halde NFC uygulamalarını açmıyor..Üstelik düzeldi denilen WLAN sorunu da hala var..Illa bağlantı bölümünden girip açmak gerekiyor !

ayetullah25

ayetullah25

Üye
arkadaşlar nokia suiteten güncelleme yapıldığında anna versiyonu yüklenmiyormu?sorun oluyormu ? yardım edin lütfen ona göre güncelleme yapacağım sonra sotun olmasın...şimdiden teşekkürler..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia suiteten güncelleme yapıldığında anna versiyonu yüklenmiyormu?sorun oluyormu ? yardım edin lütfen ona göre güncelleme yapacağım sonra sotun olmasın...şimdiden teşekkürler..

Navifirmden indirebilirsin.

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Kardeşim E-posta uygulamasını açmıyor.
Ayarlarını felan kuruyor fakat yeni e-posta geldiğinde açılmıyor. ! :sos:sos

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Kardeş bu fw de ne 3G araması ne e-posta acıyor ne görüntülü arama var 4 5 uygulamayı hiç açmıyor sistem hatası veriyor.
Hiç yüklemeyin derim ben yükledim pişman oldum... Geri eski (orjinal) sürümüne de dönemiyorum. Arkadaşta yardımcı olmuyor.. Ortada kaldım haberiniz olsun...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardeş gecmiş olsun wala...keşke yüklemeseydn yaknda cıkcak ztn

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Saqol kardeşm.
Burada yazanlar sorunsuz gibiydi be bilim... Şimdi 20.37 sürümünde modifiye edilmiş sürüm arıyorum malesef... Artık çok geç eski sürümünü almıyor...

Kopyala yapıştır Yapıyorlar hiç denemeden millete sunuyorlar sonra da böyle ortada bırakıyorlar işte.. !!!

YAZILIMI YUKLEMEK İSTEYENLERE DUYRULUR !!!

Office, Adobe reader,E-Posta uygulaması,Video araması,3G şebeke geçişi,Ovi Store uygulamaları çalışmıyor...
Yazılım Hızlı fakat bu sorunlar var.Her yer türkçe değil... YANİ YUKLEME YAPMAYIN !!!!

engin_erg

engin_erg

Üye
dead phone kutucuğu aktif değil neden olabilir

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Saqol kardeşm.Burada yazanlar sorunsuz gibiydi be bilim... Şimdi 20.37 sürümünde modifiye edilmiş sürüm arıyorum malesef... Artık çok geç eski sürümünü almıyor...Kopyala yapıştır Yapıyorlar hiç denemeden millete sunuyorlar sonra da böyle ortada bırakıyorlar işte.. !!!YAZILIMI YUKLEMEK İSTEYENLERE DUYRULUR !!!Office, Adobe reader,E-Posta uygulaması,Video araması,3G şebeke geçişi,Ovi Store uygulamaları çalışmıyor...Yazılım Hızlı fakat bu sorunlar var.Her yer türkçe değil... YANİ YUKLEME YAPMAYIN !!!!
Denemeden mi o fotoğrafları boşuna mı çektim? Konuyu okumadın herhalde?

----------Eklendi @ 13:39:43 ---------- Yazıldı @ 13:39:04 ----------

Şu konuyu hortlatmayın artık ya millet yanlış yükleyecek.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu eski ve orijinal Anna olmadığı için kapatıldı.

Üst Alt