Symbian Anna Firmware(Nokia C7) Yükledim Resimler ve Ayrıntılar İçeride

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel..

accman

accman

Üye
Hocam şunu soracağım bilmem farkettin mi ama
t9 kullanırken bazen büyük harfle başlıyodu kelimeler kafasına göre.Yine öyle oluyor mu?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
c6-01 için yokmu??

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şunu soracağım bilmem farkettin mi ama
t9 kullanırken bazen büyük harfle başlıyodu kelimeler kafasına göre.Yine öyle oluyor mu?

O kelimeyi nasıl kaydettiğine bağlı mesala "maxicep" bunu "maxicep" olarak kaydedersen böyle "maxicep" çıkar. "Maxicep" böyle kaydedersen böyle "Maxicep" çıkar tamamıyla senle alakalı bir durum.

accman

accman

Üye
O kelimeyi nasıl kaydettiğine bağlı mesala "maxicep" bunu "maxicep" olarak kaydedersen böyle "maxicep" çıkar. "Maxicep" böyle kaydedersen böyle "Maxicep" çıkar tamamıyla senle alakalı bir durum.

evet ama bahsettiğim durum o değil..bazen telefon kendi bünyesindeki kelimelerin kafasına göre büyük harfle başladığı oluyor.. t9 kullanıyosan farketmişsindir belki..acaba onu düzelttiler mi diye merak ettim..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
evet ama bahsettiğim durum o değil..bazen telefon kendi bünyesindeki kelimelerin kafasına göre büyük harfle başladığı oluyor.. t9 kullanıyosan farketmişsindir belki..acaba onu düzelttiler mi diye merak ettim..

Ben de de öyle orjinal anna da düzelmiştir belki.

COKOPRENSSS

Üye
arkadaslar bende ovi magazaya gıremıyorum,acaba orjinal anna geldıgınde gırebılecekmıyız,cvp lùtfen

saltiks

saltiks

Üye
bu sürüm stabil değil arkadaşlar anna yla felan uğraşmayın. gps çekmiyor wi fi bağlantılar sürekli kesiliyor. yazılım içindeki pdf okuyucu olsun diğer programlar olsun açılmıyor sistem hatası veriyor. ben eski haline dönüyorum yeniden flash ataçağım. bu sıkıntılar düzelirse yine size bilgi vereçeğim.

kahraman cemal

Üye
bu sürüm stabil değil arkadaşlar anna yla felan uğraşmayın. gps çekmiyor wi fi bağlantılar sürekli kesiliyor. yazılım içindeki pdf okuyucu olsun diğer programlar olsun açılmıyor sistem hatası veriyor. ben eski haline dönüyorum yeniden flash ataçağım. bu sıkıntılar düzelirse yine size bilgi vereçeğim.

eski hale nasıl döneceğiz anlatabilirmisin?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Arkadaşlar bu RKY C7 Anna v3'ü indirdim, Phoneix ile herşeyi hazır ettim ama önce yorumları tek tek okuyayım dedim..Bu dailymobile sitesinindeki konunun yorumları iyice okudum, sürümü geri düşürme şansımız yok, yani orjinal yazılım 14'e geri dönemicez..Peki v3 yükleyen kullanan var mı ? Wi-Fi gibi 3.5G gibi bazı sorunlardan felan bahsediyorlar, bana bi akıl verin..Kurayım mı flashı kurmayayım mı ?

------------------------------------

Bu arada forumda bir kaç kişi Türkçe eklemesini söylemiş, v3'de Türkçe var mı ?

mesut1979

Üye
Arkadaşlar bu RKY C7 Anna v3'ü indirdim, Phoneix ile herşeyi hazır ettim ama önce yorumları tek tek okuyayım dedim..Bu dailymobile sitesinindeki konunun yorumları iyice okudum, sürümü geri düşürme şansımız yok, yani orjinal yazılım 14'e geri dönemicez..Peki v3 yükleyen kullanan var mı ? Wi-Fi gibi 3.5G gibi bazı sorunlardan felan bahsediyorlar, bana bi akıl verin..Kurayım mı flashı kurmayayım mı ?

slm,arkadas ben bu v3 versiyonunu yükledim maalesef icinde türkce yok sadece inglizce ve arapca var ama eski sürüme bakarak hatalar giderilmis saglam calisiyor gecen hafta ben yüklemistim telefonuma ama yerinde olsam yüklemem zaten bugün yarim orjinal güncelleme cikacak.

adela

Üye

v3 de türkçe yok.ben yükledim. ama memnun değilim.1,2 ile çok farkı yok..bekle orginalini yükle.
anna da çok aman aman birşey yok.
buradakini yükle illa istiyorsan bundaki türkçe.v2 olan

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Arkadaşlar Ingilizce olması sıkıntı değil, zaten orjinal Anna'ya az kalmış..Eğer stabil bir çalışma gösteriyorsa v3 sorun değil, yeterki cins cins sistem sorunları çıkarması..Sürümü yapan adam konusunda sorunların düzeltildiği, sistemin hızlandığını felan söylüyor..Bunu yükledik mi, orjinal çıktığında ona yükseltebilecek miyiz ? Önemli olan, sonra Çin Anna'sı yükleyenler gibi patlamayalım !

cardanadam

cardanadam

Üye
patla arkadaşım patla zaten yakında çıkacak emin ol bizim kadar patlamazsın

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gelmedi gtti arkadas ne güncellemeyms yaaa:icelim::birak:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ingilizce olması sıkıntı değil, zaten orjinal Anna'ya az kalmış..Eğer stabil bir çalışma gösteriyorsa v3 sorun değil, yeterki cins cins sistem sorunları çıkarması..Sürümü yapan adam konusunda sorunların düzeltildiği, sistemin hızlandığını felan söylüyor..Bunu yükledik mi, orjinal çıktığında ona yükseltebilecek miyiz ? Önemli olan, sonra Çin Anna'sı yükleyenler gibi patlamayalım !

Orjinal çıktığı an yükseltebilirsin bunun v20.037 orjinal versiyon bu versiyonun üzerinde :oke:

Üst Alt