DenizhaNq
Üye
soft format atmıştım. onun için olabilirmi?
evet olabilir sen yeniden flaş at atamazsan yardımcı olurum ben sana. pm at.
soft format atmıştım. onun için olabilirmi?
evet olabilir sen yeniden flaş at atamazsan yardımcı olurum ben sana. pm at.
flaşh dan kastın anna mı?
Hocam şunu soracağım bilmem farkettin mi ama
t9 kullanırken bazen büyük harfle başlıyodu kelimeler kafasına göre.Yine öyle oluyor mu?
O kelimeyi nasıl kaydettiğine bağlı mesala "maxicep" bunu "maxicep" olarak kaydedersen böyle "maxicep" çıkar. "Maxicep" böyle kaydedersen böyle "Maxicep" çıkar tamamıyla senle alakalı bir durum.
evet ama bahsettiğim durum o değil..bazen telefon kendi bünyesindeki kelimelerin kafasına göre büyük harfle başladığı oluyor.. t9 kullanıyosan farketmişsindir belki..acaba onu düzelttiler mi diye merak ettim..
bu sürüm stabil değil arkadaşlar anna yla felan uğraşmayın. gps çekmiyor wi fi bağlantılar sürekli kesiliyor. yazılım içindeki pdf okuyucu olsun diğer programlar olsun açılmıyor sistem hatası veriyor. ben eski haline dönüyorum yeniden flash ataçağım. bu sıkıntılar düzelirse yine size bilgi vereçeğim.
Eski hale dönmem imkansız ancak şuanki sürümü (yada bekleyeceksin) yeni sürümü) yükleyebilirsineski hale nasıl döneceğiz anlatabilirmisin?
Arkadaşlar bu RKY C7 Anna v3'ü indirdim, Phoneix ile herşeyi hazır ettim ama önce yorumları tek tek okuyayım dedim..Bu dailymobile sitesinindeki konunun yorumları iyice okudum, sürümü geri düşürme şansımız yok, yani orjinal yazılım 14'e geri dönemicez..Peki v3 yükleyen kullanan var mı ? Wi-Fi gibi 3.5G gibi bazı sorunlardan felan bahsediyorlar, bana bi akıl verin..Kurayım mı flashı kurmayayım mı ?
------------------------------------
Bu arada forumda bir kaç kişi Türkçe eklemesini söylemiş, v3'de Türkçe var mı ?
Arkadaşlar bu RKY C7 Anna v3'ü indirdim, Phoneix ile herşeyi hazır ettim ama önce yorumları tek tek okuyayım dedim..Bu dailymobile sitesinindeki konunun yorumları iyice okudum, sürümü geri düşürme şansımız yok, yani orjinal yazılım 14'e geri dönemicez..Peki v3 yükleyen kullanan var mı ? Wi-Fi gibi 3.5G gibi bazı sorunlardan felan bahsediyorlar, bana bi akıl verin..Kurayım mı flashı kurmayayım mı ?
------------------------------------
Bu arada forumda bir kaç kişi Türkçe eklemesini söylemiş, v3'de Türkçe var mı ?
Arkadaşlar Ingilizce olması sıkıntı değil, zaten orjinal Anna'ya az kalmış..Eğer stabil bir çalışma gösteriyorsa v3 sorun değil, yeterki cins cins sistem sorunları çıkarması..Sürümü yapan adam konusunda sorunların düzeltildiği, sistemin hızlandığını felan söylüyor..Bunu yükledik mi, orjinal çıktığında ona yükseltebilecek miyiz ? Önemli olan, sonra Çin Anna'sı yükleyenler gibi patlamayalım !