yükledim bazı yerler halen ingilizce karışımı biişey ve galeride bazı resimleri görmüyor bozuk dosya diye gösteriyor ama dosya yöneticisinde hepsini açıyor :S:S??
USB kablonun bağlantısını kesillinceye kadar zaman da
1-c7. kapalımı/açıkmı? olacak.
2-bende böyle hata verdi sonunda..USB kablonun bağlantısını kes demeden
Flashing started
All operations completed
Firmware updating failed.

O konuda birşey diyemiyorum fotoğraflar bozuk olabiliryükledim bazı yerler halen ingilizce karışımı biişey ve galeride bazı resimleri görmüyor bozuk dosya diye gösteriyor ama dosya yöneticisinde hepsini açıyor :S:S??
Tşkler GüzeL PayLaşımdı.. KardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bence sen e hafizasini pc ye kopyalayip soft format at sonra dosyalarini yeniden e ye at.. Soft format *#7370# ama duzgunnyedekle rehberi resmleri fln..
şimdi deniyorum..

ne yapıcam ben?sorunu çözdüm.. yardımlarınız ve fw için teşekkürler.şimdi deniyorum..
----------Eklendi @ 01:10:51 ---------- Yazıldı @ 01:02:38 ----------
denedim olmadı .s ya resimler sevgilimin resimleri olması sorun değil amane yapıcam ben?
yönetici olarak çalıştırdın mıkırmızı dosyanın üstüne gelip delete dediğimzde (soruyor yes no diye)yes diyorum.x86 da böyle dosya yok diyor. HATA veriyor.
ne yapmalıyım?
sorunu çözdüm.. yardımlarınız ve fw için teşekkürler.

gece 3 e kadar makinayı kurtarmaya uğraştım.Wireless çalışıyorsa bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şu an batus67 nin upload ettiği firmware var en azından türkçe ve istendiği kadar ev ekranı oluşturulabiliyor.qwerty klawyeyi çok beğendim ama interneti deneme şansım olmadı 
Yükleme macerası : arkadaşlar c7 için forumda iki farklı firmware var ben ikisinide denedim her ikisinde de wireless malesef çalışmıyor veya ben ayarlayamadım.14.02 sürümüne dönmeye çalıştığım da ise makina açılmaz oldugece 3 e kadar makinayı kurtarmaya uğraştım.Wireless çalışıyorsa bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şu an batus67 nin upload ettiği firmware var en azından türkçe ve istendiği kadar ev ekranı oluşturulabiliyor.qwerty klawyeyi çok beğendim ama interneti deneme şansım olmadı
![]()