symbian anna efekt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
arkadaşlar bu efektler sizin yüklediğiniz sürümler için geçerli değil konuyu açan arkadaş dikkat etmemiş bu efektlerden birini şuan kullanıyorum bendeki sürümde çalışıyor. birazdan bi video ile göstericem. efekler http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c7-anna-024-001-ozel-efektli-hackli-yazilim-552221.html bu konudaki sürüm için geçerlidir zaten bu efektleri yükleyen kişide bu paylaştığım sürümü yapan kişidir. konuya bakarsanız orada aklınıza takılan soruları cevapladım yorumlardan okuyabilirsiniz. iyi forumlar sayılar.

• Beğen
Tepkiler: marsoy

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Anna'da denemedim ancak size şöyle bir yöntem söyleyebilirim;

Telefonunuz hackli veya Rompatcher open4aLL yaması aktif olsun.

X-plore'yi açın,

Z:/ sürücüsünün üzerine gelip; Seçenekler > Bul > "*.mf " yazın. Manifets.mf diye bir dosya çıkacak karşınıza. Açın dosyayı ve hemen 4. satırda

<effectdefinitions path=" .................. "

diye başlayan bir satır var. " .................. " koyduğum yerde sizin efekt klasörünüzün okunduğu dizin yazar.
Mesela bende <effectdefinitions path="C:/Animations/effects" diye geçiyor.

Sizde bu dizin "Z:/" sürücüsüne bağlı olarak çalışıyorsa, tek çözüm flash :)

Buradan indirdiğiniz efektleri manifest.mf dosyasında geçen dizin hangisiyse oraya kopyalamanız yeterli olacaktır.

NOT: Anna'da denenmedi.

• Beğen
Tepkiler: marsoy
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Anna'da denemedim ancak size şöyle bir yöntem söyleyebilirim;

Telefonunuz hackli veya Rompatcher open4aLL yaması aktif olsun.

X-plore'yi açın,

Z:/ sürücüsünün üzerine gelip; Seçenekler > Bul > "*.mf " yazın. Manifets.mf diye bir dosya çıkacak karşınıza. Açın dosyayı ve hemen 4. satırda

<effectdefinitions path=" .................. "

diye başlayan bir satır var. " .................. " koyduğum yerde sizin efekt klasörünüzün okunduğu dizin yazar.
Mesela bende <effectdefinitions path="C:/Animations/effects" diye geçiyor.

Sizde bu dizin "Z:/" sürücüsüne bağlı olarak çalışıyorsa, tek çözüm flash :)

Buradan indirdiğiniz efektleri manifest.mf dosyasında geçen dizin hangisiyse oraya kopyalamanız yeterli olacaktır.

NOT: Anna'da denenmedi.

bu şekilde hiç denemedim ama o dediğim sürümü yükleyince direk telefon hafızasında effect diye bir klasör oluyor indirdiğiniz efekti o klasöre atıyosunuz ve teli yeniden başlatınca yüklenmiş oluyor. bukadar basit :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bu şekilde hiç denemedim ama o dediğim sürümü yükleyince direk telefon hafızasında effect diye bir klasör oluyor indirdiğiniz efekti o klasöre atıyosunuz ve teli yeniden başlatınca yüklenmiş oluyor. bukadar basit :)

Her CFW'de bu dizin farklı olabiliyor.

Mesela ben N8'de Delight'ın Bellesini kullanıyorum, aktif dizin: "C:/Animations/effects".

ivo777'nin Bellesini kullanırken "C:/Data/effects" diye hatırlıyorum. Bu dizini kendimize göre değiştirebiliyoruz, flash atmadan önce nokia cooker ile manifest.mf dosyasını düzenlemek yeterli.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Her CFW'de bu dizin farklı olabiliyor.

Mesela ben N8'de Delight'ın Bellesini kullanıyorum, aktif dizin: "C:/Animations/effects".

ivo777'nin Bellesini kullanırken "C:/Data/effects" diye hatırlıyorum. Bu dizini kendimize göre değiştirebiliyoruz, flash atmadan önce nokia cooker ile manifest.mf dosyasını düzenlemek yeterli.
hmm:hmmm anladım sanırım :) bilgi için teşekkürler :) ben genede bildiğim yöntemi yapayım gün gelir lazım olur anlattığınız :)

marsoy

marsoy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben anna kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar için paylaştım hata varsa k.bakmayın özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
biraz önce çektiğim video

[video=youtube;LbLri-4a0sg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=LbLri-4a0sg[/video]

efektin linki

Castiel91

Üye
I dont giva bull when i burn my head only for seeing one freaking effect u know what im sayin.. So no thanks pal.. But good work ;)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Yükledim gerçekten çok güzel. :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşım senin telefonun nasıl böle hızlı çalışıyor? (jerkez38 kardeş)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
arkadaşım senin telefonun nasıl böle hızlı çalışıyor? (jerkez38 kardeş)
maxicep.com/symbian-3-genel/c7-anna-024-001-ozel-efektli-hackli-yazilim-552221.html kardeş bu sürümü yükle telefonun hızlanır.yükleyen herkez memnun.videoda gördüğün gibi herşey ortada. :)

----------Eklendi @ 08:30:12 ---------- Yazıldı @ 08:25:00 ----------

nasıl yüklediniz ?
kardeş phoenix 2011 ile yükle bi sorun olursa yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt