Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.04 istek üzerine düzenleme yapıldı geliştirme amaciyla
ben genelde gelen mesajlardan eklediğim için numaraları 3 tanesinde yoktu +90 gelen mesajlardan üzerlerine yaz artık zamanla hallolur
belco2
Üye
Konu Sahibi
rofs3 güncellendi arkadaşlar
marsharun
Üye
şimdi arkadaşlar ben bunu yüklesem daha sonra orjinal dosyalar ile flash atsam garantide anlaşılır mı? Telefonum garanti dışı kalır mı
belco2
Üye
Konu Sahibi
garanti dışı kalmaz
okitox
Üye
rofs3 ile update firmware yapsak olur mu acaba?
germir
Üye
hocam 2.05 sanki biraz daha hızlı gibime geldi sence nedir fakat sarjıda iyi yiyodu bende birde açılış animasyonunu şu tarz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapabilseydin mümkün olsaydı ekran ekran koruyucu koysaydın bi kaç tane sade güzel
okitox
Üye
rofs3 ün yerini değiştirip refurbish değil de update software derseniz sorun düzeliyor arkadaşlar. telefon da aynı kalıyor mesajlar bile gitmiyor haberiniz olsun...
teşekkürler belco başkan...
yucelkaya
Üye
hocam orjinal fw ye dönmek istiyorum naviden indirdim ama sade hack yapmak istiyorum hack dosyasını nereye atmam gerekiyor