Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

albyalex

Üye

Sadece m.youtube.com'dan izleyebilirsin

onu biliyorum zaten ama forumda skyfire yada bolt gibi tarayıcılarda açıldığını söylüyorlar görmüşsündür belki bn o dediğim programları da yükledim yine açılmadı sen de de war mı öyle bir sorun

mstf_l

mstf_l

Üye
bolt ve skyfire artık çalışmıyor

loverman41

loverman41

Üye
soruldumu bilmiyorum ama E63 kullanıcısıyım ve cepten mms://yayin.canlitv.com/kanalx i izlemek istiyorum rtsp li dosyalarda problem yok ama mms olduğu zaman nasıl açılıcak yada hangi program kullanılıcak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

engin12

Üye
ben n95 düz telefonuma core player 'yi yüklemek istiyorum. Tam yükleyecekken yazılım güvensiz deyip,program kapanıyor. Programlar hakkımda pek bilgim yok ama lisans alman gerekiyormuş sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl alabilirim. Yada core programını nasıl çalıştırabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim... Dualar sizinle olsun =)

Yada core playerin son sürümlerinden birinin linkini verirseniz çok memnun olurum.(Seltifikalı)

resulemre89

resulemre89

Üye
bilgilendirmeler için teşekkürler.

engin12

Üye
kaptan yardımcı olabilirsen sevinirim.

drfuchez

drfuchez

Üye
benim e90 var turkce yapamadim kablomu gormuyor pc telefoncuya gittim ondada gormedi blutotla bu problemi giderebilirmiyim navifirmden gereken dosyalari indirdim tskler simdiden

kasimandac

Üye
slm benim nokıa n95 8gb telefon var format attım ama bazı proğramları yükleyemiyorum sertifika ile ilgili şeyler yazıyor.ne yapmam lazım.ROMPatcher proğramını çalıştırmıyor??????yardım ederseniz sevinirim.

ismail010

Üye
rompatcheri çalıştırması lazım tekrar format atta dene??

coaleyed

Üye
benım nokıa e 71ım var nasıl bır flash player onerırsınız.daha yenı uye oldum bulamadım ama.sımdıden tsk..

carsiozcan

Üye
bu mobilegravity de twitterda takipçi isteklerine bakılıyor mu ? birde en iyi twitter programı bu mu ?

ismail010

Üye
evt en iyisi o sitede bakarsan fullerini bulabilirsin.
Takipçi isteği ne bilmiom ama ideal

Cihanel

Cihanel

Üye
Real Futboll 2012 oynarken telefon donuyor model N73 ne yapmam gerek

AHKE

AHKE

Üye
o ramdan kaynaklanio yapck bseyın yok.ram yetersz

Cihanel

Cihanel

Üye
peki bu rami nasıl yükseltirim

murat_3452

Üye
benim usb yandı hafıza kartı ile veya bluetooth ile yazılım yükleyebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim

AHKE

AHKE

Üye
rami yetmez yine ya bosaltsan bile.braz yuksek model olması lazım telin.sen o oyunu n73 e goremi indrdn mesala dosyanın ismi bole olanı indir rf 2012 n73 gbi.eger n95 inkini yukledysen normal ole olması

Cihanel

Cihanel

Üye
tmm silip bide öle deneyim çok saol

• Beğen
Tepkiler: AHKE

timestyle

Üye
Teşekkürler

comunistanbul

Üye
merhaba acaba klavyeli telefonlarda oyun oynamak için kontrol tuslarını kolaylaştırmanın bir yolu varmı? Tuşlar rakam ve harf amaçlı çift işlevli olduğundan oyun esnasında direk rakam moduna geçmediginden her seferinde alt tuşuna basmadan rakam tuşları kontrol gorevi gormuyor bununla ilgili çözümü bilen ya da benzer konular var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt