Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
Tmm sağol ;)

morfi_55

Üye
n95 8 gb kullanıyorum sorunum şu kameram açılmıyor şöyle anlatim kameraya tuşuna bastıgımda açılır gibi olup tekrar menüye dönüyorum hiçbir şekilde kameramı açamıyorum acaba neden ilgilenirseniz cok sevinirim

kesıfo

Üye
Merhabalar.Nokia e63 kullanıyorum.monotype flipfont yukledım font atıyorum ama telefon fontları desteklemıyor.nasıl degıstırıcem bulamadım.yardımcı olursanız çok sevınırım.sımdıden tesekkur ederım.

AHKE

AHKE

Üye
fontu sectikten sonra rest attınmı telfona

kesıfo

Üye
evet ama fontları desteklemıyor dıye uyarı verıyor fontların uzantısı ttf ama maalesef secım yapamıyorum.

volki36

volki36

Üye
E63
telefonumda
whatsapp yüklü. rehberimde ekli whatsapp kullanan arkadaşım ,listesinde beni görüyor. ama ben onu listemde göremiyorm. Sorun nedir arkadaşlar çözümü nedir ?

AHKE

AHKE

Üye
o numarasını kayıt ettirmişmi whats app uygulamasına

hellllboy

Üye
merhabalar kolay gelsin benim sorunum wi-fi ile ilgili cep telefonum e-71 wifi şiresi kırma gibi bi program varmı telefon üzerinden ...pc üzerinden olabilir ama enim işime yaramıyor bana cep telefonu üzerinden lazım...şimdiden teşekkürler

kaya031993

Üye
mobitubia'nın tüm sürümlerini yükledim ama video izleyemiyorum tam videoya tıklıyorum hata veriyor youtube'a girdim ordan araştırdım herkes tıkladığı an izleyebiliyor yardım edersen çok sevinirim

volki36

volki36

Üye
E63 ekranda sağ üst köşede @ işareti geldi nedir bunun anlamı arkadaşlar daha önceden hiç gelmedi ekrana.

AHKE

AHKE

Üye
e posta ayarlarına bak onunla ilğili @ bu isaret

drivenn

Üye
n 95 8gb telefonumda nokia maps son sürüm yüklü ancak bir yer arayacağım zaman sonuç bulunamadı diyor mesela 100 metre ötemdeki x cafe yada y marketi harita üzerinde işaretlenmis olarak gösterdiği halde o yeri arattırdigimda bulunamadı diyor nasıl yapacağım acaba ?

Symbianist

Symbianist

Üye
en iyisi garmin kullan

drivenn

Üye
teşekkürler galiba garmin kullanacağım

FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
nokia e72 de klasör simgesini değiştirebiliyormuyuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

zeynom697

zeynom697

Üye
Nokia 6730c kullaniyorum program yukledigimde .sis dosyalarini desteklemiyor diyor. ne yapmam gerek?

albyalex

Üye
nokia e72 de klasör simgesini değiştirebiliyormuyuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

kardeş onu tam bilmiyorum tema yükleyince deişior galiba bnde e72 kullanıyorum bnmde sana bi sorum olacak int ten video izleme hakkında bilgin war mı ?

mstf_l

mstf_l

Üye
kardeş onu tam bilmiyorum tema yükleyince deişior galiba bnde e72 kullanıyorum bnmde sana bi sorum olacak int ten video izleme hakkında bilgin war mı ?

Sadece m.youtube.com'dan izleyebilirsin

Üst Alt