Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

AHKE

AHKE

Üye
uninstallking diye bi program var onu kullanabilirsin.o da guzel bir uyg yoneticisi programı.mobilden grdigm icin link veremiom.arastr bi

kosovali2016

Üye
sevgili yasrin n79 kullanıyom sürüm güncel.fakat nette video izleyemiyorum operadanda başka programlarda var ama çok kötü. video izlemek istediğimde swf dosyası indiriyor galeriye aç dediğimde sistem hatası alıyorum.birkaç defa flash player yada flash lite yükledim hala olmadı yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler böyle bir konu açtığın içinde ayrıca..:tşk:

burhan_6630

Üye
arkadaşlar c5-00 tuşlu kaç volt bunu bilen varmı bi yardım lütfen

cihan_146

Üye
arkadaşlar nokia 6210 navigatore olurmu hack bunu soracaktım bide hangi sürümün oyunları çalışıyor 6210 navigatorde

Symbianist

Symbianist

Üye
arkadaşlar nokia 6210 navigatore olurmu hack bunu soracaktım bide hangi sürümün oyunları çalışıyor 6210 navigatorde
s60v3 galiba o telefon. Öyleyse eğer hack olur. Dediğim serinin oyunlar da çalışır.

ChatiN70

Üye
Merhaba

[Harald Meyer] CameraPro

Şu programın S60v3 E72'e olanı yokmudur ? Bir türlü bulamadım.

xinanux

Üye
maxicep.com/s60-3rd-diger-cesitli-uygulamalar/harald-meyer-hwkey-v1-00-0-s60v3-s60v5-s-3-signed-523826.html

ChatiN70

Üye
maxicep.com/s60-3rd-diger-cesitli-uygulamalar/harald-meyer-hwkey-v1-00-0-s60v3-s60v5-s-3-signed-523826.html

Hwkey bu Kamera tusunu herhangi bir kısayola cevirme programı. Bana CameraPro lazım dediğim program maxicep.com/symbian-3-resim-gosterici-duzenleyici/harald-meyer-camerapro-v2-0-1-symbian-3-signed-508255.html

xinanux

Üye
Hwkey bu Kamera tusunu herhangi bir kısayola cevirme programı. Bana CameraPro lazım dediğim program maxicep.com/symbian-3-resim-gosterici-duzenleyici/harald-meyer-camerapro-v2-0-1-symbian-3-signed-508255.html

valla kardeş araştırma yaptım malesef v3 le uyumlu değilmiş bu pro v5 ve s3 lerde çalışıyormuş burada çalışan modeller gösterilmiş.

ChatiN70

Üye
valla kardeş araştırma yaptım malesef v3 le uyumlu değilmiş bu pro v5 ve s3 lerde çalışıyormuş burada çalışan modeller gösterilmiş.

Teşekkür ederim. Bu programa benzer program varmı bildiğin. s60 3rd FP2 ye göre?

keyffff

keyffff

Üye
slm kardeş, ben E63 telefonuma en son sürümü yükledim *#0000# yaptığımda 510.21.010 gösteriyo yalnız nokianın sitesinde en son sürüm 500.21.009 görünüyo ben eski sürümü yüklemek istiyorum nasıl yaparım bu sürümünü beğenmedim mesajlarda ileti raporu normal msj gibi geliyo anlamadım nasıl olduğunu

frkn_55

Üye
kardeş e72 ye n-gage uygulaması yükleyemedim , yardımcı olurmusun .? daha doğrusu uygulamayı kurdum da oyunları çalıştıramadım .. oyunu açmaya çalıştığım zaman bi hata vermiyo oyunuda açmıo

son sürüm hackli versiyon.

Kedh

Üye
dungeon hunter 2 yi yüklüyorum oyun acılmıyor acılması icin telefonu hackliceksin dediler nasıl yapacagım yardım edebilirmisiniz ?

uluturk40

Üye
Merhabalar Arkadaş;

Nokıa 5800 Musıc Express telefonum var

PROBLEMİM: telefon kapalı açılmıyor, hafıza kartını çıkarttım denedim yine olmadı, hard format denedim olmadı, yaklaşık bir saat pilini çıkarttım tekrar denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür ederim.

xinanux

Üye
basınca titriyor açılmıyor bunu mu diyorsunuz.

melihhan06

Üye
bende nokia c7 var.wifi ile sorunsuz bir şekilde bağlanıyordum internete.son bir iki haftadır wifi bağlantısı kuruldu gözüküyo fakat internet syfası yüklenmiyor. modem zyxel. yardım edin lütfen..

xinanux

Üye
yok basınca titremiyor hiçbir hareket yok şarza takıyorum şarzda olmuyor

kardeş başka bir batarya takıp denedin mi? veya bataryanın değdiği dişlilerde eğilme veya üzerinde oksitlenme olmuş temas etmiyor olabilir bir kontrol et.

triad

Üye
smart office'in s60v3 veya 6700 slide'a herhangi bir uyumlu versiyonu var mı?

Edit: halledildi gerek kalmadı.

Üst Alt