merhaba e52 telefonum süreklı c hafızasını sılın dıye mesaj verıyor canım cok sıkıldı bu c hafızasını nasıl resetlıyebılırım.cepten twıterre gırıyorum c hafızası azalıyor bu telefon kendı c hafızasını kendı temızlemıyor mu.ınternette dolasınca hafıza azalır mı.
kardeş ben telefona tuş kiliti koydum sonra kaldırdım aradan 1 ay falan geçti şifreyi unutttum şimdi tekrar şifre koymak istiyorum ama hep yanlış giriyorum
Selam hocam,öncelikle kolay gelsin n95 kullanmkatayım,sms kutusununun tel.i kasmasından ve ovi maps in yol tarifine geçince mağazadan lisans satın al demesinden hayli mağdurum.Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum saygılar..
merhaba e52 telefonum süreklı c hafızasını sılın dıye mesaj verıyor canım cok sıkıldı bu c hafızasını nasıl resetlıyebılırım.cepten twıterre gırıyorum c hafızası azalıyor bu telefon kendı c hafızasını kendı temızlemıyor mu.ınternette dolasınca hafıza azalır mı.
kasma ve yer işgaline önlem olarak xclear kullanılabilir. harita için de garmin çok iyidir. Veysel beyin de dediği gibi v3 harita bölümünde mevcutSelam hocam,öncelikle kolay gelsin n95 kullanmkatayım,sms kutusununun tel.i kasmasından ve ovi maps in yol tarifine geçince mağazadan lisans satın al demesinden hayli mağdurum.Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum saygılar..
slm ben 6730c kullanıyom tlfonum xplore yükleyemiyor bir xplore un düsük sürümü var mı
mesaj hafızası c mi e mi? Yahutta telefona format attın mi?Hocam merhaba, Telefonu bir süre mesajlar, müzik çalar, oyun gibi işlevleriyle kullandıktan sonrasında mesaj geldiğinde mesajı açıp okuyup cevaplarken, boşluk tuşu hariç hiçbir tuş işlev yapmıyor yani mesajı yazamıyorum. Sonrasında mesaj açıkken ana ekrana dönünce, buradaki saat (analog olsun dijital olsun ikisini de denedim) görünmüyor. Telefonun işlevlerini kullanamıyorum. Kapatıp açtıktan sonra ancak kullanabiliyorum ki bu sorunu günde 3-4 kere yaşıyorum. Mesaj hafızam, hafıza kartım yeterince boş. Yani telefonu kastıracak hiçbir şey yok içinde. Model : Nokia E72-1 Sürüm : 071.004
Arkadasim hafizan yeterli olabilir ama e 72 nin ram sorunu var yazilimin guncel degil 83 e guncelle kartada format atmayi unutma mutlaka duzelecektirHocam merhaba,
Telefonu bir süre mesajlar, müzik çalar, oyun gibi işlevleriyle kullandıktan sonrasında mesaj geldiğinde mesajı açıp okuyup cevaplarken, boşluk tuşu hariç hiçbir tuş işlev yapmıyor yani mesajı yazamıyorum. Sonrasında mesaj açıkken ana ekrana dönünce, buradaki saat (analog olsun dijital olsun ikisini de denedim) görünmüyor. Telefonun işlevlerini kullanamıyorum. Kapatıp açtıktan sonra ancak kullanabiliyorum ki bu sorunu günde 3-4 kere yaşıyorum. Mesaj hafızam, hafıza kartım yeterince boş. Yani telefonu kastıracak hiçbir şey yok içinde. Model : Nokia E72-1 Sürüm : 071.004
Kardeş telefona hiç format atmadım. Mesaj hafızam da telefonu ağırlaştırmasın diye E'dir.mesaj hafızası c mi e mi? Yahutta telefona format attın mi?
Kardeş en son sürüm olarak bu sürümü bulabildim ben. Eğer mevcutsa benimle paylaşabilir misin ? Karta format atmadım.Arkadasim hafizan yeterli olabilir ama e 72 nin ram sorunu var yazilimin guncel degil 83 e guncelle kartada format atmayi unutma mutlaka duzelecektir
kardeş bazen birşey yüklediğimde güncelleştirme hatası alıyorum real football 2009'u bir türlü yükleyemedim önceden vardı oyun karta format atmıştım şimdi olmuyor bu sorunu ortadan nasıl kaldırabilirim
Kardeş telefona hiç format atmadım. Mesaj hafızam da telefonu ağırlaştırmasın diye E'dir.
Kardeş en son sürüm olarak bu sürümü bulabildim ben. Eğer mevcutsa benimle paylaşabilir misin ? Karta format atmadım.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.