Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

yurdald

Üye
merhaba e52 telefonum süreklı c hafızasını sılın dıye mesaj verıyor canım cok sıkıldı bu c hafızasını nasıl resetlıyebılırım.cepten twıterre gırıyorum c hafızası azalıyor bu telefon kendı c hafızasını kendı temızlemıyor mu.ınternette dolasınca hafıza azalır mı.

Aydem1r

Üye
merhaba e52 telefonum süreklı c hafızasını sılın dıye mesaj verıyor canım cok sıkıldı bu c hafızasını nasıl resetlıyebılırım.cepten twıterre gırıyorum c hafızası azalıyor bu telefon kendı c hafızasını kendı temızlemıyor mu.ınternette dolasınca hafıza azalır mı.

internette seçeneklere tikla orada gizlilik verileri gibi birşey çıkar oradan ön belleği forum ve şifreleri çerezleri ve geçmişi silmeyi dene büyük ihtimalle düzelir bir de telefonun işlem kaydini falan sifırla

BrainFree

BrainFree

Üye
kardeş ben telefona tuş kiliti koydum sonra kaldırdım aradan 1 ay falan geçti şifreyi unutttum şimdi tekrar şifre koymak istiyorum ama hep yanlış giriyorum

Antivirus güvenlik korunma forumunda kilit kodu kırma vardı üşenirsen telefoncular 5 liraya kırıyor.

dethom

dethom

Üye
Selam hocam,öncelikle kolay gelsin n95 kullanmkatayım,sms kutusununun tel.i kasmasından ve ovi maps in yol tarifine geçince mağazadan lisans satın al demesinden hayli mağdurum.Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum saygılar..

waycell

waycell

Üye
Selam hocam,öncelikle kolay gelsin n95 kullanmkatayım,sms kutusununun tel.i kasmasından ve ovi maps in yol tarifine geçince mağazadan lisans satın al demesinden hayli mağdurum.Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum saygılar..

Klasorde fazla sms tutmamaya calis gunde bir defa teli kapat ac cok kasiyorsa format at..s60 v3 haritalar bolumunden editlenmis sinirsiz kullanimli maps bulabilirsin bulamazsan ozelden yaz upload eddrim

----------Eklendi @ 18:53:08 ---------- Yazıldı @ 18:50:07 ----------

arkadasim nette dolasmak fazla hafiza isgal etmez muhtemelen programlarin cye kuruludur tamamen sifirlamak istersen format atman yeterli

Symbianist

Symbianist

Üye
kasma ve yer işgaline önlem olarak xclear kullanılabilir. harita için de garmin çok iyidir. Veysel beyin de dediği gibi v3 harita bölümünde mevcut

erytn1

Üye
slm ben 6730c kullanıyom tlfonum xplore yükleyemiyor bir xplore un düsük sürümü var mı

demirkirpi

Üye
Hocam merhaba,
Telefonu bir süre mesajlar, müzik çalar, oyun gibi işlevleriyle kullandıktan sonrasında mesaj geldiğinde mesajı açıp okuyup cevaplarken, boşluk tuşu hariç hiçbir tuş işlev yapmıyor yani mesajı yazamıyorum. Sonrasında mesaj açıkken ana ekrana dönünce, buradaki saat (analog olsun dijital olsun ikisini de denedim) görünmüyor. Telefonun işlevlerini kullanamıyorum. Kapatıp açtıktan sonra ancak kullanabiliyorum ki bu sorunu günde 3-4 kere yaşıyorum. Mesaj hafızam, hafıza kartım yeterince boş. Yani telefonu kastıracak hiçbir şey yok içinde. Model : Nokia E72-1 Sürüm : 071.004

Symbianist

Symbianist

Üye
Hocam merhaba, Telefonu bir süre mesajlar, müzik çalar, oyun gibi işlevleriyle kullandıktan sonrasında mesaj geldiğinde mesajı açıp okuyup cevaplarken, boşluk tuşu hariç hiçbir tuş işlev yapmıyor yani mesajı yazamıyorum. Sonrasında mesaj açıkken ana ekrana dönünce, buradaki saat (analog olsun dijital olsun ikisini de denedim) görünmüyor. Telefonun işlevlerini kullanamıyorum. Kapatıp açtıktan sonra ancak kullanabiliyorum ki bu sorunu günde 3-4 kere yaşıyorum. Mesaj hafızam, hafıza kartım yeterince boş. Yani telefonu kastıracak hiçbir şey yok içinde. Model : Nokia E72-1 Sürüm : 071.004
mesaj hafızası c mi e mi? Yahutta telefona format attın mi?

waycell

waycell

Üye
Hocam merhaba,
Telefonu bir süre mesajlar, müzik çalar, oyun gibi işlevleriyle kullandıktan sonrasında mesaj geldiğinde mesajı açıp okuyup cevaplarken, boşluk tuşu hariç hiçbir tuş işlev yapmıyor yani mesajı yazamıyorum. Sonrasında mesaj açıkken ana ekrana dönünce, buradaki saat (analog olsun dijital olsun ikisini de denedim) görünmüyor. Telefonun işlevlerini kullanamıyorum. Kapatıp açtıktan sonra ancak kullanabiliyorum ki bu sorunu günde 3-4 kere yaşıyorum. Mesaj hafızam, hafıza kartım yeterince boş. Yani telefonu kastıracak hiçbir şey yok içinde. Model : Nokia E72-1 Sürüm : 071.004
Arkadasim hafizan yeterli olabilir ama e 72 nin ram sorunu var yazilimin guncel degil 83 e guncelle kartada format atmayi unutma mutlaka duzelecektir

altair740

Üye
kardeş bazen birşey yüklediğimde güncelleştirme hatası alıyorum real football 2009'u bir türlü yükleyemedim önceden vardı oyun karta format atmıştım şimdi olmuyor bu sorunu ortadan nasıl kaldırabilirim

demirkirpi

Üye
mesaj hafızası c mi e mi? Yahutta telefona format attın mi?
Kardeş telefona hiç format atmadım. Mesaj hafızam da telefonu ağırlaştırmasın diye E'dir.
Arkadasim hafizan yeterli olabilir ama e 72 nin ram sorunu var yazilimin guncel degil 83 e guncelle kartada format atmayi unutma mutlaka duzelecektir
Kardeş en son sürüm olarak bu sürümü bulabildim ben. Eğer mevcutsa benimle paylaşabilir misin ? Karta format atmadım.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

waycell

waycell

Üye
kardeş bazen birşey yüklediğimde güncelleştirme hatası alıyorum real football 2009'u bir türlü yükleyemedim önceden vardı oyun karta format atmıştım şimdi olmuyor bu sorunu ortadan nasıl kaldırabilirim

Karta format atsanda telefondada dosyalar kaliyor kisaca telede format atman lazim

----------Eklendi @ 21:40:28 ---------- Yazıldı @ 21:38:12 ----------

Kardeş telefona hiç format atmadım. Mesaj hafızam da telefonu ağırlaştırmasın diye E'dir.

Kardeş en son sürüm olarak bu sürümü bulabildim ben. Eğer mevcutsa benimle paylaşabilir misin ? Karta format atmadım.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Sana en kisa yolu soylim kontrol panelinden yazilim guncellemeye gir ordan guncelle

demirkirpi

Üye
Güncelledim. Şu anda bu yaşadığım problemi yaşamıyorum. Eğer bir sorun olursa tekrar size danışırım, teşekkür ederim ilginiz için :)

altair740

Üye
telefonada format attım ama güncelleştirme hatası yinede alıyorum kısa yolu yokmu bu işin

AHKE

AHKE

Üye
benim arkadasımda c6 var telefon cok kasıo bazen telefon donuo tlf versiyonu 20 kusur flan yeni versiyonu varmi .guncellenirse duzelirmi ki.tlf da fazla bisey yok icinde

demirkirpi

Üye
Tekrar merhaba, telefona sürümü yüklememe rağmen, "SW güncelle" kısmında hala aynı güncelleştirmenin yapılması gerektiğini söylüyor. Birkaç sorun var güncelleştirmeden sonra ortaya çıkan. Mesela internete girerken erişim noktalarını seçemiyorum. Yani direk avea üzerinden bağlanıyor onu "her zaman sor" yapmak için uğraştım ama erişim noktalarına tıkladığımda açılmıyor yani avea değişmiyor. Sanırım güncelleştirmeyi tekrar yüklemem gerekiyor. Peki tekrar aynı güncelleştirmeyi nasıl yükleyebilirim ? Teşekkür ederim..

frk uzn

frk uzn

Üye
blutoth gerceklestırılemıyor dıyor n79 2. kez denedıgımde acılıyor
ama benı gormuyolar dıger cıhazlar sorun ne olabılır telefoncuya goturdum sordum dıyo blututuh entegresı degıstırılecek 70 lıra vermek ıstemıyorum lutfen yardım

SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/mesaj-geldiginde-telefonum-titremiyor-567888.html

Telefonuma sessiz modunda iken(titreşim açık konumda) mesaj geldiğinde telefonum titremiyor.Genel tercihini etkinleştiriyorum.Genel tercihinde de mesaj geldiğinde titremiyor ve ses yok.Ama Genel tercihindeyken gelen aramada titreme ve zil sesi var.Aynı şekilde sessiz tercihinde de gelen aramada titreşim var.Yani telefonum mesaj geldiğinde hiçbir şekilde titremiyor.Neden kaynaklanıyor olabilir ?

Üst Alt