Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
evet telefon n73 *#7370# yapıp format attım ama gene duzelmedı gecen aksamda versıon attım gene duzelmedı şuankı versıonum v 4.0839.42.2.1 27.09.2009 ..,....ben eskı versıon olan 2007 yılına ait olanı tekrar atabılırmıyım boyle 1 şansım varmı
Belkide donanimsaldir.downgrade kimse onermiyor yapabilenide duymadim

----------Eklendi @ 14:16:05 ---------- Yazıldı @ 14:12:00 ----------

n96 telefonumun 12.043 sürümünü nokıa ovi suite ile güncellerken usb baglantısı koptu. telefonum simdi acılmıyor. hard format atmayı denedim olmuyor. acma kapatma tusuna basınca ekran beyaz oluyor 5 saniye sonra tekrar kararıyor. telefonu nasıl düzeltecegim yardımcı olur musun lütfen
Telden yazdigim icin link veremiyorum s60 v3 modifikasyon bolumunde phoniex jaf yada nss ile olu telefon yazilimindan bahsediliyor onlardan birini uygula kolay gelsin

lassa

Üye
E63 telefonuma Championship Manager yüklerken hata verdi ancak yüklemelerde uygulama olarak görülüyor. Bunun yanı sıra açılmamakla beraber telefondan kaldırılamıyor da. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

KIIRO

Üye
telefon modeli 6720 classic. antalyadan bi yerden almıştık. şimdi telefon arada bir kendi kendine kilit kodu soruyor. genelde kapatıp açtıktan sonra. 12345 i denedik olmuyor. telefon yazılımını güncelledim olmadı. * 3 arama tuşu ile format attım olmadı. yine bulamadım şu kilit kodunu. şimdiden teşekkürler.

genco1223

Üye
sertifika sorunum var arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsuntel. modeli;6710 NAVİGATOR imei;354201035348925:)

olcayaltun

Üye
ya bu soru belki defalarca sorulmuş ama ben anlayamadım,N73 te youtubenin dişında hiçbir video yu açmıyor,bunun çözümü var mı yoksa?????

waycell

waycell

Üye
ya bu soru belki defalarca sorulmuş ama ben anlayamadım,N73 te youtubenin dişında hiçbir video yu açmıyor,bunun çözümü var mı yoksa?????

flash playerı lite olduğu için sadece o sitedeki flashları destekliyor malesef

----------Eklendi @ 17:00:15 ---------- Yazıldı @ 16:58:36 ----------

sertifika sorunum var arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsuntel. modeli;6710 NAVİGATOR :)

imei numaranı sil arkadaşım kopyalamasınlar bu link tam sana göre

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

Symbianist

Symbianist

Üye
Veysel bey ben flash lite yüklemenin bir yolunu buldum ama iş görür mü bilmem. Yöntem şu ister kendiniz yapın isterseniz de ben yapılmış halini link atarım. Sis editörle flash liteı parçalayip olduğu gibi c'ye attım menude flash lite uygulaması çıktı ve çalıştı. Öteki türlü dahili bileşen hatası veriyor zaten.

waycell

waycell

Üye
Veysel bey ben flash lite yüklemenin bir yolunu buldum ama iş görür mü bilmem. Yöntem şu ister kendiniz yapın isterseniz de ben yapılmış halini link atarım. Sis editörle flash liteı parçalayip olduğu gibi c'ye attım menude flash lite uygulaması çıktı ve çalıştı. Öteki türlü dahili bileşen hatası veriyor zaten.

ben e72 ye yükledim ama nette youtube dışında iş görmüyor bi link at bakim orjinal sis de olsun içinde

Symbianist

Symbianist

Üye
Orijinal sis bu sen artık sis editör ile açıp atabilirsin c'ye

waycell

waycell

Üye
kurdum bi denicem yarın dönerim artık

Symbianist

Symbianist

Üye
Tamam. Hadi bakalım

faruk83

faruk83

Üye
arkadaşım şu sertifika sorununu nasıl çözcez yardımcı olun lütfen

waycell

waycell

Üye
kuruldu ama nette icraat yok kardeşim orjinal yazılımda olmayınca olmuyor demekki

Symbianist

Symbianist

Üye
Anladım başka yöntemler denemek lazım o halde.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
nokia c5-00 yazı boyutunu büyütmek istiyorum . Ayarlardaki menü de ise yaramıyo. Yazıyı Nasıl büyütebilirim ?

waycell

waycell

Üye
font programı kurup büyük yazı fontu kullanmalısın

Üst Alt