Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

fifirat

Üye
ya helloox 3.06 nın son sürümünü bulabilirsen çok minnettar kalırım imzalı veya imzasız fark etmez telefon n78 bide güzel bi link olsa sevinirim yasaklı olmasın

Symbianist

Symbianist

Üye
buyur kardeş bende var ben atayım doğruysa tabi

----------Eklendi @ 11:15:12 ---------- Yazıldı @ 11:13:15 ----------

aslında bende baya bir çeşit var da millete gerek değil galiba. paylaşırım da şimdi çıkıp ne gerek var zaten hackleme artık kolay derler.

waycell

waycell

Üye
ya helloox 3.06 nın son sürümünü bulabilirsen çok minnettar kalırım imzalı veya imzasız fark etmez telefon n78 bide güzel bi link olsa sevinirim yasaklı olmasın

arkadaşım paylaşmış hack yapmaya çalışıyorsan helloox olmadanda yapabilirsin

amerty95

amerty95

Üye
Telefonum e55 ve bu hafta operatör değiştirdim. Daha önce Kontrol Paneli-Ayarlar-Bağlantı-Hedefler bölümünde İnternet için Turkcell internet, Multimedya msj. bölümünde Tukcell MMS, Wap servisleride ise Turkcell Wap vardı. Avea'ya geçince Turkcell olanlar doğal olarak işe yaramadı fakat yerine diğer Avee olanlar gelmedi. Hatta Avea'dan ayarlar için mesaj geldi ve onları da uyguladım. Yine hedeflerden Avea MMS'i organize et yapıp başka hedefe taşı diyip Multimedya mesajları seçtim ama olmadı, ne yapabilirim. Umarım derdimi tam olarak anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler.

Symbianist

Symbianist

Üye
Mms almak istiyorsun ama alamıyorsun. Doğru mu?

amerty95

amerty95

Üye
ilgilendiğiniz için çok teşekkürler, mms gönderebiliyorum ama kontrol paneli-ayarlar-bağlantı-hedefler bölümünde multimedya mesajları için erişim noktası yok diyor. set wizard programı zaten telefonumda varmış onu da çalıştırdım, ayarlamaların yapıldığını söyledi ama eğer bir sorun çıkarsa operatörünüzle görüşün dedi, zaten sim kart'ı ilk taktığımda zaten bana ayarlamalar için mesaj gelmişti ve onları da uygulamıştım ama hala Avea İnternet ve Avea MMS görülmüyor ama anlayamadığım bir şekilde Avea Wap gözüküyor. Bir de Avea Wap ile Avea İnternetin farkı ne Turkcell de de ikisi ayrıydı. İkisinden de internete giriliyor peki niye böyle ayrılıyor?

----------Eklendi @ 23:42:16 ---------- Yazıldı @ 23:40:30 ----------

ayarların işlevselliği operatörünüze bağlıdır diyor, yani bu kısa zamanda düzeleceği anlamına gelir mi?

amerty95

amerty95

Üye
zaten denedim bağlantı bölümünde kategorisiz bölümü var orada avea intenet var, onu organize et diyip İnternet'a aktarmayı denedim hiç bir şey olmadı, Avea MMS için de denedim, o da olmadı

Symbianist

Symbianist

Üye
Hayır öyle değil googleda araştır mesela avea mms ayarlarını kendin teker teker girerek yap. Aynı şekilde diğerlerini de yap. Bakalım düzelecek mi

amerty95

amerty95

Üye
bu sitedekileri yaptım( )başarıyla kaydedilmiştir diyor ama hala görünmüyor, asıl anlamadığım hedefler bölümünde istediğim yerde görünmemesine rağmen kullanabiliyorum,

Symbianist

Symbianist

Üye
Olsun bir kere otomatik seçince telefon o ayarı sürekli kullanıyor. En iyisi kullanmasini istemediğini silmek .

• Beğen
Tepkiler: amerty95
Symbianist

Symbianist

Üye
Güncel

COESTO

COESTO

Üye
ya üstad ben en az 10 kere farklı farklı yöntemlerle tlfnumu(n95) hacklemeye çalıştım becereme dim. Her seferinde başka bi sorun çıkıyor. Bana en kolay ve kesin tlfn hackleme yöntemı tavsiyen varmı

eerdogmus82

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]nokia c5-03 tv izleme programı var mı? :([/SIZE][/COLOR]

waycell

waycell

Üye
ya üstad ben en az 10 kere farklı farklı yöntemlerle tlfnumu(n95) hacklemeye çalıştım becereme dim. Her seferinde başka bi sorun çıkıyor. Bana en kolay ve kesin tlfn hackleme yöntemı tavsiyen varmı
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/gizli-dosyalari-erisime-acma-ve-sertifikasiz-hack-detayli-anlatimli-548890.html

y
apamazsan yaz yardımcı olurum

----------Eklendi @ 09:46:26 ---------- Yazıldı @ 09:44:15 ----------

[COLOR=""][SIZE=""]nokia c5-03 tv izleme programı var mı? :([/SIZE][/COLOR]

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/spb-software-spb-tv-v2-0-1144-s60v5-symbianos-9-4-signed-467918.html

a
yrıyetten oviye cepten girip her kanalın kısayolunu indirip real player ile seyredebilrsin

pps

Üye
Daha önce soruldu mu bilmiyorum.Telefonum N81.Wlan taramada evi rahatça buluyor. doğru yazıyorum. Tanımlandı diyor. Ancak bağlanıyor dedikten bir süre sonra, İnternet: Sunucu Bulunamadı diyor. Oysa ki diğer WLAN destekli telefonlarımız düzgün bir şekilde internete girebiliyor.Sizce problem nedir?

waycell

waycell

Üye
bunun telefondan yapılacak bir ayarı yok eğer sorun telde ise muhtemelen format sorunu çözecektir fakat ben kendi wifi ağıma şifre koymuyorum kullandığım cihazların mac adreslerini kaydedip diğer cihazları otomatikman engelliyorum.format sonrasında düzelmez ise modem programından ayarlara gir tüm ayarları fabrika ayarlarına döndür hatta modeme reset at tekrar kur muhtemelen düzelecektir.fakat bunların dışında telefonun başka ağlardada aynı sorunu veriyormu onu test et dediklerimi ondan sonra yap...

AHKE

AHKE

Üye
bnde n79 var arkadasimdan sarki atmistim 10 tane falan o dosyalari tasidim klasöre ama hala msjlarda duruyor silmeye kalkinca genel. zaten kullaniliyor diyor onlari nasi silebilirim mesajlar hafiza kartinda

kkarizma.78

kkarizma.78

Üye
nokia e72 cep telefonum var ama arkadaslar bı problemım var telefonu aldım guncellemeden once tercıhler secenegındekı zıl seslerım gozukuyordu guncelledıkten sonra telefonum tercıhlerdekı zıl seslerını acmıyor mesaj seslerını acmıyom ama x-plore den baktım ve zıl seslerı var ama yok gosterıyor ve gec acılıyor bunun cevabını verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler :D

Üst Alt