Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
bnde n79 var arkadasimdan sarki atmistim 10 tane falan o dosyalari tasidim klasöre ama hala msjlarda duruyor silmeye kalkinca genel. zaten kullaniliyor diyor onlari nasi silebilirim mesajlar hafiza kartinda

arkadaşım mesajlar hafıza kartındaki private dosyasında saklı ama sana dosya numarasını veremiyorum suan elimde nokia yok sen sırasıyla aç bak bulursun

----------Eklendi @ 16:03:53 ---------- Yazıldı @ 16:02:22 ----------

nokia e72 cep telefonum var ama arkadaslar bı problemım var telefonu aldım guncellemeden once tercıhler secenegındekı zıl seslerım gozukuyordu guncelledıkten sonra telefonum tercıhlerdekı zıl seslerını acmıyor mesaj seslerını acmıyom ama x-plore den baktım ve zıl seslerı var ama yok gosterıyor ve gec acılıyor bunun cevabını verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler :D

bendede e72 var ve güncel dediğin gibi bir problemim yok bişeyleri yanlış yapmıyorsan görmen lazım ayarlardan zil seslerini ayarlamaya çalış görecektir

AHKE

AHKE

Üye
hala hack yapamadysan s60 3rd modifikasyon uygulamalarndan su konuya bak istersn.Sertifikasız-Flashsız EnBasit ve Sorunsuz Hackleme.bn n96 ve n79 hackledm.

waycell

waycell

Üye
hala hack yapamadysan s60 3rd modifikasyon uygulamalarndan su konuya bak istersn.Sertifikasız-Flashsız EnBasit ve Sorunsuz Hackleme.bn n96 ve n79 hackledm.

bana söylüyorsun galiba ben çoooktan hallettim o işi hatta konu bile açtım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: AHKE
faruk83

faruk83

Üye
arkadaşlar bende n73 telefonum var program yüklemek istediğimde sertifika hatası veriyo ne yapmalıyım

xmercurialx

Üye
Arkadaşlar N97 kullanıyorum You Tube'dan izlediğim videonun birisinde N97de elini sağ sol yaparak menülerde geziyordu.Bana yardım edermisiniz N97mi Iphone gibi yapmak istiyorum yatay geçişleri kullanmak istiyorum kısacası güzel bir görünüme ve kullanıma kavuşmam gerek:)

asretah

Üye
programları sertifikalandırdıgım halde yuklenmiyor sertifika hatası wermıo ama guwenilmeyen kaynaktan alınan korumalı uygulama yuklenemez diye bi hata weriyo sebep ya da cozumu bilen war mı

alimemet1

Üye
waycel arkadaş benim telim e65 teli hack ledim ama ngage yükleyemiyorum şöyle oluyo n gage dıklıyorum yükleniyo diyo sonra bilgiler geilyo devam diyorum sonra uygulama erişimi geliyo devam diyom sonra tekrar bilgiler geliyo devam diyom tekrar uygulama erişimi geliyo devam diyom sonra tekrar başa dönüyo bu olay nasıl yapıcaz helledersen sevinirim

waycell

waycell

Üye
waycel arkadaş benim telim e65 teli hack ledim ama ngage yükleyemiyorum şöyle oluyo n gage dıklıyorum yükleniyo diyo sonra bilgiler geilyo devam diyorum sonra uygulama erişimi geliyo devam diyom sonra tekrar bilgiler geliyo devam diyom tekrar uygulama erişimi geliyo devam diyom sonra tekrar başa dönüyo bu olay nasıl yapıcaz helledersen sevinirim

rompatcherda dosya erişimi için olan open4all.rmp yamayı aktif etmen gerekiyor

----------Eklendi @ 17:54:23 ---------- Yazıldı @ 17:53:04 ----------

programları sertifikalandırdıgım halde yuklenmiyor sertifika hatası wermıo ama guwenilmeyen kaynaktan alınan korumalı uygulama yuklenemez diye bi hata weriyo sebep ya da cozumu bilen war mı

teli hacklemen gerekiyor arkadaşım sertifikan geçersiz

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

----------Eklendi @ 17:54:50 ---------- Yazıldı @ 17:54:23 ----------

Arkadaşlar N97 kullanıyorum You Tube'dan izlediğim videonun birisinde N97de elini sağ sol yaparak menülerde geziyordu.Bana yardım edermisiniz N97mi Iphone gibi yapmak istiyorum yatay geçişleri kullanmak istiyorum kısacası güzel bir görünüme ve kullanıma kavuşmam gerek:)

bu konuda nettende bişey bulamadım arkadaşım

waycell

waycell

Üye
rompatcherda dosya erişimi için olan open4all.rmp yamayı aktif etmen gerekiyor[COLOR=aktif ettim yine aynı şe oluyor[/QUOTE]

arkadaşım upload ettiğim dosyanın içeriğindeki yamaları patches klasorüne kopyala installserver yamalarını tek tek aktif ederek program kurmaya çalış ben de öyle kullanıyorum hiç hacklemeden

MAK_3162

Üye
e71 im var smartmovie yükledim 1 hafta sonra vidyoları açmamaya başladı programa giriyo ama vidyoyu tıklayınca pro. kapanıyo

Symbianist

Symbianist

Üye
waycell

waycell

Üye
e71 im var smartmovie yükledim 1 hafta sonra vidyoları açmamaya başladı programa giriyo ama vidyoyu tıklayınca pro. kapanıyo

arkadaşım kaldır tekrar kur yada başka bir versiyon kullan ben 4.15 kullanıyorum sorunsuz

qoktuq95

Üye
c6-01'imde usb kablosu ile bağlantı sorunum var.Bir türlü çözemedim.Kabloyu başka telefonlarla denedim çalışıyor.Formatda attım ancak sorun çözülmedi yardımcı olursanız sevinirim.

waycell

waycell

Üye
usb den şarj olan telefonlardanmıydı eğer öyleyse kablodan değilde telin çıkışıyla alakalı bir durum olabilir

dj eşref

Üye
oncelıkle herkese selam arkadaslar
telefonun arka kamerasını actıgımda
hemen ekranda donma oluyor 10
yada 15 sanıye sonra duzelıyor bu
neyden kaynaklanıyor arkadaslar
benım aklıma 1 sey gelıyor acaba yazılımdan (versıondan) olabılırmı
tekrardan yazılım atsam duzelırmı.......

waycell

waycell

Üye
telefon n73 galiba ve muhtemelen garantisi yoktur bu kadar kullanılan n73 lerde bu ve bunun gibi sorunlar çok oluyor bi format atmayı dene olmazsa başka bir product kod ile yazılım at

dj eşref

Üye
evet telefon n73 *#7370# yapıp format attım ama gene duzelmedı gecen aksamda versıon attım gene duzelmedı şuankı versıonum v 4.0839.42.2.1 27.09.2009 ..,....ben eskı versıon olan 2007 yılına ait olanı tekrar atabılırmıyım boyle 1 şansım varmı

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
n96 telefonumun 12.043 sürümünü nokıa ovi suite ile güncellerken usb baglantısı koptu. telefonum simdi acılmıyor. hard format atmayı denedim olmuyor. acma kapatma tusuna basınca ekran beyaz oluyor 5 saniye sonra tekrar kararıyor. telefonu nasıl düzeltecegim yardımcı olur musun lütfen

Üst Alt