Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
Veysel birşey denesek senle olur mu? Madem millete yardım ediyoruz aklıma yine birşey geldi de.----------Eklendi @ 00:12:10 ---------- Yazıldı @ 00:09:47 ---------- sendeKi Hacki zor telefonlardan ya hani ondan sana soruyorum.

waycell

waycell

Üye
Veysel birşey denesek senle olur mu? Madem millete yardım ediyoruz aklıma yine birşey geldi de.----------Eklendi @ 00:12:10 ---------- Yazıldı @ 00:09:47 ---------- sendeKi Hacki zor telefonlardan ya hani ondan sana soruyorum.

profiilden yada özelden yazışalım

bloodsheld

Üye
abi merhaba sana bir şey sorucam bende nokia e72 var maili kurmaya çalışıyorum olmuyor kuruluyoken tekrar mail menüsene gidiyor :) birde versiyonm v31 ama yenisi yüklemek istiyorum ama güncelle diyorum bir şey bulmuyor yardım edermisin ?

waycell

waycell

Üye
abi merhaba sana bir şey sorucam bende nokia e72 var maili kurmaya çalışıyorum olmuyor kuruluyoken tekrar mail menüsene gidiyor :) birde versiyonm v31 ama yenisi yüklemek istiyorum ama güncelle diyorum bir şey bulmuyor yardım edermisin ?

bendeki e 72 dede aynı problem var kurulum yapmıyor hiçte üstünde durmadım lazım olmadığından ovi suite indir kur 71.04 e kendi yükseltiyor şarjın dolu olsun

Safsatr

Safsatr

Üye
Selamlar e55 telefonum son gelen ovi maps güncellemesiyle konumumu bulamıyor. Bir önceki versiyonda gayet güzel çalışıyordu. Navigasyona acil ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.

Symbianist

Symbianist

Üye
Selamlar e55 telefonum son gelen ovi maps güncellemesiyle konumumu bulamıyor. Bir önceki versiyonda gayet güzel çalışıyordu. Navigasyona acil ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.

herkese söylediğim gibi yine söylüyorum her yol GARMIN'e çıkar :megafon:

bloodsheld

Üye
bendeki e 72 dede aynı problem var kurulum yapmıyor hiçte üstünde durmadım lazım olmadığından ovi suite indir kur 71.04 e kendi yükseltiyor şarjın dolu olsun
abi yemin ediyorum bidaha nokia alırsam bi güncelleme yapıcak 2 saat bekletti şuan hayla bekliyorum böle nalet firmanın aldığı paralar zıkkım olsun aldığı paralara anca alırsam meegolu alırım o kadar wp7 yada symbian olursa bidaha zor alırım

waycell

waycell

Üye

konumlama ayarlarına bak gps i seçtiğinden emin ol omuyorsa netten teline uygun ovi mapsi indir kur

bloodsheld

Üye
abi hayla bekliyorum böle bir şey olamaz bari çıkartiyim dicem fişi telefon bozulacak nasıl olucak bu iş anlamadım abi yqardım et

waycell

waycell

Üye
abi hayla bekliyorum böle bir şey olamaz bari çıkartiyim dicem fişi telefon bozulacak nasıl olucak bu iş anlamadım abi yqardım et

ovi suite ile problem olmadan yükleyebilmen lazım birde phoniex ile dene ozaman

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-v2010-08-004-41526full-program-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

ö
nce nfe ile yazılımı indir

http://www.maxicep.com/modifikasyon...-v1-4-son-guncelleme-15-09-2011-a-458236.html

bloodsheld

Üye
abi öyle böyle yaptım yardımların için sağol sana bir şey sorucam hani modlar var ya work ve personal onlar ne işe yarıyor işi seçsem ne fayda verir personalı seçsem ne fayda gelir bana bi yardım edermisin.Bide bi simge var altta [> bunun sola kaymışını düşün :) buna benzer birşey neyi anlatıyor acaba bir türlü o simge gitmedi son sorumu soriyim sonra bidaha seni rahatsız etmicem türkçeleştirme nasıl olucak :D bir türlü bulamadım programını şimdiden teşekkürler ...

waycell

waycell

Üye
abi öyle böyle yaptım yardımların için sağol sana bir şey sorucam hani modlar var ya work ve personal onlar ne işe yarıyor işi seçsem ne fayda verir personalı seçsem ne fayda gelir bana bi yardım edermisin.Bide bi simge var altta [> bunun sola kaymışını düşün :) buna benzer birşey neyi anlatıyor acaba bir türlü o simge gitmedi son sorumu soriyim sonra bidaha seni rahatsız etmicem türkçeleştirme nasıl olucak :D bir türlü bulamadım programını şimdiden teşekkürler ...

modlar bizim gibi sade vatandaşlar için değil görünüm kısa yollar melodi olarak iş ve kişisel olarak ayarlayabilir ve değiştirebilirsin..o simgenin sola kaymışını düşünüyorum ama kestiremedim ne olduğunu..rahatsızlık ne demek arkadaşım yardımcı olmak için burdayız telde türkçe yoksa yanlış yazılım indirmişsin demektir.aşağıdaki kodlu yazılımlardan birini indir hatta sen bataryayı çıkar teli imei yazan kısmında 05 ile başlayan 7 haneli product kodunun yazılımını indir onu kur sorunsuz türkçe olarak yüklenecektir.bir sıkıntın olursa yaz arkadaşım çekinme..
0584254: RM-530 TURKEY QW GREY
0587336: RM-530 TURKEY QW BLACK

tberias34

Üye
merhaba konuda açtımda soruları cevaplıyormussunuz yazıyım burayada dedim bende e72 var son sürüm güncel sürüm yüklü ama bende n8 deki gibi mesajlarımın oturmlar halişnde gözkmesini istiyorum yardım ederseniz szevnrm

bekgoyar

Üye
n79 war sesi az bı program ltfn abi

waycell

waycell

Üye
n79 war sesi az bı program ltfn abi

muhtemelen hoparlör kısmı kirlenmiştir ondan az çıkıyordur ses yükseltme kodu nokia için yok malesef ama mp3 kullanıyorsan melodi olarak onun sesini 2-3 kat arttırabileceğin bir program linki veriyorum

----------Eklendi @ 23:23:10 ---------- Yazıldı @ 23:11:46 ----------

merhaba konuda açtımda soruları cevaplıyormussunuz yazıyım burayada dedim bende e72 var son sürüm güncel sürüm yüklü ama bende n8 deki gibi mesajlarımın oturmlar halişnde gözkmesini istiyorum yardım ederseniz szevnrm

iphone şekli http://www.maxicep.com/s60-3rd-sms-...-iphone-stili-mesajlasma-chat-sms-386805.html

buda senin istediğin biraz daha renklisi http://www.maxicep.com/s60-3rd-sms-...by-yusufemre-tekkelimeylemukemmel-420731.html

flat_kil

flat_kil

Üye
/// edit sorun çözüldü .

gs_lee_emre

gs_lee_emre

Üye
e5 telefonumu tv ye bağlayabilirmiyim acaba ?

gs_lee_emre

gs_lee_emre

Üye
teknik özelliklerinde böyle bişey yok nette araştırdım ama bişey bulamadım arkadaşım

bende burada gördüm uyumlu telefonlarda e5 de var ama bir sorayım dedim ona göre alacağım da kabloyu

waycell

waycell

Üye
ne desem yalan olur

Üst Alt