Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
fast format nasıl atılıyor

----------Eklendi @ 19:27:49 ---------- Yazıldı @ 18:22:26 ----------

Bir sorum daha olacak benim nokia c5-00 var.Kamerası bozuk.Tam açılcakmış gibi olup kapanıyor.Açılsa bile 1 fotoğraf çekip donuyor.Soft ve hard format attım olmadı.Başka birisi fast format at dedi.O yüzden sordum buraya.Servis dışında başka çözüm var mı?Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Fast format diye bişey yoktur :oke:

e.piker

e.piker

Üye
Evet bir iki sitede ben de gördüm fast format diye bir terim var. Fakat o soft formattır. Biri çıkıp fast diye bir isim atmış ortaya ama öyle birşey yok

waycell

waycell

Üye
fast hızlı anlamında kullanılmış soft format için kullanılır bu kelime

turko2727

turko2727

Üye
ben n73 kullanıyorm tarayıcı olarak opera kullanıyorum bütün ihtiyacım olanlanları bu siteden indiriyorum fakat .jar uzantılı dosyaları indiremiyorum indir diyorum öyle duruyor inmiyor yardım ederseniz sevinirim

sevecen55

Üye
n73 tv bağlantı özelliği varmı arkadaşım.

waycell

waycell

Üye
n73 tv bağlantı özelliği varmı arkadaşım.

malesef yok arkadaşım

----------Eklendi @ 16:48:17 ---------- Yazıldı @ 16:45:02 ----------

ben n73 kullanıyorm tarayıcı olarak opera kullanıyorum bütün ihtiyacım olanlanları bu siteden indiriyorum fakat .jar uzantılı dosyaları indiremiyorum indir diyorum öyle duruyor inmiyor yardım ederseniz sevinirim

http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ip-sisx-rapid-vs-browserlaunchrex-216633.html burdan bak arkadaşım

sevecen55

Üye
n73 için navigasyon varmi. Veya en güzel harita hangisi. N73 kullanmıyorum güzel ama ram yüzünden sıkıldım bana n serisinden hangisini önerirsin. Her türlü program yüklebilecegim bi telefon olsun emeğin için teşekurler.

ulaskorkut07

ulaskorkut07

Üye
Bir sorum daha olacak benim nokia c5-00 var.Kamerası bozuk.Tam açılcakmış gibi olup kapanıyor.Açılsa bile 1 fotoğraf çekip donuyor.Soft ve hard format attım olmadı.Başka birisi fast format at dedi.O yüzden sordum buraya.Servis dışında başka çözüm var mı?Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.Lütfen yardım edin!:ağlarım:

turko2727

turko2727

Üye
yardımınız için teşekkür ederim ama bu program açılmıyor hata veriyor serfitika süresi gecmis dese ben hallederim ama serfitika hatasi diyor

waycell

waycell

Üye
n73 için navigasyon varmi. Veya en güzel harita hangisi. N73 kullanmıyorum güzel ama ram yüzünden sıkıldım bana n serisinden hangisini önerirsin. Her türlü program yüklebilecegim bi telefon olsun emeğin için teşekurler.

n73ün kendi navigasyonu var zaten en kullanışlısı ovi maps 3.1 bulup yükleyebilirsin..ben artık kimseye nokia önermiyorum illede öner diyorsan n8 güzel telefon ço kurcalamazsan reset olaylarıyla karşılaşmazsın ben biraz fazla kurcaladığımdan 3 gün dayanabildim.androide geç derim bulabilirsen huawei x5 yada x6 ikiside çok iyi ve makul fiyatlı flash destekli ramleri yüksek...yok bilinen marka istiyorum dersen samsungun herhangi bir modelini alabilirsin 3 şeye dikkat et en az 800mgh işlemci en az 512 mb ram ve flash desteği olsun

----------Eklendi @ 18:17:27 ---------- Yazıldı @ 18:16:34 ----------

yardımınız için teşekkür ederim ama bu program açılmıyor hata veriyor serfitika süresi gecmis dese ben hallederim ama serfitika hatasi diyor

yüklemen için ya telin hackli olacak yada programı sertifikalayacksın arkadaşım

sevecen55

Üye
arkadasim andraid her türlü program yükleniyormu. Ben biraz program hastasıyım. Samsung hangi modelini önerirsin. Ilgin için çok teşekurler. seninle bire bir görüşme imkanı varmı

waycell

waycell

Üye
arkadasim andraid her türlü program yükleniyormu. Ben biraz program hastasıyım. Samsung hangi modelini önerirsin. Ilgin için çok teşekurler. seninle bire bir görüşme imkanı varmı

Her turlu program yuklersin ucretsiz hacksiz sinirsiz ...model icin biraz arastitayim ama onemli olan senin butcen..ozelden numarani yaz ben ararim aksam

huawei x5 kvk online sitesinden 12 taksitli fiyatı 569
samsung s 1000 tl
sonyericcson xperia 10i 925 tl metroda
lg optimus black 1000 tl ekran süper

snnolum

snnolum

Üye
arkadaşım benim e65 var sertifikayı alamadım hiç bir siteden 1 hafta oldu daha hiç bir siteden ses soluk yok...banada yardımcı olursan sevinirim

waycell

waycell

Üye
arkadaşım benim e65 var sertifikayı alamadım hiç bir siteden 1 hafta oldu daha hiç bir siteden ses soluk yok...banada yardımcı olursan sevinirim

nedendir bilinmez sertifika vermeyi durdurdular bu konuda keşke yardımcı olabilseydim arkadaşım bu konuda açıklamalı bir konu açıyorum ordan takip et

• Beğen
Tepkiler: snnolum
mstf_l

mstf_l

Üye
benim tel e63 yazılım 500.21.09 symbian signed dan sertifika aldım teli hacklemek icin helloox u kurarken uygulama erisimine izin verilmedi diyor bundan baska killme sorcerer justhackit tede bu hatayı veriyor yardımcı olursanız cok sevinirim

waycell

waycell

Üye
benim tel e63 yazılım 500.21.09 symbian signed dan sertifika aldım teli hacklemek icin helloox u kurarken uygulama erisimine izin verilmedi diyor bundan baska killme sorcerer justhackit tede bu hatayı veriyor yardımcı olursanız cok sevinirim

birde bunu dene

ilk seferde takılabilir teli kapat aç tekrar dene

Phlegm

Üye
Bende e71 var hellox kurdum sertifika aldım ettim, bişeyler kurarken sertifika tarafından kısıtlanıyor diye uyarı verip kurulumdan çıkıyor. ne yapacauk

waycell

waycell

Üye
Bende e71 var hellox kurdum sertifika aldım ettim, bişeyler kurarken sertifika tarafından kısıtlanıyor diye uyarı verip kurulumdan çıkıyor. ne yapacauk

hellox kurup çalıştırman gerekiyor tamaiyle çalıştırdıktan sonra sistem dosyalarına erişim sağlanır teline uygun installserver.exe yi bulup telin c>sys>bin e atman lazım

nsoftg

nsoftg

Üye
Bir yerden elime e50 gçti sertifika sorunu için hellox kullansam çözülürmü yoksa nasıl bi yol izlemem gerekiyor...

Üst Alt