Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
ovinin orjinal aldıgımda ovi vardı onu kullanıyorum

----------Eklendi @ 22:32:18 ---------- Yazıldı @ 22:08:59 ----------

navigasyona girdiğimde gprsden veri indiriyor işte 1mb falan hafıza azalıyor peki bu inen verileri nasıl silecem

arkadaşım sende kayıtlı değil ise harita bölümünde imleçi her dolaştırdığında netten o boölgeyi hafızaya kaydeder buda normal ve gerekli birşeydir.silmememlisin silersen o bölgeleri kaybedersin

cadde_16

Üye
meraba arkadaslar yaklasık 1 aydır sertifika için ugrasıyoyorum fakat hangı sıteye baktıysam cozumunu bulamadım telefonum e72 ne opda nede baska bı sertıfıka sıtesı hıcbırınden cevap gelemedı bana bu konuda yardım edebılecek kımse varmı cok acıl cevaplarınızı beklıyorum saygılar..

conem

Üye
slm arkadaşlar n95 8gb kullanıcısıyım dün format atmam gerekti opta dan aldığım sertifika dosyalarımda silindi site tekrar vermiyor ne yapabilirim ,

waycell

waycell

Üye
meraba arkadaslar yaklasık 1 aydır sertifika için ugrasıyoyorum fakat hangı sıteye baktıysam cozumunu bulamadım telefonum e72 ne opda nede baska bı sertıfıka sıtesı hıcbırınden cevap gelemedı bana bu konuda yardım edebılecek kımse varmı cok acıl cevaplarınızı beklıyorum saygılar..

site şuan sertifika vermiyor yapacak tek şey beklemek

----------Eklendi @ 21:14:22 ---------- Yazıldı @ 21:13:05 ----------

slm arkadaşlar n95 8gb kullanıcısıyım dün format atmam gerekti opta dan aldığım sertifika dosyalarımda silindi site tekrar vermiyor ne yapabilirim ,

hafıza kartı için Restoration programı var ama tel için yapacak bişey yok gerçi teli depolama modunda taktıgında telin hafızası görülebiliyorsa aynı pro işe yarayabilir

LaNCeR41

Üye
merhabalar nokia e51 kullanıyorum avea 1gb 3g baglantımı tel-usb kablosunu kullanarak masaustu pcme nasıl internet saglayabilirim?

waycell

waycell

Üye
merhabalar nokia e51 kullanıyorum avea 1gb 3g baglantımı tel-usb kablosunu kullanarak masaustu pcme nasıl internet saglayabilirim?

pc suite yada ovi suite yüklemelisin ana ekran menüsünde görünüyor zaten

fatih_347

Kapalı Hesap
slm kardes ben nokia c5 kullanıcısıyım telefonuma n gage yükledim ve catır catır calısıyor ama nerde brother in arms varsa bozuk hatası veriyor bana brother in arms n gage versiyonu bulabilir misin simdiden tesekkür ettim:bigstar:

frostfoxx

Üye
Mcleaner isimli programın menüdeki görünen adını nasıl değiştirebilirim?

. .

waycell

waycell

Üye
slm kardes ben nokia c5 kullanıcısıyım telefonuma n gage yükledim ve catır catır calısıyor ama nerde brother in arms varsa bozuk hatası veriyor bana brother in arms n gage versiyonu bulabilir misin simdiden tesekkür ettim:bigstar:

o oyun her tele uymuyor ben bir ara bir arkadaş için baktım ayarlayamadık

ertekino

Üye
selam
e72 telefonlar için online oyun var mı?
iphone ve androidlerde online poker , okey vs... gibi

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye

vermiyor ise hacklemeyi dene bence ama sen bilirsin sana kalmış

----------Eklendi @ 01:23:39 ---------- Yazıldı @ 01:19:08 ----------

Acaba n73 için wlan(wifi&wireless) programı varmı varsa link atarmısın

cefanur

Üye
merhaba arkadaşım benim n95 8gb nokia telefonumun ekran koruyucu dijital saati calışmıyor (ekran korucu calışıyor ama saat kısmını beyaz bi şerit halinde gösteriyor) ne yapa bilirim

waycell

waycell

Üye
vermiyor ise hacklemeyi dene bence ama sen bilirsin sana kalmış

----------Eklendi @ 01:23:39 ---------- Yazıldı @ 01:19:08 ----------

Acaba n73 için wlan(wifi&wireless) programı varmı varsa link atarmısın
http://www.maxicep.com/s60-3rd-diger-internet-uygulamalari/wlan-wizard-45510.html
en yeni program bu ama senin işine yaramaz sadece wifi bulursun bağlanamazsın

----------Eklendi @ 21:00:59 ---------- Yazıldı @ 20:59:56 ----------

merhaba arkadaşım benim n95 8gb nokia telefonumun ekran koruyucu dijital saati calışmıyor (ekran korucu calışıyor ama saat kısmını beyaz bi şerit halinde gösteriyor) ne yapa bilirim
arkadaşım muhtemelen senin telefon ben yoruldum artık diyor bi format düzelir muhtemelen

prens3400

Üye
slm kardes,netquik diye antivürüs programı yukledk ınternetten hıc br program ınıderemıyoz bloke edyor,antıvurıs programıda kaldır dıyoruz kaldırılamıyor yardım lutfen e71 telefon tsk edrm

----------Eklendi @ 23:01:48 ---------- Yazıldı @ 22:50:02 ----------

slm kardes,netquik diye antivürüs programı yukledk ınternetten hıc br program ınıderemıyoz bloke edyor,antıvurıs programıda kaldır dıyoruz kaldırılamıyor yardım lutfen e71 telefon tsk edrm

seydia

seydia

Üye
n8 ekranda konuşma süresini göstermiyor ?

yardımcı program tavsiye edebilecek var mı ?

waycell

waycell

Üye
n8 ekranda konuşma süresini göstermiyor ?

yardımcı program tavsiye edebilecek var mı ?

geçenlerde bende aldım bir kaç gün kullandım ilk gecede reset problemi ortaya çıkınca sattım arama ayarlarından ayarlayabilirsin arkadaşım programa gerek yok

----------Eklendi @ 16:42:32 ---------- Yazıldı @ 16:33:43 ----------

----------Eklendi @ 23:01:48 ---------- Yazıldı @ 22:50:02 ----------

ayarlardan istediğin konuma getirebilirsin arkadaşım kaldırılamıyorsa format at hem tele hem karta *#7370# yapabilirsin bu arad antivirüse gerek yokki zaten yüz kullanıcadan birinde bile virüs sorunu olmamıştır bilginize

ulaskorkut07

ulaskorkut07

Üye
fast format nasıl atılıyor

----------Eklendi @ 19:27:49 ---------- Yazıldı @ 18:22:26 ----------

Bir sorum daha olacak benim nokia c5-00 var.Kamerası bozuk.Tam açılcakmış gibi olup kapanıyor.Açılsa bile 1 fotoğraf çekip donuyor.Soft ve hard format attım olmadı.Başka birisi fast format at dedi.O yüzden sordum buraya.Servis dışında başka çözüm var mı?Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt