Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

bymorfinx

Üye
usta benim tel 6220c telin tuş kiliti kapanınca ortadaki hareket tuşu yanıp sönüyo eskiden olmazdı v tunnel e felan girdim internette çok vakit geçiriyom bide başka bi cihazın şarj aletiyle şarj ettim teli sence sebebi ne ne yapmam lazım lütfen yardım şimdiden tsk böyle 20 sn de bi oluyo

waycell

waycell

Üye
usta benim tel 6220c telin tuş kiliti kapanınca ortadaki hareket tuşu yanıp sönüyo eskiden olmazdı v tunnel e felan girdim internette çok vakit geçiriyom bide başka bi cihazın şarj aletiyle şarj ettim teli sence sebebi ne ne yapmam lazım lütfen yardım şimdiden tsk böyle 20 sn de bi oluyo

arkadaşım navi tuşunun ettrafındaki ışıktan bahsediyorsun galiba...normalde cvpsız aramalarda mesajlarda yanıp sönen ışıktır ayarlarına bi bak hangi hallerde yanıp sönmesini istiyorsan ayaralayabiliyorsun istersen komple kapat. menü>ayarlar>genel>kişiselleştirme>bildirim ışığı menüsünden bakabilirsin

bymorfinx

Üye
s
arkadaşım navi tuşunun ettrafındaki ışıktan bahsediyorsun galiba...normalde cvpsız aramalarda mesajlarda yanıp sönen ışıktır ayarlarına bi bak hangi hallerde yanıp sönmesini istiyorsan ayaralayabiliyorsun istersen komple kapat. menü>ayarlar>genel>kişiselleştirme>bildirim ışığı menüsünden bakabilirsin
yok be usta menü hareket tuşu varya joistik tuşu o tuş kilidi kapanınca bütün ışıklar sönüyo o 20 sn bir yanıyo

waycell

waycell

Üye
s yok be usta menü hareket tuşu varya joistik tuşu o tuş kilidi kapanınca bütün ışıklar sönüyo o 20 sn bir yanıyo

Anladim bem seni onun adi navi yani yon tusu yada joystick tus kilidi olunca yanip soner onin disinda mesaj geldiginde cvpsiz aramalarda daha cok yanip soner dedogim ayarlardan girrsen ayarlayabilorsin

bymorfinx

Üye
Anladim bem seni onun adi navi yani yon tusu yada joystick tus kilidi olunca yanip soner onin disinda mesaj geldiginde cvpsiz aramalarda daha cok yanip soner dedogim ayarlardan girrsen ayarlayabilorsin

çok teşekür ederim sağol makbule geçti eyvallah

sılıke sebre

Üye
hocam iyi günler benim nokia e71 telefonum bazı 3D oyunları hiç açmıyor örnek brothers ın army diye bir oyun var hiç açmıyor lütven yardım .şimdiden teşekür

waycell

waycell

Üye
hocam iyi günler benim nokia e71 telefonum bazı 3D oyunları hiç açmıyor örnek brothers ın army diye bir oyun var hiç açmıyor lütven yardım .şimdiden teşekür
maxicepteki oyunu yükledin sanırım o çözünürlük bakımından uygun olmadıgından tel açmıyor bildiğim kadarıyla jar uzantılısıda mevcut nette bir araştır brothers in arms 320*240 diye illaki bulursun

mydonose13

Üye
merhaba

benim n8 bluetooth bağlantısı ile ilgili bir sorunum var.
ovi suite kullanarak ya da kullanmadan, laptop ile 6300 ve c6 arasında bağlantı kurabiliyorum ancak n8 ile bilgisayar birbirini görüyor hatta eşleşme de yapıyor ama bir türlü bağlantı kuramıyorum.

fadikme

fadikme

Üye
ben nokia n79 kullanıyorum. Sorun sessiz modda müzik dinlerken mesaj geldiğinde müziği hoparlörden vermeye başlıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

waycell

waycell

Üye
merhaba

benim n8 bluetooth bağlantısı ile ilgili bir sorunum var.
ovi suite kullanarak ya da kullanmadan, laptop ile 6300 ve c6 arasında bağlantı kurabiliyorum ancak n8 ile bilgisayar birbirini görüyor hatta eşleşme de yapıyor ama bir türlü bağlantı kuramıyorum.

Sifreli ve sifresiz dene ikiside olmuyorsa cep telefonundandir tam olarak n8 bluetooth menusunu bilmiyorum veri alisverisi ile alakali baska bir kisitlama yoksa yapilabilecek tek sey format atip denemekti yada oncesinde fabrika ayarlarina donup dene yada bluetooth programi kullanarak baglanmayi dene

----------Eklendi @ 21:49:17 ---------- Yazıldı @ 21:41:08 ----------

ben nokia n79 kullanıyorum. Sorun sessiz modda müzik dinlerken mesaj geldiğinde müziği hoparlörden vermeye başlıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

Modelini tam hatirlayamacagim ama benim de eskiden bir telefonumda ayni sorun vardi sineye cekmistim.nokianin bazen bu tur abuk subuk durumkari mevcut malesef.simdi servise gitsen yazilim atar bende sana yazilim at diyorum telin yazilimi guncel yazilim ise turkce baska bir product yazilimini kur umarim duzelir

feyyazemre111

Üye
e5 kullanıyorum su mesajları bılgısayara pc suıt ıle atıyorum da sınır bozucu sey bı atıo bı atmıyo bellı olmuyo . adam gıbı bı program varmıdır onerebılecegınz ?

waycell

waycell

Üye
e5 kullanıyorum su mesajları bılgısayara pc suıt ıle atıyorum da sınır bozucu sey bı atıo bı atmıyo bellı olmuyo . adam gıbı bı program varmıdır onerebılecegınz ?
arkadasım ovi suite kullan çok stabilize çalışıyor

BJKDRAGON1

Üye
selam
benim tel N73 tele rar dosya filan yüklüyorum bu siteden ama sertifika hatası yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

arbolat

Üye
E72 için internet erişim ayarlarını verebilecek var mı?

30kilobyte ı geçemedi bi türlü download hızım

waycell

waycell

Üye
E72 için internet erişim ayarlarını verebilecek var mı?

30kilobyte ı geçemedi bi türlü download hızım

www.turkcell.com.tr/yardim/telefonayarlari

Ustteki link turkcell icin keske hattinida soyleseydin 3 g uzerindenmi yoksa normal gprs uzerindenmi kullaniyorsu

----------Eklendi @ 18:17:53 ---------- Yazıldı @ 18:10:17 ----------

selam
benim tel N73 tele rar dosya filan yüklüyorum bu siteden ama sertifika hatası yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Rarli dosya atarsin icinde sis ve sisx li dosyalari yukleyebilirsin telin hackli degilse sertifikasiz uygulamalari yukleyemezsin ya sertifikali uygulama bulup yukleyeceksin yada teli hackleyeceksin

BJKDRAGON1

Üye
Rarli dosya atarsin icinde sis ve sisx li dosyalari yukleyebilirsin telin hackli degilse sertifikasiz uygulamalari yukleyemezsin ya sertifikali uygulama bulup yukleyeceksin yada teli hackleyeceksin

----------Eklendi @ 19:37:47 ---------- Yazıldı @ 19:36:58 ----------

Nasıl hackleyebilirim?

waycell

waycell

Üye

----------Eklendi @ 19:37:47 ---------- Yazıldı @ 19:36:58 ----------

Nasıl hackleyebilirim?

www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nn73-n95-hack-signed-unsigned-psiloc-irremote-tv-kumanda-programi-yukleme-ornegi-ile-05-2011-son-496800.html#post3488608

Yukardaki linkten bakabilirsin yada netten arattira bilirisin

mydonose13

Üye
Sifreli ve z dene ikiside olmuyorsa cep telefonundandir tam olarak n8 bluetooth menusunu bilmiyorum veri alisverisi ile alakali baska bir kisitlama yoksa yapilabilecek tek sey format atip denemekti yada oncesinde fabrika ayarlarina donup dene yada bluetooth programi kullanarak baglanmayi dene

----------Eklendi @ 21:49:17 ---------- Yazıldı @ 21:41:08 ----------

bluetooth file transfer adında bir program denedim, onunla da sonuç değişmedi :S

bağlantı kurarken zaten belli bir şifre ile eşleşme yapıyor.

bahsettiğiniz "z" olayını ise anlamadım

BJKDRAGON1

Üye
Sanırım z derken şifresiZ demek ıstedi

waycell

waycell

Üye
Sanırım z derken şifresiZ demek ıstedi

Bravo sana.genelde cepten yaziyorum kelimenin son harfi cikmis farkinda olmadan ama sen anlamissin helal sana....maydonose arkadasim fabrika ayarlarina don olmazsa formatla

Üst Alt