abi ilgin icin tesekkurler. Ama bicimlendirmeyi denemeden once hafiza kartini cikartip menuye bir de oyle girdim yine ayni kasilma oldu sorun baska bir olaydan kaynaklanabilir mi
Versiyon attım ama memnun kalmadım Downgrade mümkün mü acaba ?
arkadaşım son sürüm derken 501.21.001 i nokiasftwareupdater dışında bir şekilde yüklediysen (ki ben bu programla denediğimde yeni yazılım yok dedi) nette bu sürüm ile ilgilii çok şikayet var zaten. ben iki ayrı flash bulut ikisini birleştirdim öyle yükleme yaptım ve problem yok.yeni yazılım attıysan kartsız denediysen sorun yazılım gibi görünüyor

aşagıdaki adresten phoenix i indir flasını indir tele yükle.kolay gelsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam dediğini yaptım tşkr ederim ama türkçe değil telefona nasıl türkçe dil paketi bulacam telefon ingilizce ben bunu nasıl türkçeye çevirecem yardımlarınızı bekliyorum
Dedigini yaptim hafiza kartini bicimlendirdim. Telefona da format attim. Ama kafama sey takildi handy taskman programini yukledim hafiza bilgilerini falan gosteriyor. Telefon hafizasi ve hafiza karti bos. Ama bir de orda Hafiza (RAM) diye de bir hafiza var oranin yarisi dolu. Telefonda hicbisey yok halbu ki bu konuda bi fikrin var mi ? Tesekkurler![]()

Nokia e72-1 kullanıyorum. Turkcell'den alınan.
Bazen mesaj yazmaya girdiğimde telefon kilitleniyor. Özellikle de mesela twitter uygulamasından çıkıp mesajlara girdiğimde. Yada hızlı işlem yaparken mesela rehberden hızlıca birini arayıp ardından hemen mesajlara girdiğimde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Versiyon: 031.023 (son sürüm)
Kolay gelsin su anda 41 sayfa war ve ben 36 37 sini okudum ama bnm gibi sorunu olan yok ben Nokia E71 kullanıyorm telimden cok memnunum ama cok fazla msjlasıyorum önceden 1000 sms saklıodm silerken msjları 20 20 30 30 siliodu telim cok hızlıydı şimdi ise bazın 3 5 bazen 5 10 silio ve bu cook zaman alıyor msj yada galeride sekmeler arasında dolasırkende veriler cok gec goruntuleniyor sırf bu yuzden 8 gb class6 micro sdhc aldm hafıza kartı ama sorunum devam ediyo telefonumdan sogudum acil yardım...
şimdiden teşekkurler.
--------------- Ekleme ---------------
özelden felan acil bi haber bekliorm arkadaslar [email protected] mail flnda olur lütfen.
arkadaşlar ben nokia e71 kullanıyorum hattım avea ama 0.facebook.com a girerken 'yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir' hatası veriyor ne yapmalıyım?
e72 im var
ovimaps'ten indirdiğim bazı programlar açılıo ama çoğu açılmıyo
yardım lütfen
arkadaslar bi sorunum var lutfen yardım edin.telefonumda numaralar kayıtlı olduqu halde o kişi beni aradıqında sadece numarası gözukuyor,ismi cıkmıyor.ama her kişide olmuyor bu.100 tane kayıt varsa 5-10 tanesinde bu oluyor.ne yapmam gerekiyor bi turlu bulamadım araştırdıqım halde.bide rehbere qiriyorum en ustte telefon rehber windows yazıyor.sım kart yazısını cıkartamıyorum oraya.ondan kaynaklanabilirmi.
nokia e63 e oyun yükledim sonra silmek için kaldır a basıyorum siliniyor yazıyor sonra uygulama başarısız diyor silmiyor yardım ederseniz sevinirim
hocam dediğiniz sayfaya baktım ve sonuç aynı telefon daha ingilizce başka yolu var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum.arkadaşım konuyla ilgili sitemizde açıklamalı bilgilendirme mevcut buyur link aşağıda
Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)
arkadaşım sitemizde türkçeleştirme mevcut fakat sorun çıkarıyor yada olmuyor benim tavsiyem aşağıda vereceğim linkten phoneix programıyla teline uygun türkçe flashı indirip teline kurabilirsinnokia e72-2 var bende yurtdısından geldi telefon ben bunu nasıl türkçeleştirebilirim bide bu nagivasyon nasıl bedavayla calısıcakbir türlü bulamadım hgerkes bedava kullanıyor ben ücretli şimdiden tesekkürler
googledan 320x240 themes diye aratırsan ulaşırsın sitemizdede mevcute 63 temaları istiyorum çalışan. nerde vardırrrrrrrrrrrrrrr ???????????????? lutfen yardıııııııııııııım !!!!
uygun türkçe dil kodunu teline uygulahocam dediğiniz sayfaya baktım ve sonuç aynı telefon daha ingilizce başka yolu var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum.