Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Soldier_842

Üye
Versiyon attım ama memnun kalmadım Downgrade mümkün mü acaba ?

tuncayokur

tuncayokur

Üye
aşagıdaki adresten phoenix i indir flasını indir tele yükle.kolay gelsin

Hocam dediğini yaptım tşkr ederim ama türkçe değil telefona nasıl türkçe dil paketi bulacam telefon ingilizce ben bunu nasıl türkçeye çevirecem yardımlarınızı bekliyorum

waycell

waycell

Üye
abi ilgin icin tesekkurler. Ama bicimlendirmeyi denemeden once hafiza kartini cikartip menuye bir de oyle girdim yine ayni kasilma oldu sorun baska bir olaydan kaynaklanabilir mi

arkadaşım son sürüm derken 501.21.001 i nokiasftwareupdater dışında bir şekilde yüklediysen (ki ben bu programla denediğimde yeni yazılım yok dedi) nette bu sürüm ile ilgilii çok şikayet var zaten. ben iki ayrı flash bulut ikisini birleştirdim öyle yükleme yaptım ve problem yok.yeni yazılım attıysan kartsız denediysen sorun yazılım gibi görünüyor

--------------- Ekleme ---------------

Versiyon attım ama memnun kalmadım Downgrade mümkün mü acaba ?

mümkün ama normal usb kablosuyla olmuyor flash kablosu ve phoenix programıyla mümkün fakaaaat..tavsiye etmiyorum dönüşü olmayan zarar verebilirsin tele..

batukan61

Üye
arkadaşım son sürüm derken 501.21.001 i nokiasftwareupdater dışında bir şekilde yüklediysen (ki ben bu programla denediğimde yeni yazılım yok dedi) nette bu sürüm ile ilgilii çok şikayet var zaten. ben iki ayrı flash bulut ikisini birleştirdim öyle yükleme yaptım ve problem yok.yeni yazılım attıysan kartsız denediysen sorun yazılım gibi görünüyor

Dedigini yaptim hafiza kartini bicimlendirdim. Telefona da format attim. Ama kafama sey takildi handy taskman programini yukledim hafiza bilgilerini falan gosteriyor. Telefon hafizasi ve hafiza karti bos. Ama bir de orda Hafiza (RAM) diye de bir hafiza var oranin yarisi dolu. Telefonda hicbisey yok halbu ki bu konuda bi fikrin var mi ? Tesekkurler:sopa:

waycell

waycell

Üye
aşagıdaki adresten phoenix i indir flasını indir tele yükle.kolay gelsin

Hocam dediğini yaptım tşkr ederim ama türkçe değil telefona nasıl türkçe dil paketi bulacam telefon ingilizce ben bunu nasıl türkçeye çevirecem yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım konuyla ilgili sitemizde açıklamalı bilgilendirme mevcut buyur link aşağıda

http://www.maxicep.com/yararli-bilg...ilizce-olmasina-cozum-turkce-yapin-79949.html

Dedigini yaptim hafiza kartini bicimlendirdim. Telefona da format attim. Ama kafama sey takildi handy taskman programini yukledim hafiza bilgilerini falan gosteriyor. Telefon hafizasi ve hafiza karti bos. Ama bir de orda Hafiza (RAM) diye de bir hafiza var oranin yarisi dolu. Telefonda hicbisey yok halbu ki bu konuda bi fikrin var mi ? Tesekkurler:sopa:

muhtemelen d sürücüsünden bahsediyorsun burda yaklaşık olarak 70 mgb lık bir alan var tel bunu pcdeki ram gibi önbellek olarak kullanıyor.yani telefonun yaptıgı her işlemi bu ramden yiyerek yapıyor depolama yapacağımız bir alan değil burası..umarım diğer problemini hallatmişsindir

AllForTurkey

Üye
Nokia e72-1 kullanıyorum. Turkcell'den alınan.
Bazen mesaj yazmaya girdiğimde telefon kilitleniyor. Özellikle de mesela twitter uygulamasından çıkıp mesajlara girdiğimde. Yada hızlı işlem yaparken mesela rehberden hızlıca birini arayıp ardından hemen mesajlara girdiğimde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Versiyon: 031.023 (son sürüm)

enes8571712

Üye
Kolay gelsin su anda 41 sayfa war ve ben 36 37 sini okudum ama bnm gibi sorunu olan yok ben Nokia E71 kullanıyorm telimden cok memnunum ama cok fazla msjlasıyorum önceden 1000 sms saklıodm silerken msjları 20 20 30 30 siliodu telim cok hızlıydı şimdi ise bazın 3 5 bazen 5 10 silio ve bu cook zaman alıyor msj yada galeride sekmeler arasında dolasırkende veriler cok gec goruntuleniyor sırf bu yuzden 8 gb class6 micro sdhc aldm hafıza kartı ama sorunum devam ediyo telefonumdan sogudum acil yardım...
şimdiden teşekkurler.:aha:

özelden felan acil bi haber bekliorm arkadaslar [email protected] mail flnda olur lütfen.

osmantaner44

Üye
Dostum bende e71 kullanıcısıyım.azda olsa işe yarayacak bi prog var aslında sitede araştır telefonu hızlandırma die.fakat telefonunda program oyun vs bole şeyler coksa kasılma oluor evet.benim tlf. da 50nin üzeri program 30 dan fazlada oyun var sadece menu derken kasılıyor.geçişlerde kasılma yok.dediqim programı dene kur.memory up pro. dene hızlandırıo az bişicik :D

ldg

Üye
arkadaşlar ben nokia e71 kullanıyorum hattım avea ama 0.facebook.com a girerken '
yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir' hatası veriyor ne yapmalıyım?

ertekino

Üye
e72 im var
ovimaps'ten indirdiğim bazı programlar açılıo ama çoğu açılmıyo
yardım lütfen

osmantaner44

Üye
arkadaslar bi sorunum var lutfen yardım edin.telefonumda numaralar kayıtlı olduqu halde o kişi beni aradıqında sadece numarası gözukuyor,ismi cıkmıyor.ama her kişide olmuyor bu.100 tane kayıt varsa 5-10 tanesinde bu oluyor.ne yapmam gerekiyor bi turlu bulamadım araştırdıqım halde.bide rehbere qiriyorum en ustte telefon rehber windows yazıyor.sım kart yazısını cıkartamıyorum oraya.ondan kaynaklanabilirmi.

skywalker06

skywalker06

Üye
nokia e63 e oyun yükledim sonra silmek için kaldır a basıyorum siliniyor yazıyor sonra uygulama başarısız diyor silmiyor yardım ederseniz sevinirim

waycell

waycell

Üye
Nokia e72-1 kullanıyorum. Turkcell'den alınan.
Bazen mesaj yazmaya girdiğimde telefon kilitleniyor. Özellikle de mesela twitter uygulamasından çıkıp mesajlara girdiğimde. Yada hızlı işlem yaparken mesela rehberden hızlıca birini arayıp ardından hemen mesajlara girdiğimde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Versiyon: 031.023 (son sürüm)

program yükledikçe teli kullandıkça yapar böyle şeyler benim önerim tele ve karta format at fazla msj biriktirme msj saklama yeri olarak teli seç programlarını kurduktan sonra depolama modunda pcye tak disk birleştirme yap her gün teli bir kere kapat ac eminimki işe yarayacaktır

Kolay gelsin su anda 41 sayfa war ve ben 36 37 sini okudum ama bnm gibi sorunu olan yok ben Nokia E71 kullanıyorm telimden cok memnunum ama cok fazla msjlasıyorum önceden 1000 sms saklıodm silerken msjları 20 20 30 30 siliodu telim cok hızlıydı şimdi ise bazın 3 5 bazen 5 10 silio ve bu cook zaman alıyor msj yada galeride sekmeler arasında dolasırkende veriler cok gec goruntuleniyor sırf bu yuzden 8 gb class6 micro sdhc aldm hafıza kartı ama sorunum devam ediyo telefonumdan sogudum acil yardım...
şimdiden teşekkurler.:aha:

özelden felan acil bi haber bekliorm arkadaslar [email protected] mail flnda olur lütfen.

AllForTurkey için yukarda yazdıklarımı sende uygulamalısın

arkadaşlar ben nokia e71 kullanıyorum hattım avea ama 0.facebook.com a girerken '
yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir' hatası veriyor ne yapmalıyım?

bildiğim kadarıyla turkcell ve vodafone için geçerli...

e72 im var
ovimaps'ten indirdiğim bazı programlar açılıo ama çoğu açılmıyo
yardım lütfen

ovi store dan pro indirmeyin zaten ücretsiz densede demo sürümler paylaşılıyor ve çoğu uygulama için net bağlantısı gerekiyor isteyebileceğin herşey zaten sitemizde mevcut

arkadaslar bi sorunum var lutfen yardım edin.telefonumda numaralar kayıtlı olduqu halde o kişi beni aradıqında sadece numarası gözukuyor,ismi cıkmıyor.ama her kişide olmuyor bu.100 tane kayıt varsa 5-10 tanesinde bu oluyor.ne yapmam gerekiyor bi turlu bulamadım araştırdıqım halde.bide rehbere qiriyorum en ustte telefon rehber windows yazıyor.sım kart yazısını cıkartamıyorum oraya.ondan kaynaklanabilirmi.

muhtemelen rehberde adsız ismiyle kayıtlar var ondan kaynaklanıyordur simde numalar var ise tel rehberini sil seceneklerden sim rehberine gir hepsini işaretle tele kopyala

nokia e63 e oyun yükledim sonra silmek için kaldır a basıyorum siliniyor yazıyor sonra uygulama başarısız diyor silmiyor yardım ederseniz sevinirim

bunu sadece java uygulamalarda yapar bildiğim kadarıyla ben private ve sys dosyalarında bulup siliyorum yada kartı biçimlendiriyorum

ilaydaa.1905

Üye
e 63 temaları istiyorum çalışan. nerde vardırrrrrrrrrrrrrrr ???????????????? lutfen yardıııııııııııııım !!!!

bloodsheld

Üye
nokia e72-2 var bende yurtdısından geldi telefon ben bunu nasıl türkçeleştirebilirim bide bu nagivasyon nasıl bedavayla calısıcak :) bir türlü bulamadım hgerkes bedava kullanıyor ben ücretli şimdiden tesekkürler

waycell

waycell

Üye
nokia e72-2 var bende yurtdısından geldi telefon ben bunu nasıl türkçeleştirebilirim bide bu nagivasyon nasıl bedavayla calısıcak :) bir türlü bulamadım hgerkes bedava kullanıyor ben ücretli şimdiden tesekkürler
arkadaşım sitemizde türkçeleştirme mevcut fakat sorun çıkarıyor yada olmuyor benim tavsiyem aşağıda vereceğim linkten phoneix programıyla teline uygun türkçe flashı indirip teline kurabilirsin

fakat öncesinde aşağıdaki linkten takip edip telin product kodunu değiştirmelisin onlarıda yazıyorum sana uygun olanı eklersin
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...ilizce-olmasina-cozum-turkce-yapin-79949.html

0587336: TURKEY QW BLACK
0587277: TURKEY QW BROWN
0584254: TURKEY QW GREY

maps için ise sitemizden ovi mapsi bulup indirebilirsin sitelerde paylaşılan mapsler krekli olduğundan ücretsiz kullanırsın..ücretli kullanıyorumdan kastın 3g bağlantı ücreti ise araçlar)ayarlar)genel)konumlama)konumlama yöntemlerinden şebeke tabanlıyı iptal etmelisin

e 63 temaları istiyorum çalışan. nerde vardırrrrrrrrrrrrrrr ???????????????? lutfen yardıııııııııııııım !!!!
googledan 320x240 themes diye aratırsan ulaşırsın sitemizdede mevcut

Symbian S60v3 Temaları

hocam dediğiniz sayfaya baktım ve sonuç aynı telefon daha ingilizce başka yolu var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum.
uygun türkçe dil kodunu teline uygula
NOKIA E63 RM-437 Türkçe dil kodları
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine

sonra flashı indir phoneixle tele yükle tek linktir
E63 RM-437 500.21.009 v10 EURO

tel ingilizceyle başlayabilir menüden türkçe yap bu da işe yaramazsa ki yarayacaktır nokiasoftvareupdater ı kullan dil kodun türkçe olduğu için türkçe güncelleme yapacaktır

disk

disk

Üye
hellox sertifika yemiyor ne yaptıysam olmadı çözemedik arkadaşlar

replank75

Üye
merhaba .
bugün türkcell vınn kamu aldık bir hevesle.
iş yeri bilgisayarıma kurdum.
ama bağlantı çok yavaş oldu.200 kps gibi.

daha sonra vınnın içindeki data sim karını çıkarıp e52 ye takarak usb kablosu ile nete bağlandım ve inanın 3g modemin 4 katı hız oldu...

asıl problem burada çıktı. e52 telefonum bağlantıyı kesti yani bağlantı vardı ama interlet bağlantısını açamadı.anladığım kadarıyla invalid modem gibi bir hata verdi.

bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok makbule geçecektir.

tuncayokur

tuncayokur

Üye
E63 RM-437 501.21.001 benim kurduğum yazılım sürümü
E63 RM-437 500.21.009
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine
bunlardan birini yüklediğim zaman telefon hiç açılmıyor ve tekrar ingilizce versiyonu yüklemek zorunda kalıyorum bunun versiyonun nasıl 500.21.009 yapabilirim

Üst Alt