Kardeşim Aynı Sorundan Bende Muzdariptim geçen gün çözdüm programa giriyosun optiona basıosun orada plug-in manager diye birşey yazıyor ona basıyosun karşına gelen weather travel plan falan fişman hepsine üzerine tek tek gelip tekrar seçenekler diyip disabled yapıyorsun birdaha traveler tırıvırısı sorun yapmıyo
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim O konu hakkında hataya düşmemek için çok araştırma yaptım hiçbir şekilde çözüm bulamadım şöyle bir cevap vereyim sana yeni sürümün türkçesi gelene kadar beklemekten başka yapabiliceğin hiçbirşey yok malesef sanırım![]()
konu ile ilgilendiğin icin cok tesekkürler laglagaa dostum
--------------- Ekleme ---------------
konu ile ilgilendigin icin cok tesekkürler laglagaa dostum
( ölü format atmak için jaf programını indirim. 30.??? sürümünü tekrar yükledim. ama yüklemeyi yapmasına rağmen telefondan yanıt gelmedi. bunun üzerine tüm sürümleri indirip teker teker denedim. yüklüyor ama tel açılmıyor. bana yardım edebilecek biri varsa minnettar olurum. cevaplarınızı bekliyorum. saygılar... Kaptan Ahmet1-Nokia e72 için java programını nerden indirebilirim ve kurulumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim çok teşekkürler.
2-Telefona yüklediğim uygulamalar açılmıyor oyunlar ve bi çok uygulama indirdim hiç biri açılmadıacaba java yüklüolmadığı içinmi yoksa başka bi nedeni mi var..