Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
woulkhan arkadaşın sorunlarından birini ben cevaplayayım facebook ta chat yapmak için facebook chat diye bir program var ister maxicep ten ister ovi storeden indirebilirsin facebookta video izleme işini bende çözemedim yapabilecek arkadaş varsa mesajını bekliyorum

ouzhntrz

ouzhntrz

Üye
E71 in 500.21.001 sürümünü kullanıyorum. sorunsa mesaj gönderirken mesaj giden kutusunda başarısız die gösteriyor mesaj gelmiyo arama yapamıyorum 'Bağlantı Hatası' Diyor beni aradıklarında meşkul çalıyor günde böyle 2,3 kere oluyo telefona sorun ne olabilir?

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Cihazınızı rtm uem (algılayıcı entegre)arızası var.cihazınızı kapatın şarj soketlerini ince bir telle kısa devre yapacak şekilde bağlayıp bataryayı takın daha sonra cihazı açın.korkmayın bişey olmucak.daha sonra cihazı teli çıkararak açın.bu işlem tıpkı pc anakartlarda cosmos yaptığımız gibi düşünün.cihaz sıfırlıcaktır.

krmdmrr

Üye
konu ile ilgilendiğin icin cok tesekkürler laglagaa dostum

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim Aynı Sorundan Bende Muzdariptim geçen gün çözdüm programa giriyosun optiona basıosun orada plug-in manager diye birşey yazıyor ona basıyosun karşına gelen weather travel plan falan fişman hepsine üzerine tek tek gelip tekrar seçenekler diyip disabled yapıyorsun birdaha traveler tırıvırısı sorun yapmıyo :)

Kardeşim O konu hakkında hataya düşmemek için çok araştırma yaptım hiçbir şekilde çözüm bulamadım şöyle bir cevap vereyim sana yeni sürümün türkçesi gelene kadar beklemekten başka yapabiliceğin hiçbirşey yok malesef sanırım :allalla:

konu ile ilgilendigin icin cok tesekkürler laglagaa dostum

laglagaa

Üye
konu ile ilgilendiğin icin cok tesekkürler laglagaa dostum

konu ile ilgilendigin icin cok tesekkürler laglagaa dostum

Rica Ederim Dostum Keşke Yardımcı Olabilseydim :S

bha41

Üye
merhabalar

iki tane sorum olacaktı. ilki gps hakkında. şu tarf edilen yöntemi denedm konumlama ayarları vs daha snra sadece tümleşik gps i işaretledm başlarda buldu fakat snradan yne bulamadı yerimi konturumu yemeden bunun nete bağlanmadan bir çözümü yok mudur?
ikincisi ise msjla ilgli.çok sık msj attığımda en az 10msjda 1 msj gttkten snra tel donuyor ve bataryayı çıkarmadan kendine gelmiyor.

yardımcı olabilirsen sevinirim...

melmelis

Üye
arkadaşlar merhaba
nokia e72 telefonum var ama 2 tane cok net problemim var beni cok rahatsız ediyorlar.
1.si bağlantılar kısmında tanımlanmış 4 tane erişim noktası var baska arkadalarımın telefonlarında sureklı bu sayı artabılıyo sıfresını gırdıklerı her wlan agı erişim noktası olarak tanımlanabılıyo ama ben ugrasmama ragmen baska wlan aglarını tanımlayamıyorum korumalı ayarlar degıstrılemez dıyo. ve galıba bu durumdan kaynaklı olarak tanımlı olan wlanlar dısında bı yerde wireless la baglanamıyorum. ağı buluyo web tarama başlat diyorum şifreyi giriyorum ve sayfa kendiliginden kapanıyo telefonu normal bekleme ekranına atıyo...
2. problemim ise ovi den hic birsey indiremiyorum uyeligimi yaptım indirmek istedigim seyin indirme butonuna tıklıyorum indiriliyor %0 yazısı cıktıktan 20 sn sonra indirme başarısız diyor. hiç birşey indiremiyorum.
nimbuzz ı bi şekilde buldum telefona yukledim uyeligimi yaptım ama giremiyorum surekli bağlantımı problem olarak gösteriyo
bu sorunlarım cozulurse cok sevinirim

cptahmet

Üye
n96 telefonuma 30.??? olan versiyonu nokia software updater aracılığıyla yükledim. tel kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. bunu üzerine aynı versiyonu tekrar nsu ile yükledim. sonuç değişmedi. 5 ila 15 dakika arasında değişen periyotlarla telefon kapanıp tekrar açılıyor. çok sini bozucu bir durum olduğunu tahmin edersiniz. internet üzerinden çok araştırdım. ama kesin çözümünü bulabilene rastlamadım. bunu üzerine riskli olduğunu bildiğim halde sorunsuz çalışan bir önceki versiyon olan 12.??? sürümüne downgrade yapmaya karar verdim. bu işlemi phoenix ile yaptım. ve sonuç anlaşılacağı üzere olumsuz. telefonum öldü :(( ölü format atmak için jaf programını indirim. 30.??? sürümünü tekrar yükledim. ama yüklemeyi yapmasına rağmen telefondan yanıt gelmedi. bunun üzerine tüm sürümleri indirip teker teker denedim. yüklüyor ama tel açılmıyor. bana yardım edebilecek biri varsa minnettar olurum. cevaplarınızı bekliyorum. saygılar... Kaptan Ahmet

moqsam

Üye
1-Nokia e72 için java programını nerden indirebilirim ve kurulumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim çok teşekkürler.
2-Telefona yüklediğim uygulamalar açılmıyor oyunlar ve bi çok uygulama indirdim hiç biri açılmadıacaba java yüklüolmadığı içinmi yoksa başka bi nedeni mi var..

musetek

Üye
merhaba,
bu konu içerisinde başka bir arkadaş daha yazmış bu sorunu ama cevap bulamamış.
e71 model telefonumda IBM Lotus isimli bir program var ve kaldırıyorum bunu, ancak makineyi her yeniden başlattığımda program otomatikmen kendini yüklüyor. Aradım kartta ve tel hafızasında tüm Lotus ile başlayanları sildim. Yine devam ediyor. neden olabilir?

krmdmrr

Üye
Arkadaşlar telefonum beyaz nokia E72 ve son sürüm olan v053.001 yükledim. Fakat dili ingilizce. Bu konularda biraz acemiyim. Acaba telefonun dilini Türkçe'ye nasıl çevirebilirim? Acil yardımlarınızı bekliyorum, saygılar...

ouzhntrz

ouzhntrz

Üye
musetek x-plorer die bi program var onu tel e kur sistemin içinde ıbm lotusun.sis uzantılı kurulmunu gördünmü on sil daha gelmiyo.

amerty95

amerty95

Üye
1-Nokia e72 için java programını nerden indirebilirim ve kurulumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim çok teşekkürler.
2-Telefona yüklediğim uygulamalar açılmıyor oyunlar ve bi çok uygulama indirdim hiç biri açılmadıacaba java yüklüolmadığı içinmi yoksa başka bi nedeni mi var..

Nokia PC Suite'i bilgisayarına indirip programları onla yüklemeyi denedin mi?

emnbbt

Üye
Arkadaşlar saat ayarlamalı tercih(genel,sessiz,hatsız vb.) değiştirme prosu var mi acaba ??(n73)

wXv

Üye
benim e72 telefonda bazi resimler var 1-2 kb kirik bir icon gøsteriyor bi turlu silemiyorum silerken general system diyor ne yapmam gerkiyor bu ufak resimleri silmek icin tesekurler.

dj dragon

Üye
Arkadaşlar dün yegenimin nokıa e72 marka tel bi sorun nedeniyle bana geldi sorun da şu
teli güvelik kodunu değiştirmiş ve şifreyi unutmuş daha sonra tel in pili bitince kapanmış ve telefon her açılışta şifre istiyor fakat şifreyi bilemediğimizden dolayı bi işe yaramıyor . navıfirm den tel ile alakalı sistem dosyalarıı indirdim format için jaf programını kullanıcam.Fakat tel kilitli olduğundan dolayı pc ye tanıtılamıyor bu sebeple bende yazılım güncelleyip şifreyi deiştiremiyorum.hard format attım fakat işe yaramadı şifre değişmedi.Lütfen acilll yardım edin

golden_age

Üye
Kardeş benim telefon n73 iki sorum olacak yardımcı olursan çok sevinirim. 1. Bu siteden indirdiğim programların %99'u yükleme yaparken sertifika hatası veriyor yüklenmiyor sorun benim tel'de mi ne yapmam lazım. 2. N73.ten de facebook videolar core player veya başka bir program yardımı ile izlenir mi? Cevap verirken ayrıntılı anlatırsan çok makbule geçer çünkü ben bu telefon işlerini pek anlamıyorum şimdiden tsk.

siyyidali

Üye
e63 te konuşma süresi 1 saati geçtiğinde arama kesiliyor...

RX039

RX039

Üye
Arkadashlar, Mokia N8 in ishletim sistemi bu kategorilerden hangisine uygun? N8 icin hangi bolumden program,oyun,tema yukleye bilirim ?

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Kardesm gercekten gzl cevaplysn tesekkr ederm simdiden benim e72 ile ilgili bi sorunum var smdı navigasyonu ayarlyrm gıdecegm yere yuru diyorum ama gps beklenyr diyor ve beklyrm beklyrm bunu yapmadm bir turlu bu konuda beni bi aydınlatabirmisin şimdiden tesekkurler

Üst Alt